Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sarımsak vs pizza diyorsunuz? Yok, asla aynı kulvarda değiller. Mumbar neyin götürün hatta orada pişirin![]()
mumbar ney?Sarımsak vs pizza diyorsunuz? Yok, asla aynı kulvarda değiller. Mumbar neyin götürün hatta orada pişirin![]()
Bağırsaktan yapılan bir tür yemekmumbar ney?![]()
Allakım siz bağırsak deeyince aklıma geldi.Bizim burda istiridye pişiriyorlar acep ondan mı götürsemBağırsaktan yapılan bir tür yemekpişerken çok güzel kokular çıkıyor, bir kere şahit oldum
![]()
Lahana haşlayın orada.Allakım siz bağırsak deeyince aklıma geldi.Bizim burda istiridye pişiriyorlar acep ondan mı götürsem![]()
Bunu daa çok sevdimmParfüm sık hemde en ağırından bana kalsa suratlarina dogru sıkar burnuma pis kokular geliyor derdim![]()
Bunu daa çok sevdimm![]()
Hahaha fareden çok korkuyor. Çığlık çığlığa zıplatıyimmi yaaa. Deli ve cesur ismini falan bilmiyorum ama şu an gerçekten öpüyorum seni. Aaabir kez annem odaya böcek ilacı sıkarken bende içeri girdim kapıyı açtım haberim yoktu yüzüme doğru sıktı şükür hala yaşıyorum
Böcek ilacı mi sıksan acep
![]()
Ay cok severim ben olsam tiksinmem de canim cekerAhahasaasasa işkembe çorbası hatta, sirkeli sarımsaklı.![]()
Bi de yanin da kisir yapcaksinLahana haşlayın orada.![]()
Hahaha fareden çok korkuyor. Çığlık çığlığa zıplatıyimmi yaaa. Deli ve cesur ismini falan bilmiyorum ama şu an gerçekten öpüyorum seni. Aaaben bunu neden düşünemedim.
Bi de yanin da kisir yapcaksinBenim karnim ac ya bu dedikleriniz cok guzel geldi
![]()
Simdi yapmaya karar verdim ama lahana yok tursuyla yerim artikCidden şimdi kısır falan deyince benim de vanıö çekti
Afiyet olsunSimdi yapmaya karar verdim ama lahana yok tursuyla yerim artik![]()
Tesekkurler canimAfiyet olsun![]()
Bi sarımsak nelere kadir ya rasullalahSimdi yapmaya karar verdim ama lahana yok tursuyla yerim artik![]()
sakın biber gazı sıkmayın böyle tavsiye mi verilir Allah aşkına, değil odaya ofise giremezsiniz.Aaa ben onu bi ara bulmaya çalıştım ama yasakmış bilmem ne. Ama bulursam onu da yaparim![]()