- 14 Ekim 2012
- 1.416
- 38
- 88
hemen buluyorum 2 dk lütfen
bakır tonlar açılmadan üzerine renk tutturmak pek mümkün olmuyor malesef.ben bizzat bakır kahve yaptıktan sonra sarı boyalar uyguladığımda turunculaşma-kızıllaşma ile karşılaşıyordum.wella koleston 12.0 çok açık doğal sarı ile bakırlıktan kurtuldumEki Görüntüle 533842 .anladığım kadarı ile doğal kumral sarı tonları arası bi ton istiyorsunuzEki Görüntüle 533843 açık kumral üzerine sarı balyaj ile bu tonları yakalaybilrsinz
sağdaki sizseniz çoook güzel bir renk, ama sanki bir kaç yıkama sonra yine bakırlık çıkar gibi geldi bana. çok güzel özetlemişsiniz, açık doğal sarı ve kumral arası/karışımı bir renk istiyorum =) bir kaç gün sonra kuaföre gidicem, anlatıyorum anlatıyorum ama anlaşamıyoruz bir türlü =)
tam bir sarı hastasıyımm:)
bildim bileli açık renk seviyorum. aralarda siyah boyadığım oldu. çokta yakıştırdılar ama ben sevemiyorum. kendi saçım kumral. orta yer yer açık kumral karışık. tabiiki eskiden:) şimdi 8.33 e kadar açtım. istediğim tonu tutturdum. ama gözüm aslı enverin saç rengindeçok hafif turuncu yansımalarım var sarı ağırlıklı. bakalım onlardan nasıl kurtulup öyle bir tonu yakalayacağım.. ulaştığımda foto yüklerim:)
mrb gülşah saraçogluda bunu ve ve koleston yogun renk açıcı karıştırıp boyuyormuş saçını çok güzel bir sarı onunkide bu ikisini karıştırırarak denedinizmi hiç ve kaç dk bekletiyorsunuzEki Görüntüle 527244 iyi açıyor ve yıpranma hiç olmadı diyebilirim
gi.em merhaba benm saclarimda sari dip boya ne yapiyosun ? paylasirsan sevinirim
ben kuaforde yaptiriyorum cunku acici volum kullaniliyor ama her defasinda kuafore gitmekten bunaldim
evde kendim yapsam ne ii olcak yaa(
jose dediğim gibi artık sarı kullanmıyorum ozamanlar boyamı evde kendim yapardım yanı saç rengim bana aittirbir parfümeriden bitkisel bir saç açıcı (mavi toz) ve %9luk oksidan aldım bunları bir kaba göz kararı bir ölçüde koydum önemli olan bir boya kıvamında olması içerisinede çok az saç kremi eklerdim az biraz yanmaya engellesin diye bu kadar ama saça çok hızlı bir şekilde boyaman gerek açıcılığı çok etkilidir belli bir süre tutmazdım hiç ama yanıbaşında hep bir ayna olsun ara ara tarakla çok az boyayı sıyırarak bak
Sarı saçın yanında kumral bile dipten cıkınca siyah gibi duruyor. Sarı saçın azizliği.. Ama öyle çekici ki vazgeçemiyorum. Ben palettenin çok açık papatyasını alıcam. Memnunkalmıştım o üründen. Sizinkini turunculaştırır sanırım. :\ Benim kumral saçlarımı 8.34 e kadar açıyor çünkü.. Nevacolor güzelse, turunculuk yapmıyorsa diplerim için onu da deneyebilirim.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?