Saplantili eski eş. Eş demek ne kadar dogruysa???

inşallah olur insan bu korkuyla nasıl yaşar aklım almıyor

insanın başına gelebilecek en kötü şeylerden biriymiş. çekse vursa bari sadece o an korkuyu yaşarım. böyle her an korkuyla geçiyor... ben böyle deyince de annem kahroluyor

Rabbim ramazan ayının hürmetine, eski eşinizin şerrinden sizi koruyup, muhafaza eylesin İnşaAllah... Kendi başını yesin.

amin inş... rabbim ona öyle meşgaleler versin ki ömrünün geri kalan kısmında bir gün dahi aklına gelmeyeyim inş..

Ah be mimozacim. Inan her gun dua ediyorum sana. O lanet pislik bonzai icip geberse de kurtulsan. Allah tez vakitte belasini versin onun insallah.
Sen kendine dikkat et. Allahim seni korusun.

bilgecem canım. benimde aklıma gelmiyor değil. bunca insan uyuşturucuyla alkolu karıştırıp ölürken bunun bünyesi nasıl kaldırıyor diye? tövbe yarabbiii... aynı anda hapı alkolü alıyor neden bir şey olmuyor??? rabbim affetsin başka birinin ölümünü istediğim için ama bıktım artık bıktırdı.

ah malesef bu kadar basit bir denklem. bir canın bedeli bir 35lik rakı benim için. bir anlık öfkeyle gelir.

annemde böyle söylüyor. onunla bir kaç gün iyiymiş gibi yap ve eve çağır diye ama böyle olmamalı ya

evet başka kadın için de sıkıntılı olabilir ama bir laf var çingen çingene çatmayınca kasnak boğazına geçmez diye. belki de karşısına kendi gibi biri çıkar??? benim kide bir umut işte...

çocukları var. ölsün diyemiyorum. dilim varmıyor. ama benden bir ana evladıyım

gerçekten kolay değil. ben ve annem ne yaşadığımızı sadece annem bilir. evliliğim süresince yaptıkları, boşanmadan sonra yaptıkları canıma doyurdu artık

dediğim gibi tek bir umudum mülakat sonucum var. benim kurtuluşum belki o. ama ben gidersem abim ve ailesi burda. onlar ne yapacak. abim ve anneme çok büyük bir öfkesi var.
Allah yardımcınız olsun canım insalah allahın dan bulur bi hastalığa tutulsun da sen aklına bile gelme şerefsizler bunları varya devlet idam deseydi bu kadar totoslari kalkmazdi olmuyorsa olmuyor deyip yollarına bakarlardi sadece tecavüz ve kadın cinayetine idam gelmeli

Seni çok iyi anlayabiliyorum. Benim başımda da var buna benzer..
Boşanınca kendine yediremedi, türlü rezillikler yaptı..
Bütün akrabalarımı yeğenimden tut dedeme kadar herkesi hergün arayıp piskolojik baskı yaptı. Beni öldürmekle tehdit etti. Seviyorum benden başkasına yar etmem seni, telefonlarımı açmayınca ,işyerimi, abimi, babamı bildiğin herkesi sıradan gecirirdi.. Bir süre telefonda onu engelledim bu sefer başıma daha büyük dert açtı. İşyerimi müdürümü arayıp onu çıkartın ordan yoksa gelip kana bularım oraları dedi.. Sonra başka bir mesai arkadaşımı arayıp bizi barıştırın ben seviyorum onu demiş. Bildiğin hergün işyerini arardı dahilimi bildiği için,ben açmayınca başkasına düşerdi hat, bu seferde uzar giderdi olay, hergünüm her saatimi zehir etti. Şikayet ettim uzaklaştırma aldı, koruma tedbir kararım çıktı. Sonra kamu davası açıldı. Biraz duruldu gibi ama beni hiçbirşey yıldıramaz diyor kaybedeceğim birşey yok seni kimseye yar etmem, öldürürüm diyor. Artık arkama bakmaktan hergün tedirginim. 10 gündür biraz rahatım, korkmuyorum dedim artık yettin... emdiğim sür burnumdan geldi... arkamda ailem dostlarım var ama insan kimseye bela olmak istemiyor. Ters bişey söyleyen olsa hemen horozlanıp piskopata bağlıyor. Abimin yuvası çocuğu var kimsenin başını belada koymak istemiyor insan... seni çok iyi anlıyorum. Umarım vazgecer senden...

