Saplantili eski eş. Eş demek ne kadar dogruysa???

benimkiside aynı :) bir kez daha aynı :) onlar sinirle öfkeyle yapılmışmış. ben 1 yıl boyunca tırnaklarımı kendi kesemedim yaşadıklarımdan dolayı o ne olacak? geceleri hala daha sıçrayıp sıçrayıp uyanıyorum ya? 1 yıl depresyon ilacı kullandım ve hala daha da psikolojimin çokta normal olmadığı kesin. bu izler ne olacak? rabbim sorsun hesabını.

benimki bide mesaj gönderiyor. beni iyi hatırlarsan unutursun, kötü hatırla ki unutma diye.

dediğiniz gibi en güzeli deli taklidi. sabah işe yaradı bile :) en az 10 dk konuşurdu anlatırdı da anlatırdı. ben sustukça o anlatırdı. ama sabah ben konuşunca ( saçmalayınca) kısa kesti ve kapattı. :))

kafayi yeme rolunu bi yapin bakalim insallah ise yarar
gerkeirse isten izin alin vs bi deneyin
yakın zamanda işi bırakıcam. şimdilik beklemedeyim. bu şehirden ayrılacağım kesin ama ayrılırken paraya ihtiyacım olacak ve belki kredi kullanabilirim. onun için işten çıkmıyorum ve 1 ay kadar daha sabredicem. bir ay bile sürmez belki de...

çok üzüldüm rabbim yardımcınız olsun ve sizi korusun o manyaktan umarım bu belayı atlattıktan sonra çok mutlu bir hayatınız olur amin

benim gibi enayiyi zor bulurdu tabi. kadın bir ay çalışsın maaşı aldığı gün elinden alsın. ot alsın içsin. ondan bırakmıyor peşimi. ama yetti artık saçmasapan hareketlere devam

cok üzüldüm ya. rabbim su mübarek günlerde yardimciniz olsun.

çok üzüldüm rabbim yardımcınız olsun ve sizi korusun o manyaktan umarım bu belayı atlattıktan sonra çok mutlu bir hayatınız olur amin

amin. inşallah. ve nerde ihtiyacı olan zor durumda olan bir varsa rabbim onun da yardımcısı olsun...

Delirme numarası işe yaramazsa başka bir fikrim var. O sizi aramadan siz ağlayarak onu arayın aids virüsü kapmışım çöktüm falan diye abartarak millete de yayarsanız işe yarar ama ilerli hayatınızı baya etkiler bu iş. Yada şehir değiştirmeyi düşünüyorsanız bir kazada öldü falan desinler sizin için. Otobüs kazası vb bişey olabilir. Zaten şehir değiştirecekseniz işin ucunu bırakır aileniz de istediği zaman gelir sizi görür

canım çok geçmiş olsun. biraz haklarını bilerek gidersen işinin peşinden koşmak zorunda kalırlar. sana tavsiyem bir kadın hakları platformundan yardım iste, şöyle işe yarar bir yerden. kadın cinayetlerini durduracağız platformu yada morçatı gibi. onlar bu konularda hem tecrübeli hem avukatları falan var. birde mahkemelere çok kişi gidince savcı, hakim korkuyor indirim falan yapmaya. bak benim işim gücüm bu, bana güven. hergün bu manyaklarla uğraşıyoruz, ama en önemli şey kadının gerçekten kurtulmak istemesi ve irade göstermesi. gerekirse kimlik bilgilerinin değiştirilmesi için bile başvurabilirsin(6284 sayılı kanunu harfi harfine oku). kamuda çalışıyorsan işini, yaşadığın şehri değiştirebilirsin. nolur pes etme. bir şey yapamaz deme, bir defa yaşıyor maalesef bir defa ölüyor insan.

kuzeninizde bir an önce kurtulur inş. kamera kayıtları da var. bu hakim daha ne bekliyor ki? onu izleyen savcı en kötü ihtimalle kamu davası açmalı? neden uğraşmıyorlar ki neden???
6 ay uzaklaastirma verdiler. Her gece annesinin evinin 100 metre uzaginda sokaklarda yattı. Yine tehdit etti gidip sikayet ettiler. Iki gun polis durdu sonra yine aynısı. Kiz artik anasi babasi kardeslerinin basima bir sey gelmesin diye ger döndü. Sonra yine dayak yiyip yalinayak kacti evden resmen.

Off offff geberseler de kurtulsaniz su Ramazan günü dua ediyorum. Kuzenime hep ediyorum dua seni de ekleyecegim yanina

Uzaklaştırma kararı cikardiniz mi ? Cikardiysaniz hata yapmasini size yaklasmasini bekleyin belki tekrar içeri girer aklı başına gelir lanet asalagin

Başınızdan geçenlere çok üzüldüm Allah tez zamanda o aşağılık herifin belasını versin, o hakimlere de yazıklar olsun kendi başlarına gelmeyince anlamıyorlar kendi kızları da yaşar bir gün o zaman görürüm ben o hakim polisleri. Polis de ben de dövüyorum diyormuş pişkin pişkin. Devlet böyle azmettirince adam dövmesinde napsın!!!
Neyse benim size akıl verecek tecrübem yok bu konuda ama kadın kollektiflerinden yardım istemenizi öneririm. Kadın cinayetlerini durduracağız platformu bu konuda çok etkin, bir iletişime geçin isterseniz sizi bu süreçte yapmanız gerekenlerle ve önlemlerle ilgili bilgilendirebilirler

aids kaptım desem gel bana da bulaştır beraber ölelim diyecek kadar saplantılı o en güzeli izimi kaybettirmek

aids kaptım desem gel bana da bulaştır beraber ölelim diyecek kadar saplantılı o en güzeli izimi kaybettirmek
Dağa kaldırtıp, erkekliğindenmi olsa töve tövbe, sonra belki intihar eder. pislik herif ya insana neler düşündürtüyor

bence de aynen öyle der böyle zihniyette biri
Sen izini kaybettirince bu seferde abinin annenin boğazına çökmesin nerde yerini söyleyin diye
Anam iki ucu bklu değnek.. bela işte...

Dağa kaldırtıp, erkekliğindenmi olsa töve tövbe, sonra belki intihar eder. pislik herif ya insana neler düşündürtüyor

İnsan her şeyi düşünüyor böyle durumlarda... ama deli taklidi yapmak sanki bir nebze olabilecek gibi
Yada ben şunu da düşündüm şöyle palazlanmış bir sevgili yapıp korunmak,
bu seferde yenisinden nasıl kurtulucan birde o bela olursa başa.. delirdim heralde beyin göçü yaşıyorum

ama ozamanda onada musallat olur, allah yardım etsin mimoz_a

evet malesef dediğiniz gibi bir kere geliyoruz bu dünya ya kimlik bilgilerimi değiştiremeye çalışmak istiyorum. ama bakalım zaman ne gösterecek. en son çare kadın topluluklarından yardım isteyeceğim. ya sanırım benim avukatım da uğraşmak istemedi galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…