Doğal Saç Bakım Kürleri sarımsaklı zeytinyağıyla gürleşme ve uzama :))))

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
cnm zeytinyağının içinde sarımsak bozulmuo die biliorum hatta annelerimiz tüm atar içine kullancakları zaman alırlar tazecik duru orda ama gene de bilemiorum cnmbilmiyorumkismile

zaten ben sarımsaklarını süzmüştüm yağ öylece duruyor neyse canım teşekkürleryerimseniben

yok cnm ii..ya giremedim bilgisayar çöktü demafoldumben

hadi yaa. bize pcmi dayanır hiçç kaydirigubbakcemile3 ben hazırladım canım yalnız bir bakdak zeytinyağının içine 3 değil 4 diş sarımsak rendeledim. az olur gibi geldi. şimdi dolapta bekliyor. yarın yapacam inşşşş

sonunda yaptımm. 3 saat beklettim ve sonra duşumu aldım. şimdi kurudu saçlarım ve gerçekten kokmuyor. çok memnun kaldım yani. haftada bir kez yaparım inş bundan sonra. teşekkürler sheee :)))

Kesinnikle uzuyorr
Biraz yapmıştım bitirdim 2. yaptım bekliyorum..
Gürleşmeyi bilmiyorum saçım incetelli pek fark edemiyorum ama uzama var
Sinamekili tarifide yapıyorum haftada 1 defa bunuda yapıyorum
Dün arkadaşım dedi hatta bi yere gidiyorduk saçım salıktı toplamamıştım
1 ay öncede kestirdim kırıklarını temizlettim
Sen saçlarını kestirmemişmiydin? dedi
evet dedim 1 ay oldu uzamış yaa hiçde kestirmişsin gibi değil dedi..
Tarifleri yazmammı istedi (dolmuşta sinameki ve bu sarımsaklı zeytinyağı tarifi veriyorum millet bakıyo)
Baya bi gülüştük
Yaniiii devammmmmmmmm...

SıNAMEKıYı BIRAKTIM MAYALI SÜTÜ 3 HAFTADIR ıÇıORUM 3 CM UZADI HEM ZAHMETSıZ HEM UZATIO SAÇI DOLGUNLAŞTIRMAKTAN TUTUN CıLDı KAYMAK GıBı YAPIŞI DA CABASI..OH DAHA NE ıSTERıM.SıNAMEKı OUT YANııkaydirigubbakcemile3

SAÇLARIM MAYAYLA HEM UZUO HEM DOLGUNLAŞTI KAYIP GıDıO ELLERıMıN ARASINDAN...BAĞISAKLARIMI DA DÜZENLEDı HARıKA YAAA...

HERKESE DUYURULUR

pekş bu mayalı süt kilo aldırmaz mı
bir onu denememiştim onuda deneyelim ne çıkar...ama kilodan korkuyorum

canım kesinlikle kilo yapmıyor. garanti verebilirim yani. ben 2 ayı geçkin süredir düzenli içyorum ve açıkcası kilo aldırmasınıda istiyordum ama kesinlikle 2 aydır en ufak değişiklik yok :umursamaz: dene bence zaten 1 haftada etkilerini görmeye başlayacaksın

Bu karışımı akşam denedim, evet kabul ediyorum sürerken felaket koktu ama yıkadım ve kokudan eser yok. Sadece 1 saat bekletebildim ama, uykum geldi napiyim:hulya:

Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz arkadaşlar. Benim dökülme problemim var bakalım iyi gelecekmi. Haftada 2 yapsam nasıl olur acabafisfisfis

bu karışım taze mi tüketilmeli mesela 1 aylık yetecek kadar kavanoza hazırlasam bekleyince bozulurmu acaba

Bacılar yaa bu yağı ısıtıp mı sürüyosunuz hepinizbilmiyorumkismile

evet ben ısıtarak uyguladım. parmaklarını yakacak kadar değil ama biraz ılıyacak yani

Saol canım ilk uygulamamda bende ılıtmıştım
2. 3. uygulamalarımda direk sürdüm ondan bi sordum
Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…