Saç Rengi ve Saç Boyama Sarışınlar kulübü (resimli)

Sizin birşey yapmanız gerekmiyor.Siz üzerinize düşeni yapıp kuaföre gitmişsiniz, dip ve uç rengi aynı yapamayan kuaföre, bu durumu düzeltmesini söyleyebilirsiniz.Hoş yapabilse baştan yapardı zaten.Kuaförünüzü değiştirin, evde dipleri açmak gibi bir maceraya atılmanızı önermem.Ama uçları koyulaştırmayı evde de deneyebilirsiniz.

Bence sarı ve tonlarını deneyen veya yapma planında olan kişiler olarak bu topiği canlandırmalıyız.

bende varım kızlar benide alın yanınıza başarısız röflelerden sonra saçımı kople boyayacağım cuma günü kısmetse

bende varım kızlar benide alın yanınıza başarısız röflelerden sonra saçımı kople boyayacağım cuma günü kısmetse

ben de ombremi yeniliycem ama bu sefer dipleri de açık küllü kumral yapıcam. uçlar da yine küllü açık sarı olucak. bakalım kendim evde yapmayı planlıyorummm

Açıcıdan sonra turunculaşan saçımı kapatmak için 11.1 Garnier gümüş sarısı kullanacağım da içine çeyrek ya da yarım tüp gri boya katsam daha etkili olur mu acaba ? fikri olan varsa yardımcı olur mu lütfen ?

Arkadaşlar saçı ucundan başlayarak nasıl boyayacağım biraz karışacak gibi
Acil

Sıvadım sanki iyice

Eklentiler

• IMG_20161126_084305.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 178

kızlar bu rengi nasıl elde edebilirim? lütfen bilginiz varsa yazar mısınız ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…