Sarımsak

minekosan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2015
5.452
5.309
198
Hanımlar merhaba.Biz 30 kişilik bir ofiste çalışıyoruz. Adamlar sarımsak yemiş leş gibi koktu.Birde pis pis gülüyorlar. Bende yarın pizza getireceğim ki leş gibi koksun.Şu an çok sinirliyim. Ve bu adam beni zamanında oda parfümü yüzünden amire şikayet eden adam.Bende yarın hem şikayet edicem hemde pizza getireceğim.Sizin başınıza hiç geldi mi böyle birşey? Siz naptınız?Şu an gerçekten çok sinirliyim.

Malesef arada oluyor.
Müdür ofis katında bazen kendine yemek söyler soğan kokar ortalık. Cam falan açıp parfüm sıkıyoruz mecbur.
Siz yapsanız da onların rahatsız olacaklarını sanmam..

Bize yemek şirketinden gelir bazen (genelde kuru fasulye yanında), ama yemekhanede yeniyor. Sağlıklı diye yerim bazen. Ama yersem de sakız çiğnerim veya dişlerimi fırçalarım..

Ya şikayet et ya da kısas yap.
Hem şikayet edip hem kıyas yapmak olmaz.
E oda yapıyor derler sonuçta.
Oda parfümü getir bi daha yaparlarsa onların tarafına doğru sık.
Ben olsam onlar odada yokken masalarına sandalyelerine soğan sarımsak suyu dökerdim:D

Hanımlar merhaba.Biz 30 kişilik bir ofiste çalışıyoruz. Adamlar sarımsak yemiş leş gibi koktu.Birde pis pis gülüyorlar. Bende yarın pizza getireceğim ki leş gibi koksun.Şu an çok sinirliyim. Ve bu adam beni zamanında oda parfümü yüzünden amire şikayet eden adam.Bende yarın hem şikayet edicem hemde pizza getireceğim.Sizin başınıza hiç geldi mi böyle birşey? Siz naptınız?Şu an gerçekten çok sinirliyim.
Bıber gazı sıkın boşalsın ortalık:KK53:

Soğan sarımsak çok yerim ama öyle insan içine cikilacaksa yenmez diş fırçalamak da çözüm olmuyor ne yazık ki. Düşüncesiz adamlar siz de kokutacak şey yaparsanız eleştirdiğinizde e sen de bundan yiyorsun diyecekler. Pizza söylerseniz yüzsüz yüzsüz gelip bir dilim isterler ya da koku hiç rahatsız etmeyebilir de. Bilemiyorum direkt soyleyebilirsiniz aslında.

Ya şikayet et ya da kısas yap.
Hem şikayet edip hem kıyas yapmak olmaz.
E oda yapıyor derler sonuçta.
Oda parfümü getir bi daha yaparlarsa onların tarafına doğru sık.
Ben olsam onlar odada yokken masalarına sandalyelerine soğan sarımsak suyu dökerdim:KK70:
Yarın dökeyim bari. Aksdan soğan sarimsagi kaynatırim sabahta sularını bosaltirim

Bol soğanlı lahmacun veya pastırmalı pizza kapalı alanda tam da intikam gibi kokar:)

Back
X