Sarımsak

Evet basima geldi saygisizin biri sogan yemis gelmisti oglen arasi.
Resmen saygisizliktir benim gozumde. Ben de cok severim sogan sarimsak, ama ertesi gune kalir diye calisirken gece bile yemekten imtina ederdim. Degil oglen arasi yemek.
Cok havasiz camlari acin kokuyo burasi diye butun gun soylenmistim.

Kızlar merhaba;

Ben geldim.:KK74:
Sabahtan oda parfümünü kökledim, ofislerin bütün camını açtım. Kimse bir şey diyemedi. Normalde çoktan miyavlamaya başlamaları lazımdı. Baktım 1 saat açık kaldı.Sonra kendileri kapattılar ki ona da ötmeleri lazımdı. O sarımsak yiyenler 2 tane geriz..alı gıklarnı bile çıkaramadılar. Hele bir desinler. Sabahtan beri desinler diye bekliyorum. Saat şu an 11.05 ve hiç kimseden tek bir nefes bile yok.
Ama tabii yapacaklarım bunlarla sınırlı değil. Sarımsak yiyenlerden 1 tanesi ölümüne fareden çok korkuyor. Bunu da ödeticem kendisine. Daha çekecekler elimden. Buraya da gün gün yazıcam. Eğer onları da pişman etmezsem bana da mine demesinler.:sinirli::sinirli:

İğrençliğe iğrençlik ile mi cevap vereceksiniz? Çözüm bu mudur?

Ben olsam sarımsak yiyen kişi veya kişilere gereken şekilde çıkışırdım.
Utandırırdım toplum içerisinde.
Bu da yeterli bir davranış olurdu.

Ama siz kalkıp onların yaptığının farklı versiyonunu yapınca, onlardan farkınız kalmamış olacak.

İğrençliğe iğrençlik ile mi cevap vereceksiniz? Çözüm bu mudur?

Ben olsam sarımsak yiyen kişi veya kişilere gereken şekilde çıkışırdım.
Utandırırdım toplum içerisinde.
Bu da yeterli bir davranış olurdu.

Ama siz kalkıp onların yaptığının farklı versiyonunu yapınca, onlardan farkınız kalmamış olacak.
O dilden anlasalar eyvallah. Ama kısasa kısas yapınca anca anlıyorlar.:KK51:

Back
X