Adalet sistemimiz sadece 2-3 ay uzaklaştırma veriyor. Tedbir kararı koyuyor, ya sonra....
Gelirse bir tehlike sezerseniz arayın şu numaraları diyip kenara çekiliyorlar
Ya zaten adam gelince ben sizi nasıl arayayım, ya vuracak ya zarar verecek...
Herşey olup bittikten sonra yine cezası yok.... yani kelle koltukta yaşıyoruz işte yazık biz kadınlara yazık....

Uyuşturucu ve alkol dışında birebir aynılarını yaşadım. Kafam karıştı ama şimdi,bulandı birden. Ne öneri vereceğimi bilemedim.

Uyuşturucu ve alkol dışında birebir aynılarını yaşadım. Kafam karıştı ama şimdi,bulandı birden. Ne öneri vereceğimi bilemedim.
Aynen bende uyuşturucu ve alkol dışında herşey aynı, ama bu kadar rezilliği insan boş kafayla nasıl yapar diye düşünüyorum belkide kullanıyorlardı biz bilmiyorduk. Siz nasıl kurtuldunuz?

Kayinpeder ise guce biraz ara verip oglunu tedavi ettirsin. Her pisligini temizlemesin. Boyle pislikleri bu gibi anne babalar yapiyor. Allah islah etsin ya ne denir ki?

Ayni bela kuzenimin basinda sen iyi bosanmissin. Onun serefsiz bosanmiyor da ayri yasiyorlar suan. Kac kere bogaziba bicak dayadi mobeselerde de goruldu. Sikayetler vs sonuc koca bir sifir.

Allah yardimcin olsun canim. Insallah su mulakat iyi sonuclanir da kurtulursun

bu adamın hala denetimli serbestlikten faydalanması da ne acı. ilk ceza evine girdiğinde ki cezası 11 ay mıydı neydi. yalan olmasın tam hatırlamıyorum. girdi 5 gün yattı ve çıktı. yaklaşık 9 ay kadar da ilçe emniyete imza attı. ayda bir kez toplantılara katıldı. topluma kazandırma toplantılarına. son cezası da 2,5 yıl mıydı ne. 11 ay falan ceza evinde kaldı. tekrar çıktı denetimli serbestlikten. şimdi yine malum toplantılara katılıyor. ve her gün emniyete imza atıyor. bu kadar basit olmamalı bu işler....

o topluma kazandırılacak diye daha kaç can yanacak??? belkide cezasını tam yatsa bile çeldirici olabilirdi. çünkü ceza evinde yaşadıklarını anlattığında o günleri pek de iyi anmıyordu...

canım benim rabbim senin de yardımcın olsun. yaşadıklarımız hep aynı şeyler. hele ki şu telefon muhabbeti birebir. başına gelmeyince insan anlayamıyormuş. bak sende aynı şeyi yazmışsın kimsenin başına iş çıkarmak istemiyorum diye. bende hep öyle diyorum. abim babam bilseler bu kadar durumun derinleştiğini vururlar onu ama abimin daha 1 yaşında oğlu var. babam kanseri yeni atlattı.

uzaklaştırma falan fıs. geçen sene mayısta dövdüğünde benimde tedbir kararım vardı. çantamdaydı. elimdeki numaraları arayabilmek bir yana kimseden yardım dahi isteyemedim. çarşıda kahvenin önünde arabanın içinde beni döverken yaşla başlı amcalar çayını yudumlarken bizi izledi. kimse de ne oluyor ne yapıyorsun demedi, polis bile çağırmadılar. bende arayamadım polisi çünkü dediği şey şuydu: eğer polisi ararsan basar abinlere giderim. o zaman yeğenim bile doğmamıştı. yengemin sayılı günü vardı. nasıl cesaret edip de arayayım ben polisi???

senin şehir değiştirme şansın yok mu? hoş bence bu da tam anlamıyla çözüm değil. çünkü akrabaların abin onlarda ev bark değiştiremezler ki

Aynen bende uyuşturucu ve alkol dışında herşey aynı, ama bu kadar rezilliği insan boş kafayla nasıl yapar diye düşünüyorum belkide kullanıyorlardı biz bilmiyorduk. Siz nasıl kurtuldunuz?

sanki kafam hiç yerinde değilmiş gibi ne işe adapte olabiliyorum ne eve. yani yapıyorum işimi gücümü ama hep bir şeyleri yarım yamalak yapıyorum.

bu adam tedaviyle falan olacak gibi değil bence. yok yani sanki bu dünyaya birilerinin hayatını mahvetmeye gelmiş. sahi ne hatırladım. yeni evliyim. el öpmeye gittik. ben mutfakta kahve mi ne yapıyorum kayın validemde bişeylerle meşgül. babaoğul odada oturuyorlar. kayın pederim oğlunu tembihliyor: oğlum bak buna da ötekine yaptıklarını yapma bunun anası babası var alır giderler kızlarını. demek ki çocuklarının annesine yapılanlardan haberdarlardı. bazı şeyler yani duyduklarım yeni yeni şekilleniyor kafamda

10 güne kadar açıklanır herhalde. hayırlısı inşallah...

