Şartlarıma uymazsan ayrılalım diyen sevgili

Beğendim bu fikri, son günümde çıkarken yapacağım :)

Çok teşekkür ederim, bir daha ben de uzak duracağım mümkün olduğunca bu tarz sinyalleri aldığımda.

Ah kiyamam mavi kanlı narsiste bak sen arkadaş olma şartı sunuyor bir de. Aman siz her yerden engelleyin 1 ay yokmuş gibi davranın da kurtarın kendinizi.

Ben whatsapptan engellemiştim, kendisi beni her yerden engellemiş zaten. Şu 1 ay geçse de hiç görmesem bir daha çok mutlu olacağım

Vakit kaybı. Tam olarak istediğiniz adam bu mu? Çünkü kurslardan bahsediyor, çocukluğunuzdan bahsediyor, asla telafi edemeyeceği geçmişe takık. Sizin her başarınız onun acı çekmesi demek. Kafasındaki taşlar sayenizde yerine oturacak, yaa bak işte ben böyle varlıklı bir geçmişe sahip olmadığım için başarısızım diyecek. Melankolik ,sıkıcı ve acılı bir ilişki onun için.

2 senelik çalışan 6 senelik çalışanın huzurunu sadece sorularına cevap vermeden kaçırıyorsa ohoooo,vermesin cevap görmezden gelsin ne kaybedersin bilakis sen onu görmezden gel ki egosu incinsin

Ben lisansta çalışmaya başladım, o lisans bitince yaş olarak birimiz 25 birimiz 26 olacak. Benden büyük yani. Ama ben daha tecrübeliyim haklısınız

Buraya rahat 5 6 kere yazmışımdır sophie elliot diye bir kızın hikayesine denk gelmiştim,kız hocasıyla beraberdi kendisi ekonomi okuyo adamda ekonomi hocası doçentti sanırım,okul bitti başka bir ülkeden teklif aldı kız,adamla bu sebepten ayrıldılar,kızın gideceği gün veda edecegim ayağına kızın evine geldi annesiyle şakalastı sonra kızla odaya çıktılar ve kızı öldürdü
Demem o ki bu insanlar narsist ve çok tehlikeliler bence intikamı falan bırak direk uzaklaş iş dışında hele asla görüşme

Erkekler kendinden ustte bi bayani kaldiramaz canim malesef senin ondan daha kariyerli daha basarili olman maasin hepsi batar ona... yol yakinken bitmis iyi de olmus hic bulasma

kanım dondu..

Vaktin varken kaç kurtul bu adamdan klasik ezik erkek sendromunun en üst seviyesini yaşayan tam bir hoduk. Haspam birde lise mezunu istiyormuş ki, onun türkçesi kendine kole olacak ezecebilecegi bir kadın kaç bacım kaç ne intikamı adam daki ego degil eziklik iyyy ben okumaya dayanamadım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…