Sizin birşey yapmanız gerekmiyor.Siz üzerinize düşeni yapıp kuaföre gitmişsiniz, dip ve uç rengi aynı yapamayan kuaföre, bu durumu düzeltmesini söyleyebilirsiniz.Hoş yapabilse baştan yapardı zaten.Kuaförünüzü değiştirin, evde dipleri açmak gibi bir maceraya atılmanızı önermem.Ama uçları koyulaştırmayı evde de deneyebilirsiniz.bı kac gun once 9 tonundakı sacımı kuaforde 7.1 boyattım ama dıbım geldıgı ıcın boyandıktan sonra dıplerın geldıgı kısım daha koyu kaldı uclarla aynı olması ıcın napmalıyım acaba?
bende varım kızlar benide alın yanınıza başarısız röflelerden sonra saçımı kople boyayacağım cuma günü kısmetse
ben de ombremi yeniliycem ama bu sefer dipleri de açık küllü kumral yapıcam. uçlar da yine küllü açık sarı olucak. bakalım kendim evde yapmayı planlıyorummm
Çok tsk ederim :) sonucu da yazabilir misin cnm ?Olur canım şimdi bende öyle yapacağım
Sen mi boyadın canım hangi boyayı kullanıyorsun
Kuaforde boyattim kullu sariyi tutturana kadar. Su aralar kendim boyuyorum bazen 7.1 ile. Cok kullu olunca da dengelesin diye 8.3 ile.Sen mi boyadın canım hangi boyayı kullanıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?