Bu gibi adamlar korkağın teki oluyorlar. Tek güçleri başkalarını korkutmak. İnsanlar da korktukça kendilerini bir b.k sanıyorlar.

Psikopat belli ki, ne yapacağı da belli olmaz böyle şeref ahlak yoksunu yaratıkların.

Hani filmlerde olur ya, senin öldüğün söylenir ve bütün kayıtlarda sen ölüsündür, bir mezarın cenaze törenin olur, sonra başka kimlikle başka bir karakterle hayata devam edersin, keşke her şey böyle kolay olsaydı. Çünkü senin öldüğüne inanmadığı sürece başına bela olacaktır bu adam.

Ayrıca o seni öldürse iyi halden 5-10 yıl yatar sen onu öldürsen müebbetle yargılanırsın. Örnekleri yok değil ülkemizde.

kuzeninizde bir an önce kurtulur inş. kamera kayıtları da var. bu hakim daha ne bekliyor ki? onu izleyen savcı en kötü ihtimalle kamu davası açmalı? neden uğraşmıyorlar ki neden???

Sizin iyi bir avukatiniz var mi ?

kendisi korkak olmasa beni aradığında bana demez ki ben çok kalabalığı haberin olsun diye... arkadaşları da hep kendi gibi. aynı yolun yolcusu. birbirlerine alkol ve uyuşturucu ısmarlayarak her işlerini görüyorlar.

nasip olursa 1 aya kadar şehir değiştireceğim ve adıma koruma kararı çıkarmak istiyorum. yani nüfustan falan memur bulup ikametgahımı falan göremesin diye... bu hafta ilk fırsatta boşanma davamı alan avukatla görüşeceğim. aslında boşanma davamı alan avukat kuzenim ve patronuydu. kuzenim malasef şu aralar bana yardımcı olamaz. o yüzden sadece yanından ayrıldığı patronuyla görüşücem...

lanet olsun ki öyle. o beni öldürmeye gelse ve ben onu öldürsem ben daha çok ceza alırım

O zaten başka şehirde yaşıyor ama devamlı geliyorum oraya diye baskı kurmaya çalışıyordu. Sanki biyerden çıkacak gibi geliyor bana... Şu sıra dingin ortalık (10 gündür) ama çok çektirdi 2 ay, hergün birileri arıyordu beni.. o aradı çok seviyorum. Sizde onu seviyorsanız konuşun barıştırın yoksa kötü şeyler olacak diye insanlara devamlı tedirginlik veriyordu.... ben çok hatalar yaptım ama çok pişmanın diye devamlı millete ağlayıp durdu. Düşün patronlarımı aradı barıştırın çok seviyorum ölürüz ikimizde diyeağlamış kaş kere Ve ben boşandığımı özel hayatımı kimseye duyurmamıştım sonuçta iş hayatı gerek yok bu tür konuları anlatmaya diye... ama tam tersi beni rezil etti millete, karektersiz kontrolsüz resmen bir kudurmuş köpek misali saldırdı etrafa... konuşun onla illa konuşun diye milleti yedi bitirdi. Hiç bişeyden korkmaz beni hic bir şey caydıramaz, hapse atsalar 3 gün yatar çıkarım. Hadi 1 sene verseler yine yatar çıkar senin ensende olurum diyordu.
Ya ben bu tür şeyleri duyardım ne kadar uzak gelirdi bana ama gel gör ki tamda içindeyim şuan
Şu yaşıma geldim karakol poli nedir bilmezdim.. ama hayat işte herşey bizler içinmiş.
Şimdide diyor ki (savcılık dava açmış) o davadan vazgec yoksa mahkeme günü oraya gelmek zorundaymışım gelirsem herşey kötü olur diyor. Ben senin peşini bıraktım ama bu mahkeme bizi karşılaştıracak o zaman o şehirden asla gitmem diyor. Vazgec seni rahatsız etmiycem diyor. Ama ben bunun elimde olmadığını kamu davası olduğunu söyledim. Yaptıklarının cezasını çek dedim. Ama böyle diyor peşini bıraktım bu dava beni tahrik eder diyor bende ne yapacağımı şaşırdım. Keşke dava açılmasaydı bilemiyorum.. : (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…