Saç Rengi ve Saç Boyama Sarışınlar kulübü (resimli)

diplerini nasıl altın karamel yaptın öğrenebilir miyim acaba? kaçla boyadın kaçlık oksidan.. ben bir türlü tutturamıyorum turunculuk bakırlık oluyor..
onu kuaför ayarladı ben kendim boyamadım 7-8 aydır ombre kullanıyorum çok sıkıldım düz vanilya sarısı ile boyıcam ama dipler koyu uçlar sarı nasıl bi sonuç alıcam hiç fikrim yok

onu kuaför ayarladı ben kendim boyamadım 7-8 aydır ombre kullanıyorum çok sıkıldım düz vanilya sarısı ile boyıcam ama dipler koyu uçlar sarı nasıl bi sonuç alıcam hiç fikrim yok

anladım canım dipler koyu zemin olduğu için boyamadan sonra da en azından ilk boyamadan sonra yine uçlara göre bir tık daha koyu olur diye düşünüyorum ama kötü olacağını sanmam.. umarım sarı konusunda daha bilgili arkadaşlar yardımcı olurlar.. kolay gelsin..

Merhabalar. dip altın karamel uçlar ombre sarı olan saçımı komple vanilya sarısı var kolleston onla boyasam nasıl bi renk olur bilen deneyen var mı acaba ?

Koleston vanilya sarisinin acicilik ozelligi pek yok. Diplerin bi ton daha acilmasini istiyorsaniz kullanabilirsiniz

Merhabalar. dip altın karamel uçlar ombre sarı olan saçımı komple vanilya sarısı var kolleston onla boyasam nasıl bi renk olur bilen deneyen var mı acaba ?

Koleston naturals vanilya sarisinin acicilik ozelligi pek yok ,
Diplerin bi ton daha acilmasini istiyorsaniz kullanabilirsiniz

diplerini nasıl altın karamel yaptın öğrenebilir miyim acaba? kaçla boyadın kaçlık oksidan.. ben bir türlü tutturamıyorum turunculuk bakırlık oluyor..

Turunculugu onlemek icin kullu renkler deneyin,tuunculuk sansima seklindeyse cila yapmanizi tavsiye ederim

Ombre saci evde duz sariya boyamak riskli bi durum, dip ve boylar acilirken uclarin yanma ,yipranma hatta kopma ihtimali var, uclar cok acik bi sari ise kesinlikle boya uclara degmemeli,

Turunculugu onlemek icin kullu renkler deneyin,tuunculuk sansima seklindeyse cila yapmanizi tavsiye ederim

işte küllü bir renk de istemiyorum aslında.. böyle altın karamel gibi birşey istiyorum bakırlık olmayacak.. neyse diplerim çok turuncuydu bugün küllü boyayı mavi boyayla karıştırıp boyadım baya güzel oldu.. turunculuk kapandı.. teşekkür ederim yine de..

rica ederim

rica ederim

Koleston vanilya sarisinin acicilik ozelligi pek yok. Diplerin bi ton daha acilmasini istiyorsaniz kullanabilirsiniz

Koleston naturals vanilya sarisinin acicilik ozelligi pek yok ,
Diplerin bi ton daha acilmasini istiyorsaniz kullanabilirsiniz

Ombre saci evde duz sariya boyamak riskli bi durum, dip ve boylar acilirken uclarin yanma ,yipranma hatta kopma ihtimali var, uclar cok acik bi sari ise kesinlikle boya uclara degmemeli,
Amacım komple sarı olmak değil dipleri 1 ton da olsa kırmak aslında dip boyamıda yeni yaptırdım gidip kuaföre para bayılmak istemedim açıkcası neyse pazar sınavdan sonra deniyim artık sonuç ne olursa bakalım umarım zarar vermem belimde saçlarım bişey olcak diye de korkuyorum sonucu burdan bildirimm

Koleston naturals serisi amonyaksiz oldugu icin diger boyalar kadar yipratmiyor ayri oranda diger boyalar kadar etkili sonuc vermiyor,
Amac rengi kirmaksa istenilen sonucu verir ama diger amonyakli boyalarla ayni performansi beklememk lazim,
Sonucu merakla bekliyoruz

Dün aksam boyadik saçı altın karamel olan dip kumral oldu vanilya sarısı kolleston ile komple boyadik boyar boyamaz saçım açılmaya başladı çok sari olucam diye 15 dk bekletip yikadim yıkadıktan sonra keşke az daha bekleseydim dedim kendimce tam istediğim açıklık olmadı çünkü 2 hafta da dibim geliyo zaten 2 haftada bu şekil takılıyım :))
Düz olan saçım dün boyadıktan sonraki saçım diğeri önceki geçen haftaki saçım

Eklentiler

• 11042616_10204657282246084_1137667195_n.webp
    83 KB · Görüntüleme: 548
  • 11072281_10204657282526091_19100250_n.webp
    64,6 KB · Görüntüleme: 530
boyadıktan sonraki renk cok güzel olmus canım güle güle kullan

gayet basarili olmus gule gule kullanin:)

bu arada saclarinizin dalgali hali daha dogal ve isil isil duruyor :) soylemeden gecmeyeyim

sac tonunuzu gormeden numara vermek yanlis olur. market boyalari asla kutu uzerideki sonucu vermediginden bi numara acik bi boya ile saclarinizin dip ve boy rengini esitlemeniz mumkun. marka olarak loreal excellence tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…