canım evlenmeme 2 ay var daha kocişe kokmaz yani. evet maya kesinlikle çok kolay ve çok etkili ama ben saçlarım biraz daha gür olsun istiyorum. zaten maya sayesinde maşş güzel uzuyor ama biraz daha gür olsa başka bişey istemiyorum. 2 ay sonra düğünüm var ve kına gecemde istediğim saç modeli için hem uzun hemde gür saçlara ihtiyacım var. postiş veya çıt çıt felanda istemiyorum, anlayacağın iş başa düşüyor. ama 2 ay kısa bir süre bu karışım fayda etmez sanırım bu kadar kısa sürede.
off ya olumlu yorumları okuyunca iyice kafam karışıyo ben en iyisi bu akşam hazırliyim bu karışımı cumaya kadar beklesin.cuma sürer yıkarım. kokarsa artık bütün hafta sonunu saçımı yıkamakla geçiririm=) ama karar verdim deniycem. =) sonuçları yazarım =)
Peki sarimsaklar zeytinyaginda bekledikten sonra saça sürerken kalan parçalari çikariyoruz heralde yagin içinden? Veyahut blenderdan geçiripte iyice karismasini mi saklasak? Biraz daha detayli anlatabilirmisin cnm.. saçlarim son 2 yilda çok döküldüler tekrar gürlessin istiyorum. Birde kokuyu gidermek için önerisi olan var mi?
Peki sarimsaklar zeytinyaginda bekledikten sonra saça sürerken kalan parçalari çikariyoruz heralde yagin içinden? Veyahut blenderdan geçiripte iyice karismasini mi saklasak? Biraz daha detayli anlatabilirmisin cnm.. saçlarim son 2 yilda çok döküldüler tekrar gürlessin istiyorum. Birde kokuyu gidermek için önerisi olan var mi?
benim kafamda su an vıcık vıcık =) tahmin ettiğim kadar kotu kokmadı sürerken, yani sarımsak tek basına daha kotu kokuyor kaşlarıma sürmüştüm ordan biliyorum. ama bakalım yıkayınca neler olucak.. elma sirkesi de aldım yıkadıktan sonra durulama suyuna katıcam o da bastırıyomus kokuyu diye duydum. bakalım neler olucak=) cok kokmassa onumuzdeki haftalarda da devam edicem =)
valla ben bi kere yaptım bunu.. evi kokuttum . bizimkiler burnunu tıkayıp dolaştı.bi daha da yapmadım o yüzden. bende komşudan duydum..arkadaşı yapmış.saç derisi gözükmüyo gürlükten dedi
1 kaşık zeyttin yağı
1 yumurta sarısı
1 bütün sarımsak (kaynatılıp ezilecek)
bütün malzemeyi karıştırıp 2-3 saat saçta bekletiyoruz..buda hafta da bir.. kolay olmasına rağmen hala deneyemedim..sarımsak kaynatıldığı için kokmuyomuş
cnm soruldu mu bilmiyorum ama sarımsağı kaynar suda mı bekleticez..o zaman faydalı kısım zarar görmüyor mu acaba?malum sıcakta yapısı bozulabilir.
Benimkiler bekliyo yarın sürücem
Sarımsak yağı elde ediyoruz işde kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?