Saplantili eski eş. Eş demek ne kadar dogruysa???

okudukça sinirden kesiliyorum abin arkan bilmem neyin olmayınca hatta onlar olsa bile korunmuyorsun bu ülkede be
nefes almamız mucize
ağzım dilim varmıyor ama böyle okudukça bireysel silahlanmaya karşı çıkamıyorum ben

inşallah olur insan bu korkuyla nasıl yaşar aklım almıyor

Turjiyenin bu sisteminden nefret ediyorum neden caydırıcı cezalar yok neden islenen her suc cezasiz kaliyor illakikadin cinayetlerini boy boy tv de gormemizmi lazim...birde avrupa birligi diyorlar bu kafayla zor girerler once insana saygi duymayi ogrensinler....
avrupada olsa o kocaya 2 dk nefes aldirmazlar....gozleri devamli ustlerinde olur...oyle eski koca itlerine oyle bir ceza vereceklerki bakalim 1 km uzagina yaklasabikiyorlarmi....lanet olsunki kadin haklari daha dogrusu insan haklari yok...can okadar ucuz olmuski biri olmus ne fark ederki...

Allah yArdımcın olsun..
Artık Türkiye de bu gibi durumlar için bir yasa çıkmalı ! Uzaklaştırma Alıp da sonra eşini döven Öldüren insancık cinayeti az mı okuyoruz 3. Sayfalarda. Böyle devam etmemeli.

Ben söyleyin neden olduğunu kadına tecavüz eden şiddet uygulayan it öyle ya da böyle 3-5 senede çıkıyor neymiş takım elbise giymiş iyi hal indirimiymiş yazıklar olsun bu kararları veren hakimlere...qma kadın tecavuzcusunu oldurdu kafasınıda kesti diye muebbet yedi hepimizin gozu onunde hatta yetmemiş birilerine geçen başvuru yapmışlar yetmeeez ağırlaştırılmış müebbet olsun diye...islam dininin koruduğu kadını erkekler yedi bitirdi..cehennem hiç boş değil bunlar dolduracak.

Telefon numalarinizi komple degistirin ! Size ulasmasini engelleyin .. ne psikopatlar varmis.. adalete bak sen lanet olsun.. ailenizide alip kacin gidin diyecegim vallahi ..

Daha önce senin evinde yakalandigi kayitlardaysa, kilidi bozup kendi sagini solunu morart, eve girince biri sezsizce gelip bicaklasin, eline de bir çakı tutusturuverin. Sevismeye diye çağır köpeklerini getirmez. Hic yatmazsin vala arkadasim. Insana baska care birakmiyorlar resmen.

Son düzenleme:
Allah sabir versn ne yapilir bilmiyorum ama sonu iyi olmayacak gibi kacin uzaklara kurtarn caninizi

En iyisi böyle şerefsizleri kiralık katil tutup öldürteceksin.. Başka birine aşık olsun diye dua etmek başka bir kadının ateşe atılmasını izlemek gibi bir şey. Böylelerini dünya üzerinden silmek gerek. Sinirlendim ya sabah sabah.
İnşallah eceliyle geberip gider de kurtulursunuz. Çocukları varmış ama böyle babanın çocuklarına da faydası yoktur.

amin inş. hayatımı yönlendirmem için 10 15 güne daha ihtiyacım var. alacağım sonuçlara göre bir yere gideceğiz

amin. hepimizin

bak işte tam olarak bu:

Her an birsey mi olacak diye arkamiza bakarak yurumek istemiyoruz.

Ah mimozacım okudum dehşete düştüm resmen,boğazım düğümlendi inşallah bu hayvan herif hak ettiği belayı bulurda geberir gider..Yaşadıkların hiçte kolay şeyler değil,devlet kadının yanında olacağına baksana savcının yaptığına iznine devam kararı vermiş.Adalat bu olmamalı yani..

Allahim yarabbim ne manyaklar var sen koru..
Neden ceza evine girdi?
2 kez girdi. 2sinde de kavgadan. ama öyle bildiğimiz kavga değil. yumruk yumruğa adamı komaya sokacak gibi bir kavga. adamın kolu bacağı falan kırılmış...

ya benim ki kötü bir öneri olabilir ama şok cihazı biber gazı onu öldürmeyecek ama bayağı etkili olabilecek koruyacak yöntemler
annenle m, yaşıyorsun tek mi bir de
annemle ve babamla yaşıyorum??? öneriniz nedir?

abim var ama tabi çoğu şeyi bilmiyor. bu işin dallanıp budaklanmasını istemiyorum. sonuçta aramızda kan yok. evlendik ve olmadı diye düşünmesi lazım. o gelse arkadaşlarıyla bizim çevremizdeki eş dost veya parayla tuttuğumuz adamlar gelse ne olacak? abimin daha 1 yaşında çocuğu var. artık abim eşi ve oğlu için yaşamalı.

allah yardımcınız olsun
nedir bu insanın insandan çektiği
bazı yerde el kol bağlanıyor, duadan başka çare yok

Allah yardımcınız olsun, ne denir bilemedim ki,şikayet ediyorsunuz,darp edilmişsiniz,tehdit edilmeye devam ediyorsunuz ama adam hala izinde. Adalet cidden kadın ismi olmaktan öteye gidemiyor bu ülkede,yazık. Kadınlarda rahatça öldürülüyor,saldırıya,tecavüze uğruyor yaptırımı olmadığı için yazıkki.
İnşallah size uzak kalabileceği,bulaşamayacaği bir durum olurda bu pislikten kurtulursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…