- 10 Ağustos 2011
- 1.812
- 84
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende eşimin arkadaşlarıyla telde konuşurum sohbet ederiz hepsi evliler eşleriyle de ayrı konuşurum aklıma kötü birşey hiç gelmez hatta eşime bahsederim böle böle görüştük şöyle diyo böyle diyo falan diye ama aklıma hiç kötü birşey gelmez eminim onlarında aklında yoktur ama sizin aklınıza başka şeyler geldiğine göre basit bir mesajla cevap verip sonrada eşinize bahsedebilirsiniz sıradan bir olay gibi
hiç bişey yazma...
aramalarına, msjlarına sakın karşılık verme...
bence cevap verme.. cidden normal değil..yani bişey söyleyecek olsa arar söyler dimi..
ergen değilse arkadaş..msj olayı saçma!
cevap verme gerekirse akşam eşine söyle cevap vermeye gerek duymadım diye
Alyacım belki paronayaklık yapıyor olabilirim ama senin eşinde sana şaka yapıyor olabilir mi? :)
vallahi iki gündür diğer konuyu okumaktan bu geldi aklıma.bu hayatta neler olmuyor ki?
slmm kızlarr..ya eşimin arkadaşı az önce bana msj attı..naber alya nasılsın?nasıl gidiyor bu aralar görüşemedik hiç die..hayır anlamıyorum bu ne şimdi bu ne rahatlık ve bu ne samimiyet...ne yazsam bilemedimm :26::26::26::26:
Daha önce böyle bir samimiyetin yoksa yazma tabi. Sonra eşine dersin, şaşırdım diye, eşin tanır kendi arkadaşını :)
Alyacım belki paronayaklık yapıyor olabilirim ama senin eşinde sana şaka yapıyor olabilir mi? :)
vallahi iki gündür diğer konuyu okumaktan bu geldi aklıma.bu hayatta neler olmuyor ki?
ama esıme kızıyorum iştee..kendıne gore arkadaş bulmuyo hep bekar arkadaşlarınla takılıyo eve getırıyo...ben laf edınce onlardan zarar gelmez dıyo....
ya ben evlenmeden daha abım bı arkadası geldiğinde benı odamdan cıkarmazdı ama esım masallah kahve yap bıze onu getır bunu getır....
slmm kızlarr..ya eşimin arkadaşı az önce bana msj attı..naber alya nasılsın?nasıl gidiyor bu aralar görüşemedik hiç die..hayır anlamıyorum bu ne şimdi bu ne rahatlık ve bu ne samimiyet...ne yazsam bilemedimm :26::26::26::26:
eşine hemen çıtlat falanca bana mesaj çekmiş sanırım sana çekecekti canım die...![]()