Doğal Saç Bakım Kürleri sarımsaklı zeytinyağıyla gürleşme ve uzama :))))

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
Kızlar gerçkden çok merak ettim ve şimdi kalktım bu karışımı yaptım.Yani beklemede bende denicem inşallah işe yarar.Saçlarım çok güçsüz ve dökülüyo.tşkler canım bu arada fikir için.opuyorumnanaktan

Ben dün sürdüm
Hiçde kokmuyor kızlarr direk saçına sarımsak süren arkadaşlar bilirler
Direk saçıma sürüyordum rendeleyip saç diplerime yediriyordum.. ozaman koku 3 gün çıkmıyordu
Ama bu tarifi veren arkadaşa teşekkür ederim koku felan yok..
Dün ilk defa sürdüm bekliyordu 2-3 gündür
ıiyice yedirdim saçıma ve jelatinle sardım..
3.5 saat bekledi dışarı çıkmam gerekiyordu yıkadım çıktım..
Saçınızı salın çıkın dışarıya koku yok olan kokuda uçup gitsin havalı havalı..
Denemeye devam....
Haftada 1 sürücem ben çünki başka tariflerde kullanıyorum hepsine gün verdim sırayla..
uzuyoo saçlarımm uzuyoooo
gürleşmeyide zaman göstericek..

ya peki has zeytin yağını nerden bulacazki. ben markete gidip herhangi bir marka alıcam. ama has zeytin yağı çok ağır zeytin kokar bunlarda o koku yokki. has değil çok belli ama başka çarem yok. cuma marketten zeytinyağı alıp bu karışımı yapıcam 2-3 gün bekletir sonra sürerim. gerçek zeytinyağı gibi olmaz ama siz ne kullanıyorsunuz kızlar. özellikle she sende marketten mi alıyorsun canım??

evet biraz gecikmeli de olsa yazıyorum sonucumu: koku 0. inanılır gibi değil. ben çok kokucak diye bekliyodum açıkçası. ilk denemem olduğu için saçımda öyle hiper süper değişiklikler yok tabiki ama kokusuz olduğu için her hafta yapmaya karar verdim kesinlikle.. çok teşekkürler bi kez daha.. sarımsağı saçıma kokusuzca sürebileceğim bi tarif buldum nihayet =) kaydirigubbakcemile5

Canım benim zeytin yağımın markası sırım..
sırım ın sızma zeytin yağı sanırım 8-9 lira civarı bişi
kokmuyor ağır felan rendele sarımsakları beklet daha dün yaptım saçımda kokudan eser yok..

ya işte onlar has zeytinyağı değil canım. bizim egede arkadaşımız vardı o gönderiyordu has zeytinyağını çok ağır bi kokusu olur onun tahammül edilecek gibi değil. zeytin kokusuda gelir ama çok ağır... bunlar has değil ama ne yapalım mecbur alıcam birini. sırım alıyım bende bari

kristal cnm..marketten alıyoruz sızma felan da olur

Evet ya hakikisini bulamayız kii
Ama ben benimkinden memnunum
Eşim boyun fıtığı idi onla masaj yapıyorduk ona duruyordu ölece işe yaradı ben sürüyorum saçlarıma ohhhkaydirigubbakcemile3

bende 2 ay önce hazırlamıştım bu karışımı kaşlarım için kullanıyordum.
bir kolonya şişesine hazırlamıştım sarımsaklarınıda süzmüştüm hala duruyor şimdi onu kullanmaya devam etsem olurmu taze mi olması gerekir.

ben bugün akşam karışımı hazırlayacam 2 gün sonrada uygulamaya geçicem inşş. 1 su bardağı zeytinyağına 3 diş sarımsak rendelerim diye düşündüm ölçülerim doğru mu she. sarımsak az mı olur yoksa??? bu arada senin profildeki kızlarada bayılıyorum yaaaa hepsinin saçları birbirinden güzell zemuszemus

suan kafamda zeytınyagında1hfta bekletılmıs sarımsak zeytınyagı karısımı var... poset bone esarp olmasına ragmen kafamdan resmen buram buram koku fıskırıyooorrr (((

cnm zeytinyağının içinde sarımsak bozulmuo die biliorum hatta annelerimiz tüm atar içine kullancakları zaman alırlar tazecik duru orda ama gene de bilemiorum cnmbilmiyorumkismile

she allah askına su aslının fotosunu kaldır lutfen, görduke cıldıgıorum kız sacını sezon sonu bı kestırıo kısacık yenı sezona bı gelıo 3ay sonra saclar 10cm uzamıs höhh yanı napıosa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…