Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Yumurta çatlayınca mı kanamı oldu sence yoksa döllenen yumurta yerleşti diye mi?

Canım benim öyle olmuştu catlamayıp kiste dönüşmüş muhtemelen adetle atarsın demişti. Ve bir diğer kontrolde yoktu. Bu bazı aylarda olması normal dedi. Hatta acaba benim catlama mi olmuyor diye düşündüm sonraki aylarda kontrole gittiğimde catlamisti

Bana ne olduğu belli değil belki çatlamış belki de kist olmuş demişti net konuşmadı işte sorun o

Bende sanki adet olucam karın ağrısı göğüs hassasiyeti adetime 5 gün var halbuki zaten sabah da test negatif çıktı umudumu kaybetmemeye çalışıyorum

Bu arada yumurta takibi yaptıran var mı? Bulunduğum şehirde randevu bulmak çok zorken doktorlar yumurta takibi kesinlikle yapmıyor. Özeller ise çok pahalı.

Bu arada yumurta takibi yaptıran var mı? Bulunduğum şehirde randevu bulmak çok zorken doktorlar yumurta takibi kesinlikle yapmıyor. Özeller ise çok pahalı.
Ben yaptırdım doktor üç yumurta gördü ikisi çatlayacak dedi 18 inde gece yarısına kadar ilişkiye gir dedi devlet hastanelerinde yapmıyorlar özele gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…