Doğal Saç Bakım Kürleri sarımsaklı zeytinyağıyla gürleşme ve uzama :))))

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
valla ben bi kere yaptım bunu.. evi kokuttum . bizimkiler burnunu tıkayıp dolaştı.bi daha da yapmadım o yüzden. bende komşudan duydum..arkadaşı yapmış.saç derisi gözükmüyo gürlükten dedi
1 kaşık zeyttin yağı
1 yumurta sarısı
1 bütün sarımsak (kaynatılıp ezilecek)

bütün malzemeyi karıştırıp 2-3 saat saçta bekletiyoruz..buda hafta da bir.. kolay olmasına rağmen hala deneyemedim..sarımsak kaynatıldığı için kokmuyomuş

butun ev kokuyor ben bi kutu bitirdim ama saclarima can geldisimdi sadece z.yagi koyuyorum o da guzel yapiyor

Son düzenleme:

o zaman yap canım..çevremdekiler gürleşmiş saçın diolar bana ben de görüorum cnm yap o zamana.s.

Kızlar kocalardan korkmayın kokmuyor okadar yani kocadan soğutacak kadar değil..
Benim eşim anlasaydı anlardı..
Sarımsağı sevmez eve aldırmaz yemez yedirmez..
Ama saçıma sürüyorum zeytinyağlısını denemdim onu denicem..
Ben sızma zeytin yağını ılıtıp sadece uçlarına sürüyordum saçımın kırıkları yeniliyormuş diye duymuştum..

off ya olumlu yorumları okuyunca iyice kafam karışıyo ben en iyisi bu akşam hazırliyim bu karışımı cumaya kadar beklesin.cuma sürer yıkarım. kokarsa artık bütün hafta sonunu saçımı yıkamakla geçiririm=) ama karar verdim deniycem. =) sonuçları yazarım =)

evet cnm ya bi dene bişi kaybetmessn hem demi :)

Deneyin deneyin ama direk saçınıza sürünce daha kötü kokuyor zeytinyağıyla beraber kokuyu bastırabilirsiniz..
Yaa konunun içeriğinin zeytinyağ bölümü olarak dışında olucak ama kücük bişe daha söylicem
Ben bir sürede şöyle kullanmıştım hani işine yarayıpda kolayınıza gelirse yaparsanız eğer
Kullandığım şampuandan başka bir kaba biraz şampuan koymuştum içine 5-6 diş sarımsağı ezip katmıştım..
önce saçımı bunla köpürtüyordum köpüklü köpüklü duruken saçım duşumu alıyorum(kese olayı)
sonra 2 defada normal (sarımsaksız) şampuanımla yıkayıp çıkıyordum
Böylede koku az oluyor ,
Hemde her duşta bunu uygulayabiliyorsunuz basit hemde sarımsak bekleye bekleye şampuanla ödeşleşiyor..
Basit az kokulu ve üşenmden çabucak olucak bişi işinize yararsa sevinirim ufacık bi detay paylaşim dedimguclubacismile

deniycem deniycem hazırladım bile karışımı, kestim sarımsakları attım zeytinyağının içine, beklemede şu an =) bişey kaybetmekten değil de koku kazanmaktan tırsıyorum ben zaten =)) bakalım artık koksam da dediğim gibi bol bol yıkarım =)

Peki sarimsaklar zeytinyaginda bekledikten sonra saça sürerken kalan parçalari çikariyoruz heralde yagin içinden? Veyahut blenderdan geçiripte iyice karismasini mi saklasak? Biraz daha detayli anlatabilirmisin cnm.. saçlarim son 2 yilda çok döküldüler tekrar gürlessin istiyorum. Birde kokuyu gidermek için önerisi olan var mi?

benim kafamda su an vıcık vıcık =) tahmin ettiğim kadar kotu kokmadı sürerken, yani sarımsak tek basına daha kotu kokuyor kaşlarıma sürmüştüm ordan biliyorum. ama bakalım yıkayınca neler olucak.. elma sirkesi de aldım yıkadıktan sonra durulama suyuna katıcam o da bastırıyomus kokuyu diye duydum. bakalım neler olucak=) cok kokmassa onumuzdeki haftalarda da devam edicem =)

valla ben tam bilmiyorum ama blenderdan gecirilcek bi karısım değil gibi geliyo bana.. zaten dibe cokmustu sarimsaklar, öyle üstünden alıp ısıtıp surdum yağı, ezmedim sarımsakları.. koku için de sirke diyolar, görcez bakalım =)

cnm süz onu sarımsaklar kalmasın yapacağın kadarını süz...gerisi kavanozda dursun :)

nsl cnm koku var mı???

cnm soruldu mu bilmiyorum ama sarımsağı kaynar suda mı bekleticez..o zaman faydalı kısım zarar görmüyor mu acaba?malum sıcakta yapısı bozulabilir.

cnm soruldu mu bilmiyorum ama sarımsağı kaynar suda mı bekleticez..o zaman faydalı kısım zarar görmüyor mu acaba?malum sıcakta yapısı bozulabilir.

yok guselim suya atmoıruz.direk zeytinyağının içine atıoruz sarımsakları ve 2 gun beklesin..sonrada içinden çıkarma kalsın..kullancağın kadarını süzüoruz.öyle yapıyoruz

Benimkiler bekliyo yarın sürücem
Sarımsak yağı elde ediyoruz işde kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…