ya peki has zeytin yağını nerden bulacazki. ben markete gidip herhangi bir marka alıcam. ama has zeytin yağı çok ağır zeytin kokar bunlarda o koku yokki. has değil çok belli ama başka çarem yok. cuma marketten zeytinyağı alıp bu karışımı yapıcam 2-3 gün bekletir sonra sürerim. gerçek zeytinyağı gibi olmaz ama siz ne kullanıyorsunuz kızlar. özellikle she sende marketten mi alıyorsun canım??
ya peki has zeytin yağını nerden bulacazki. ben markete gidip herhangi bir marka alıcam. ama has zeytin yağı çok ağır zeytin kokar bunlarda o koku yokki. has değil çok belli ama başka çarem yok. cuma marketten zeytinyağı alıp bu karışımı yapıcam 2-3 gün bekletir sonra sürerim. gerçek zeytinyağı gibi olmaz ama siz ne kullanıyorsunuz kızlar. özellikle she sende marketten mi alıyorsun canım??
sheeeee nerdesin??????? 3 diş sarımsak az mııı şimdi hazırlayacam karışımı bilmiyorumkismile
bende 2 ay önce hazırlamıştım bu karışımı kaşlarım için kullanıyordum.
bir kolonya şişesine hazırlamıştım sarımsaklarınıda süzmüştüm hala duruyor şimdi onu kullanmaya devam etsem olurmu taze mi olması gerekir.
Kızlar gerçkden çok merak ettim ve şimdi kalktım bu karışımı yaptım.Yani beklemede bende denicem inşallah işe yarar.Saçlarım çok güçsüz ve dökülüyo.tşkler canım bu arada fikir için.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?