Bence yapar malesef. :\ Benimkini bile zor kurtarıyorum kumral olduğu halde. Açık kumrallarda turunculaşma olmuyor. ( Azıcık bile :) ) Açcıyla hemen küllü sapsarı saçlara sahip oluyorlar.. Bende kuaföre gitmeyi hiç sevmiyorum. İstediğim rengi de tutturamıyorlar zaten. Karamel, turuncu, bakır gibi renklerde uzman çoğu. Küllü doğal yapana daha rastlamadım. O yüzden hiç boşa para vermiyorum. Saçlarım çok uzun çünkü.yaa valla napsam cok kararsizim orange(turuncu) yapar dimi benim saclarimi oksidansiz olmaz herhalde oyle olsaydi kuafor deniyelim filan derdi
napsam yaa duz boyayla yapabilseydim her ay duzenli diplere evde sur ne guzel....
ama boyle oryalelle kendim yapamam guvenemem + dunya para veriyoruz kuafore
ben sari sac hastasi olanlardanim uzunn yillardir saclarim platin sarisi fakat dipler siyah cikmaya basliyor malesefff
hele birde cabuk uzayan saciniz varsa, oryalsiz acilmaz herhalde sac diplerim ama biraz koyu olsada sorun deil hani acikk kahvemsi
simdi tube de birsey izledim Revlon color~silk acik sari 03. yada 04 cok guzel aciyormus
acaba denesemmi diyorum???:26: (diplerim siyah olurmu acaba)
kumral zemin üzerine açık dore sarı sık röfle yapılmış .uçların daha yoğun oluşu röflenin tekrarlanması sonucu oluşmuş.evde bu tonu yakalamak imkansız gibi ,güvendiğininiz bi kuaförde daha iyi sonuçlar alabilirsinizEki Görüntüle 544215
kıvırcık halinde sanki tek renkmiş gibi duruyo demek röfleliymiş,ışıktan dolayıda renk değişmiş,düz halindeki renk hoşuma gitmedi mesela..evet canım doğru diyosun kuaförde boyatmak gerek ama kuaföre yaptırmakta bir risk aslında,2 kere bu rengi istedim birisi yumurta sarısına benzer bi renk oldu diğeride soğan kabuğu gibi bişey ikisindede bakırlık vardı ben hiç bakırlık istemiyorum,tanıdığım kuaför bile yapamadı bu iş şans..bide boyattıktan sonra beğenmiyosun bakırlık var diyosun kabul etmiyolaryok akar düzelir yok ışıktan öledir,ben biraz araştırma yapıp evde boyamayı düşünüyorum,içine biraz oryalde katıyım diyorum daha öncede yapıyodum,iki çeşit boyayı karıştırıcam istediğim renk olmasada bakırlık olmasın yeter
tek renklerin evde tutturulabilineceği kanaatindeyim biraz el becerisi ve seri olmak ile alakalı.röfle , balyaj yöntemlerini kişinin kendi saçlarına uygulaması çok zor.kaldı ki kaç yıllık kuaförlerin bile yapmakta zorlandıkları işlemler bunlar.diğer türlü,karmel,kumral,açık koyu sarı v.s. renkleri,zemini hazırlayarak tutturabilmek mümkün. günümüz kuaförlerinin bir çoğu bakır tonlarında uzman hale gelmiş:) beceremedikleri renkleri 'gözün alışmamış,ışıktandır,renk oturmamış daha,sana çook yakıştı ' diyip geçiştirirler ve istediğiniz renk olmadığı halde o rengin aynısı olduğu üzerine ısrar eder,yıldırılar
offff bu renk dehşet yaaa ne renk ki bu çok doğal duruyor
açık kumral boyayla boyadım saçımı güzel bi renk oldu ama istediğim renkle alakası yok tabişimdi bunun üstüne küllü dore sarı yapsam istediğim renge yakın bişey olurmu acaba:26:resim yüklemeye çalışıcamEki Görüntüle 545172 Eki Görüntüle 545172
Syoss 9-1 sarıyla boyayan var mı kızlaarrr? Kutuda çok güzel görünüyo. Saçım şuan dipleri açık kumral uçlara doğru sarı. Turunculuk çok az var.
syoss marka saç boyalarının saçı beslediğini duymuştum ama malesef kullanmadım daha önce
saçlarının zemininin daha açık olması gerekir sarı ve tonları için.mümkünse acele etmeden aldığın boyayı 2 şer hafta ara ile boyamaya devam et 1 2 aya hem istediğin renk olur hem saçların yıpranmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?