- Konu Sahibi gulkurusuu
-
e bak şimdi dıslamayalım diyosun ama. hormon dengesizliği vs bile olsa hepimiz biliyoruz tıp ne noktalara geldi. hormon tedavisi görebilirler.
birdaha yapmayacaklarına dair tövbe edebilirler. inançları yoksa bile kendilerine yürekten söz verip kurtulabilirler.
ama atalarımız boşa dememiş. söz vermek .... vermeye benzeme diye. Cesaret ister.
yine insanlara bir adım uzaklastım işte. Sora ben katı olunca suc oluyor.
Hay Allahm yaaaaaaaaa
dışlamak dogru degıl ama normal karşılamak ta bır o kadar yanlış. ne yazık kı varlar ve onları bedenlerını satmaya mahkum etmemelıyız, iş kapılarını sırf bu nedenle yuzlerıne kapatmamalıyız. benım göruşum bu.
Arkadaşlar bu akşam arkadaşlarımızla bırlıkte dışarıdaydık. çok eğlendık. yalnız söyle bır durum var; dışarı çıktıgımız çift yenı evli, ıkısı de çok eglencelı çok neşelı ve uyumlu ınsanlar. bu aralar sureklı onlarlayız.
geçmişte eşim bir arkadaşınla telefonda konuşurken bu yenı evlı erkek arkadaşı ıle ılgılı aynen şu sözlerı söylemişti; - abi delı bu çocuk hala kurtulamadı mı şu travesti illetınden, adam evlencek hala erkeklerle ılışkıye gırıyor, ben bu sefer konuşmam bı daha sen konuş yeter artık demişti. bende gızlıden bunu duydum ama sormak ıstemedım. sonra eşim ve arkadaşlarının gızlı, şifrelı bu çocuga şakayla karışık laf sokmaları ıle kesınleştı fıkrım. şimdı bu kıza bakınca uzuluyorum, bir bilse eşinin erkeklerden hoşlandıgını yada geçmışını yıkılır heralde.
eşimın liseden arkadaş grubundaydı bu çocuk ve son 3 yıl eşim bu çocukla kustu, bu gece sordum neden kustunuz o kadar uzun ne oldu kı hala daha arada sınırlı konuşuyorsun dedım; o da, geçmişte yanlış bır ılışkısı oldu da ondan dedı, bende; ne var gönul bu sana ne kı dedım. o da; sana ne denecek bır durum degıldı neyse konuşmak ıstemıyorum dedı konuyu kapattı.
arkadaşlar şimdı ben bu çocuga bakınca dalyan gıbı bır adam göruyorum ama arada yakışıklı erkeklere de baktıgını farkedıyorum. evlendıgı bayan hıç mı çakmıyor acaba??
bu adam gay değilmiş. biseksüelmiş..
yani 2 cinstende hoşlananlardan.
ancak demekki artık ,kadını tercih etmiş ki onunla evlenmiş.
yokmu öyle yabancı sanatçılarda. mick jagger,david bowie.
evliliklerine bakın. iman muhammetle evli,david bowie. ve uzun süredirde devam ediyor bu evlilik.
yani,karısını seviyorsa bu adam,bunu yapmaz bence.
onların evlılıgını bılemıyorum ama her bayan da bunu kaldıramaz zannımca. bu arada mıck jagger ı bılmıyordum. şok oldum. kafamçokkarıştı
aaa
davidle araları bir zamanlar iyiydi.:jeyyar:
afedersin ohaa demek istiyorum :1shok:
çok tiksinç birşey bu adam benim kocamada yanaşır diye ben görüşmem bile :roflol:[/QUOTE
:)) heeçç duşunmemıştım, karpuz kabugu duşurdun aklıma...ayy çok kotuyum ben eşim bır bılse burda dertleştıgımı bu konuyu bıldıgımı valla hele bır de şu fıkırlerımı bıttım ben bıttımmm.:tomato:
Çok hassas bir konu bence, asla yanlış birşeyler yazmak istemiyorum.Anlattığın erkek belki, etrafında selam verebileceğin sıradan bir arkadaşın olabilir ,belkide derdini paylaşabileceğin bir dost ama: asla EŞ olamaz.
Kendi cinsiyle beraber olmuş, cinsellik yaşamış birini eşim olarak görmek istemem...
Hepimizin cocuklari var.Onlar isterlermi oyle olmayi.Allah yardim etsin.Bizim unlulerden de metin arolat ile armagan caglayan'in birlikte olduklarini duymustum bir zamanlar bilmem dogrumu....
neeeeee aaaaaa çok şaştım vallah. ben metın aralot'a lise de aşıktım. vıyyyy başıma gelenler. yıkıldım :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?