şaşırdım !

alya88

Gönlümün imtihan edilmesinden ALLAH 'A SIĞINIRIM
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2011
1.812
84
118
slmm kızlarr..ya eşimin arkadaşı az önce bana msj attı..naber alya nasılsın?nasıl gidiyor bu aralar görüşemedik hiç die..hayır anlamıyorum bu ne şimdi bu ne rahatlık ve bu ne samimiyet...ne yazsam bilemedimm :26::26::26::26:

bende eşimin arkadaşlarıyla telde konuşurum sohbet ederiz hepsi evliler eşleriyle de ayrı konuşurum aklıma kötü birşey hiç gelmez hatta eşime bahsederim böle böle görüştük şöyle diyo böyle diyo falan diye ama aklıma hiç kötü birşey gelmez eminim onlarında aklında yoktur ama sizin aklınıza başka şeyler geldiğine göre basit bir mesajla cevap verip sonrada eşinize bahsedebilirsiniz sıradan bir olay gibi

hiç bişey yazma...
aramalarına, msjlarına sakın karşılık verme...

bence cevap verme.. cidden normal değil..yani bişey söyleyecek olsa arar söyler dimi..
ergen değilse arkadaş..msj olayı saçma! ki samimiyetn yokmuş
cevap verme gerekirse akşam eşine söyle cevap vermeye gerek duymadım diye

Son düzenleme:
Bence hiçbirşey yazma akşamada eşine dersin şu şu kimse bana yazdı cevap vermedim diye..

Herkesin görüşü farklı ama bence evliliklerde kadının arkadaşı erkek, erkeğinde kadın arkadaşı olmamalı..

belki kötü düşünmemek lazım ama ne alaka??

canım bişey yazma..görmemiş gibi yap.

Bencede cevap yazmayın arkadaşım akşam eşine anlatırsın bu kişi bana mesaj attı diye tuhaf bir olay

bende eşimin arkadaşlarıyla telde konuşurum sohbet ederiz hepsi evliler eşleriyle de ayrı konuşurum aklıma kötü birşey hiç gelmez hatta eşime bahsederim böle böle görüştük şöyle diyo böyle diyo falan diye ama aklıma hiç kötü birşey gelmez eminim onlarında aklında yoktur ama sizin aklınıza başka şeyler geldiğine göre basit bir mesajla cevap verip sonrada eşinize bahsedebilirsiniz sıradan bir olay gibi

canım ben evlendiğimden beri onu tanırım yanı aynı mahallede otururuz eşimin de cok samimi arkadaşı ama telde flan hiç konuşmadık ki..bekar bide sonuçta benım ne muhabbetim olur onla....

hiç bişey yazma...
aramalarına, msjlarına sakın karşılık verme...

bende öyle dusunuyorumm...

bence cevap verme.. cidden normal değil..yani bişey söyleyecek olsa arar söyler dimi..
ergen değilse arkadaş..msj olayı saçma!
cevap verme gerekirse akşam eşine söyle cevap vermeye gerek duymadım diye

valla ne bıleyım anlamadım canım yaa..eşime solerım eve gıdıncee

Ben olsam cevap vermem..

Hatta bi ara eşim varken çıtlatırım sen sanki mesaj mı ne atmıştın yanlış oldu herhalde eşime atacağına bana gelmiş derim :34:

Alyacım belki paronayaklık yapıyor olabilirim ama senin eşinde sana şaka yapıyor olabilir mi? :)

vallahi iki gündür diğer konuyu okumaktan bu geldi aklıma.bu hayatta neler olmuyor ki?

ama esıme kızıyorum iştee..kendıne gore arkadaş bulmuyo hep bekar arkadaşlarınla takılıyo eve getırıyo...ben laf edınce onlardan zarar gelmez dıyo....
ya ben evlenmeden daha abım bı arkadası geldiğinde benı odamdan cıkarmazdı ama esım masallah kahve yap bıze onu getır bunu getır....

slmm kızlarr..ya eşimin arkadaşı az önce bana msj attı..naber alya nasılsın?nasıl gidiyor bu aralar görüşemedik hiç die..hayır anlamıyorum bu ne şimdi bu ne rahatlık ve bu ne samimiyet...ne yazsam bilemedimm :26::26::26::26:

eşine hemen çıtlat falanca bana mesaj çekmiş sanırım sana çekecekti canım die...:14::14::14:

Daha önce böyle bir samimiyetin yoksa yazma tabi. Sonra eşine dersin, şaşırdım diye, eşin tanır kendi arkadaşını :)

ya gorunce konusurum tabı ama telefon anlamında hıccc samımıyetım yok evett....

Alyacım belki paronayaklık yapıyor olabilirim ama senin eşinde sana şaka yapıyor olabilir mi? :)

vallahi iki gündür diğer konuyu okumaktan bu geldi aklıma.bu hayatta neler olmuyor ki?

aynen canım yaaa....bende az once msj gelınce sasırdım yazdım buraya iştee :))

ama esıme kızıyorum iştee..kendıne gore arkadaş bulmuyo hep bekar arkadaşlarınla takılıyo eve getırıyo...ben laf edınce onlardan zarar gelmez dıyo....
ya ben evlenmeden daha abım bı arkadası geldiğinde benı odamdan cıkarmazdı ama esım masallah kahve yap bıze onu getır bunu getır....

:26: olurmu ya öyle şey bekar arkadaş eve getirmekte nesi.. birde sana hizmet ettiriyor.. bence yanlış:50:

Bence karsılık verme aksam esıne gelınce sole belkıde esın senı denıyordur !!!!!!!!!!!!

aaayy valla..bende böyle şeyleri çok düşünürm valla..
benmde aklıma geldi söylemek istemedim..tabi ki öyle değildir ama ihtimalde vardır işte..
acaba deniyor mu diye

Back
X