onu kuaför ayarladı ben kendim boyamadım 7-8 aydır ombre kullanıyorum çok sıkıldım düz vanilya sarısı ile boyıcam ama dipler koyu uçlar sarı nasıl bi sonuç alıcam hiç fikrim yokdiplerini nasıl altın karamel yaptın öğrenebilir miyim acaba? kaçla boyadın kaçlık oksidan.. ben bir türlü tutturamıyorum turunculuk bakırlık oluyor..
onu kuaför ayarladı ben kendim boyamadım 7-8 aydır ombre kullanıyorum çok sıkıldım düz vanilya sarısı ile boyıcam ama dipler koyu uçlar sarı nasıl bi sonuç alıcam hiç fikrim yok
Merhabalar. dip altın karamel uçlar ombre sarı olan saçımı komple vanilya sarısı var kolleston onla boyasam nasıl bi renk olur bilen deneyen var mı acaba ?
Merhabalar. dip altın karamel uçlar ombre sarı olan saçımı komple vanilya sarısı var kolleston onla boyasam nasıl bi renk olur bilen deneyen var mı acaba ?
diplerini nasıl altın karamel yaptın öğrenebilir miyim acaba? kaçla boyadın kaçlık oksidan.. ben bir türlü tutturamıyorum turunculuk bakırlık oluyor..
onu kuaför ayarladı ben kendim boyamadım 7-8 aydır ombre kullanıyorum çok sıkıldım düz vanilya sarısı ile boyıcam ama dipler koyu uçlar sarı nasıl bi sonuç alıcam hiç fikrim yok
Turunculugu onlemek icin kullu renkler deneyin,tuunculuk sansima seklindeyse cila yapmanizi tavsiye ederim
işte küllü bir renk de istemiyorum aslında.. böyle altın karamel gibi birşey istiyorum bakırlık olmayacak.. neyse diplerim çok turuncuydu bugün küllü boyayı mavi boyayla karıştırıp boyadım baya güzel oldu.. turunculuk kapandı.. teşekkür ederim yine de..
işte küllü bir renk de istemiyorum aslında.. böyle altın karamel gibi birşey istiyorum bakırlık olmayacak.. neyse diplerim çok turuncuydu bugün küllü boyayı mavi boyayla karıştırıp boyadım baya güzel oldu.. turunculuk kapandı.. teşekkür ederim yine de..
anladım canım dipler koyu zemin olduğu için boyamadan sonra da en azından ilk boyamadan sonra yine uçlara göre bir tık daha koyu olur diye düşünüyorum ama kötü olacağını sanmam.. umarım sarı konusunda daha bilgili arkadaşlar yardımcı olurlar.. kolay gelsin..
Koleston vanilya sarisinin acicilik ozelligi pek yok. Diplerin bi ton daha acilmasini istiyorsaniz kullanabilirsiniz
Koleston naturals vanilya sarisinin acicilik ozelligi pek yok ,
Diplerin bi ton daha acilmasini istiyorsaniz kullanabilirsiniz
Amacım komple sarı olmak değil dipleri 1 ton da olsa kırmak aslında dip boyamıda yeni yaptırdım gidip kuaföre para bayılmak istemedim açıkcası neyse pazar sınavdan sonra deniyim artık sonuç ne olursa bakalım umarım zarar vermem belimde saçlarım bişey olcak diye de korkuyorum sonucu burdan bildirimmOmbre saci evde duz sariya boyamak riskli bi durum, dip ve boylar acilirken uclarin yanma ,yipranma hatta kopma ihtimali var, uclar cok acik bi sari ise kesinlikle boya uclara degmemeli,
Amacım komple sarıyipratmiyol dipleri 1 ton da olsa kırmak aslında dip boyamıda yeni yaptırdım gidip kuaföre para bayılmak istemedim açıkcası neyse pazar sınavdan sonra deniyim artık sonuç ne olursa bakalım umarım zarar vermem belimde saçlarım bişey olcak diye de korkuyorum sonucu burdan bildirimm
boyadıktan sonraki renk cok güzel olmus canım güle güle kullanDün aksam boyadik saçı altın karamel olan dip kumral oldu vanilya sarısı kolleston ile komple boyadik boyar boyamaz saçım açılmaya başladı çok sari olucam diye 15 dk bekletip yikadim yıkadıktan sonra keşke az daha bekleseydim dedim kendimce tam istediğim açıklık olmadı çünkü 2 hafta da dibim geliyo zaten 2 haftada bu şekil takılıyım :))
Düz olan saçım dün boyadıktan sonraki saçım diğeri önceki geçen haftaki saçım
Bunlar supermis
Dün aksam boyadik saçı altın karamel olan dip kumral oldu vanilya sarısı kolleston ile komple boyadik boyar boyamaz saçım açılmaya başladı çok sari olucam diye 15 dk bekletip yikadim yıkadıktan sonra keşke az daha bekleseydim dedim kendimce tam istediğim açıklık olmadı çünkü 2 hafta da dibim geliyo zaten 2 haftada bu şekil takılıyım :))
Dün aksam boyadik saçı altın karamel olan dip kumral oldu vanilya sarısı kolleston ile komple boyadik boyar boyamaz saçım açılmaya başladı çok sari olucam diye 15 dk bekletip yikadim yıkadıktan sonra keşke az daha bekleseydim dedim kendimce tam istediğim açıklık olmadı çünkü 2 hafta da dibim geliyo zaten 2 haftada bu şekil takılıyım :))
bı kac gun once 9 tonundakı sacımı kuaforde 7.1 boyattım ama dıbım geldıgı ıcın boyandıktan sonra dıplerın geldıgı kısım daha koyu kaldı uclarla aynı olması ıcın napmalıyım acaba?
bı kac gun once 9 tonundakı sacımı kuaforde 7.1 boyattım ama dıbım geldıgı ıcın boyandıktan sonra dıplerın geldıgı kısım daha koyu kaldı uclarla aynı olması ıcın napmalıyım acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?