- 20 Mart 2008
- 142.013
- 214.076
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi littlemermaid993
-
Çok eğlendim.
Ne yer ne içer bu adam bu kafaya gelmek icin?
Hayir bazen yoruluyorum basım falan ağrıyor beynim mesaj yaptığında.
Onun ki gibi dinlendireyim ben de.
Adama gitmeden bir cikolatalı Gofret alin,
Bir de bir şişe soğuk su.
Cikolata teşekkür için.
Kendini saklayip daha uzun yıllarınızı çalıp, hayatınızı mahvedebilirdi.
Soğuk su da eh biten iliskinin uzerine iyi gider.
Hayatin kiyisina yaklastirilacak cinsten degil bu tip mide bulandirici adamlar. Ne vaktinizi, ne de enerjinizi heba edin boyle bir adam icin. Birakin kendi ormaninin krali olsun.
Size de basarilar diliyorum. Umarim oyle basarili olursunuz ki bu adam buyuk bir pismanlikla tam orta yerinden catlar bir gun!
Hemde nasıl tanıdık geldi. Nedir bu başarı yarışı. Durumuma net bir isim getirilmiş oldu :)
Ayrıca arkana bakmama bile gerek yok bir ay sonunda daha rahat edersin görme zorunluluğun kalkınca...
Ah kiyamam mavi kanlı narsiste bak sen arkadaş olma şartı sunuyor bir de.Aman siz her yerden engelleyin 1 ay yokmuş gibi davranın da kurtarın kendinizi.
Egosu yüksek olan bu öküzden kaç kurtar kendini,hayatını zindana çevirir yoksa..
Hayatında böyle insanımsı varlıklar barındırma
Akıllı kızsın
Oh be!
Erkekleri böyle kudurtmaya devam kızlar. Başarılarınızla , zekanızla kudurtun onları.
Vakit kaybı. Tam olarak istediğiniz adam bu mu? Çünkü kurslardan bahsediyor, çocukluğunuzdan bahsediyor, asla telafi edemeyeceği geçmişe takık. Sizin her başarınız onun acı çekmesi demek. Kafasındaki taşlar sayenizde yerine oturacak, yaa bak işte ben böyle varlıklı bir geçmişe sahip olmadığım için başarısızım diyecek. Melankolik ,sıkıcı ve acılı bir ilişki onun için.Tam olarak durum arkadaşınız gibi... Lisansı benden çok daha iyi bir üniversitede okuduğu halde bunu hala görmez, benim lisemin ne kadar iyi olduğunu keşke o da orada okusaydı neler olurdu onu söyler sürekli. Hep hayali kurs çocuğu olmakmış, bana küçükken gittiğim kursları sorardı ben de bilmediğim için söylerdim, sonra bir bir yüzüme vuruldu. Aşamadı, aşamıyor...
Oh be!
Erkekleri böyle kudurtmaya devam kızlar. Başarılarınızla , zekanızla kudurtun onları.
2 senelik çalışan 6 senelik çalışanın huzurunu sadece sorularına cevap vermeden kaçırıyorsa ohoooo,vermesin cevap görmezden gelsin ne kaybedersin bilakis sen onu görmezden gel ki egosu incinsin
kanım dondu..Buraya rahat 5 6 kere yazmışımdır sophie elliot diye bir kızın hikayesine denk gelmiştim,kız hocasıyla beraberdi kendisi ekonomi okuyo adamda ekonomi hocası doçentti sanırım,okul bitti başka bir ülkeden teklif aldı kız,adamla bu sebepten ayrıldılar,kızın gideceği gün veda edecegim ayağına kızın evine geldi annesiyle şakalastı sonra kızla odaya çıktılar ve kızı öldürdü
Demem o ki bu insanlar narsist ve çok tehlikeliler bence intikamı falan bırak direk uzaklaş iş dışında hele asla görüşme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?