inşallah olur insan bu korkuyla nasıl yaşar aklım almıyorolması için beklediğim bazı işler var. kpss sonucuma göre ya açıklamayan mülakat sonucum ya da yarın başlayacak merkezi atama sonuçları. inşallah birinden biri olur da giderim. olmazsa da zaten ailemle burdan taşınmayı planlıyoruz. başka bir şehre gidip. işe girip yeni bir hayat
Ben söyleyin neden olduğunu kadına tecavüz eden şiddet uygulayan it öyle ya da böyle 3-5 senede çıkıyor neymiş takım elbise giymiş iyi hal indirimiymiş yazıklar olsun bu kararları veren hakimlere...qma kadın tecavuzcusunu oldurdu kafasınıda kesti diye muebbet yedi hepimizin gozu onunde hatta yetmemiş birilerine geçen başvuru yapmışlar yetmeeez ağırlaştırılmış müebbet olsun diye...islam dininin koruduğu kadını erkekler yedi bitirdi..cehennem hiç boş değil bunlar dolduracak.Turjiyenin bu sisteminden nefret ediyorum neden caydırıcı cezalar yok neden islenen her suc cezasiz kaliyor illakikadin cinayetlerini boy boy tv de gormemizmi lazim...birde avrupa birligi diyorlar bu kafayla zor girerler once insana saygi duymayi ogrensinler....
avrupada olsa o kocaya 2 dk nefes aldirmazlar....gozleri devamli ustlerinde olur...oyle eski koca itlerine oyle bir ceza vereceklerki bakalim 1 km uzagina yaklasabikiyorlarmi....lanet olsunki kadin haklari daha dogrusu insan haklari yok...can okadar ucuz olmuski biri olmus ne fark ederki...
işte bunu bende düşünüyorum annemler evde yokken eve çağırayım evdeyken çekip öldüreyim. 5-10 yatar çıkarım. sonra da rahat bir nefes ala ala yaşarım diye. ama öyle yaparsam aldığım canın hesabını nasıl veririm yaradana?
En iyisi böyle şerefsizleri kiralık katil tutup öldürteceksin.. Başka birine aşık olsun diye dua etmek başka bir kadının ateşe atılmasını izlemek gibi bir şey. Böylelerini dünya üzerinden silmek gerek. Sinirlendim ya sabah sabah.ilk eşiyle de kaç kez kavga etmişler ve evliyken karakolluk olmuşlar. biz evliyken çok güzel tazminatlar ödedi. ordan biliyorumilk eşinin çektikleri yetmezmiş gibi yazık kadını geçen hafta bir daha dövmüş. sırf çocuklarını görmeye gelirken şu anki eşiyle geldi diye. sonra da bana msj attı. onu dövdüm, sıran yaklaşıyo diye.
amin inş. hayatımı yönlendirmem için 10 15 güne daha ihtiyacım var. alacağım sonuçlara göre bir yere gideceğizYok yok sen sakın öyle bir hata yapma.
Evet böyle yaşamak çok zor ama özgürlüğün olmadan yaşamak da çok zor.
Ayrıca sadece yatıp çıkmak olsa neyse, mimleneceksin ve kasıtlı işlediğin bir suçtan dolayı iş bulamayacaksın vs vs.
İmkanın varsa direkt başka şehre taşın.
En kısa zamanda izmirden çoook uzaklara git.
İzini kaybettir.
Bir de dediğim gibi başka şehre taşınana kadar elektroşok cihazı taşı yanında, biraz ceza almak canından kıymetli değil ya. Allahım yardımcın olsun, o ş.refsizn de boynu altında kalsın. Rabbim sana bu kötü günleri hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin. Yüzünden gülücük eksik olmasın canım benim..
Amin artik can guvenliginiz yok ama bunun icin adaletimizin yapacagi bir sey de yok nasil bi yerdeyiz bilmiyorum ama Allah sonumuzu hayir eylesin. Artik eksilmek istemiyoruz. Kadinlarimiz yasasin guvende olsun. Her an birsey mi olacak diye arkamiza bakarak yurumek istemiyoruz.
Avukatinizla tekrar gorusun elbet yapicak birseyler olmali
Yemin ederim biktim artik. 1.5 yili geçkin oldu bosanali. Bir insan bir insandan daha ne ister? Olmuyorsa olmuyordur. Birak artik pesimi. Senden nefret ediyorum. Vallahi cok doldum artik. Ne ise gittigimden ne eve geldigimden, yedigim ictigim hic bir seyden tat almiyorum. Ne yapmam gerekiyo bilmiyorum. Ben bu kadar tehditle nereye kadar sabredicem. Tek bildigim sey biktim ve boyle yasamak istemiyorum. Cok kotuyum ben ya
Sana eski kelimesiyle bile olsa es demekten igreniyorum!
2 kez girdi. 2sinde de kavgadan. ama öyle bildiğimiz kavga değil. yumruk yumruğa adamı komaya sokacak gibi bir kavga. adamın kolu bacağı falan kırılmış...Allahim yarabbim ne manyaklar var sen koru..
Neden ceza evine girdi?
annemle ve babamla yaşıyorum??? öneriniz nedir?ya benim ki kötü bir öneri olabilir ama şok cihazı biber gazı onu öldürmeyecek ama bayağı etkili olabilecek koruyacak yöntemler
annenle m, yaşıyorsun tek mi bir de
abim var ama tabi çoğu şeyi bilmiyor. bu işin dallanıp budaklanmasını istemiyorum. sonuçta aramızda kan yok. evlendik ve olmadı diye düşünmesi lazım. o gelse arkadaşlarıyla bizim çevremizdeki eş dost veya parayla tuttuğumuz adamlar gelse ne olacak? abimin daha 1 yaşında çocuğu var. artık abim eşi ve oğlu için yaşamalı.okudukça sinirden kesiliyorum abin arkan bilmem neyin olmayınca hatta onlar olsa bile korunmuyorsun bu ülkede be
nefes almamız mucize
ağzım dilim varmıyor ama böyle okudukça bireysel silahlanmaya karşı çıkamıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?