Saç Rengi ve Saç Boyama Sarışınlar kulübü (resimli)

Kızlar bu saç rengini elde etmeye karar verdim. Bebek kumralı. Çok güzel duruyor. Hayalimdeki rengi buldum.
Ama bunu nasıl elde edicem net bir fikrim yok. Şuanki saç rengin de şu şekilde. Daha önce de paylaşmıştım. Önce palette açıcıyla açıp sonra mı üstüne uygulamalıyım açık kumralşeklinde? Ne dersiniz?
uçları gördüğünüz gibi açık dipleri koyu renk ve boyalı değil. Yorumlarınızı bekliyoru.

Canim benim sacim bu renk.
Ama cok degisiyor rengim cunku akip duruyor.
Bu renk icin sacini acmalisin. Ama turuncu olacak. Ve yipranicak. Yipransin umrumda degil diyorsundur belki (benim gibi) ama dogal sacini cok ozleyeceksin.
Turuncu sacin ustune kullu kumral 8.1 boyamalisin hatta gri boya da eklemelisin. Ama turunculuk kapanmayacak. Sacin bunun tam aksine kizil yansimali bir kumral olacak.
O nedenle ikinci kez acma islemi uygulamalisin. Yani platine kadar acmalisin. Ancak o zaman bu rengi tam anlamiyla tutturursun.
10 gun sonra ise boya akacak ve civciv sarisina donmeye baslayacaksin. O nedenle tekrar boyayacaksin. O zaman da sacin yesil olacak kullu boya kullandigin icin.
Kolay gelsin:)
Sana asama asama foto atarm istersen:)

canım gerçekten cok isterim fotoğraflarını atmanı iyice merak ettim bu kutsal rengi şuan. Aslında kendi şuanki fotoma bakınca görürsün boylar turuncu benim de. yani soğan kabuğuna döndü ombreler.

Ustune tiklayip buyuttun mu

tıkladım canım rengi çok güzel maşallah
ama sanki 2. kez açmaya gerek yokmuş gibi geldi. 2 kez açıldıgı için boya tutmuyor olabilir mi acaba? Çünkü kumral saça wn kolay tutunan renklerden. Genelde çok koyu ve çok açık tonlar bu kadar sık akar. Sebebi 2 kez açma olabilir. Bnim saçlaeımsa ne diplerde ne uçlarda boya olmadığı için ben açıcı yerine normal boya kullanmayı düşünüyorum. Ombrelerim de boyayla yapılmadı saçım açılarak yapıldı. Açıcı boyalı saçı açmak için kullanılan birşey diyor bilir kişiler.

Direk boyayinca da turuncu kizilimsi olacaksin maalesef. Hatta sana o halimi de atayim:)

Direk boyayinca da turuncu kizilimsi olacaksin maalesef. Hatta sana o halimi de atayim:)

açıcı yerine önce gümüş sarı garnier 11.1 le boyuycam saçı. bu açıcı vazifesi görcek saçımm turuncu olcak. sonrasında mor şampuanla yıkıycam turunculugu biraz alıcak. sonra ardından açık kumrala boyıycam. ilk boyamada küllü açık kumral. bi 15 gün sonrasında da normal açık kurmal boyayayım diyorum. Toksa dediğin gibi yeşillenir üst üste küllü kumral. bu arada igora royal 0.22 turunculuk gidericiden de boyaların içine birer tatlı kaşıgı karıştırıcam. böyle olur mu acaba istediğim renk?

Bence olur ama mor sampuanla yikamak yerine tum sacina mor boya sur islakken ve 5-10 dakika beklet.
Mor boyayi da soyle hazirlamalisin: 1 kasik kirmizi 2 kasik mavi boya ve sac kremi. Oksidan yok.

Bence olur ama mor sampuanla yikamak yerine tum sacina mor boya sur islakken ve 5-10 dakika beklet.
Mor boyayi da soyle hazirlamalisin: 1 kasik kirmizi 2 kasik mavi boya ve sac kremi. Oksidan yok.

heyecanlandım o zaman haftaya boyamaya başlayıp elde ettiğim rengi atarım buraya
mor şampuan da sipariş verdim canım bonacure silver shampoo saçhaneden.

heyecanlandım o zaman haftaya boyamaya başlayıp elde ettiğim rengi atarım buraya
Lutfen lutfen foto at
Bir de sacini acmaya uclardan basla. Dipler 5 dakikada aciliyor cunku.
Dipten baslarsan dipler civciv sarisi olur uclar turuncu kalir.

Lutfen lutfen foto at
Bir de sacini acmaya uclardan basla. Dipler 5 dakikada aciliyor cunku.
Dipten baslarsan dipler civciv sarisi olur uclar turuncu kalir.

aaa ben de uçlarım zaten yıpranık ve açık diye en sona uçları bırakıcaktım son 10 dk falan uçlara sürerim diyordum. ya yanarsa uçlarım yarım saat 45 dk beklicek çünkü aşağı yukarı

Hangi siteden kaç ml ve ne kadara aldın ben de alacağım hala sipariş veremedim loreal alayım diyordum en son SMS çok kararsız kaldım siparişin kaç günde gelecek burada paylaşırsan çok sevinirim canım bu arada garnier111 ben de geçen hafta kullandım 3 yıkamadan sonra turunculuğu azalmaya başladı

canım s*ch*ne diye bir siteden. ben hep ordan alıyorum boya vs de sipariş verdim. şampuan vb. hepsi kuaför malzemeleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…