Sağol canım Allah razı olsun mecbur yarını bekliycem doktora gitmek içinAy kıyamam ya çok zor oluyor öyle Allah yardımcın olsun çok dikkatli ol
Canım nasılsın bizi de haberdar et merak ederimSağol canım Allah razı olsun mecbur yarını bekliycem doktora gitmek için
Bi gün arayla net birliktelik oluyo bizim aşkım bazen üstüste günler oldugu da oluyo saldık yani kafamıza göre hepBirtanem bence hiç Ovulasyon kullanma düzenli ilişkiniz varsa boşu boşuna kendini strese sokma ben hiç takip etmiyorum
Hala ağrım var canım özel hastaneye gittim geldim vajinal ultrasonla baktı muhtemelen kimyasal geçirdin yine dedi beta sıfırlanmış mı diye baktı sonuç bugün çıkmazmış 12 de doktor gidiyormuş e nabıza düşmesini bekliycem artık sebebini de pazartesi araştıracaklar tekrar gel dediCanım nasılsın bizi de haberdar et merak ederim
Araştırsınlar ya çokk geçmiş olsun kuzum üzüldüm böyle olmasına Rabbim şifa versinHala ağrım var canım özel hastaneye gittim geldim vajinal ultrasonla baktı muhtemelen kimyasal geçirdin yine dedi beta sıfırlanmış mı diye baktı sonuç bugün çıkmazmış 12 de doktor gidiyormuş e nabıza düşmesini bekliycem artık sebebini de pazartesi araştıracaklar tekrar gel dedi
Sağol canım Allah razı olsun betam da 4.43 çıktı herhalde sıfırlanıyorAraştırsınlar ya çokk geçmiş olsun kuzum üzüldüm böyle olmasına Rabbim şifa versin
Reglin tam olarak söküldü mü canımSağol canım Allah razı olsun betam da 4.43 çıktı herhalde sıfırlanıyor
Evet baya pıhtılı geliyor dünden beriReglin tam olarak söküldü mü canım
Anladım canım güzelce biter inşAllah yeni ay ye umut de gönlünü ferah tut ağrıların da çabuk geçer umarımEvet baya pıhtılı geliyor dünden beri
Geçmiş olsun canım.Evet baya pıhtılı geliyor dünden beri
Sağol canım inşallahAnladım canım güzelce biter inşAllah yeni ay ye umut de gönlünü ferah tut ağrıların da çabuk geçer umarım
Sağol canımGeçmiş olsun canım.
2 gün kalmış bence çıkar bi test mi yapsannnKızlar benim sat 5 Mayıs hala regl olmadım bel ağrım çok var dün de canım çok turşu istedi normalde yemem 2 tabak yedim hala test yapmadım
Kan testi vermek istiyorum korkuyorum çıkmazsa bı de2 gün kalmış bence çıkar bi test mi yapsannn
Eğer varsa zaten şimdi bile çıkar canım hayırlısı olsunKan testi vermek istiyorum korkuyorum çıkmazsa bı de
Kan testinde miEğer varsa zaten şimdi bile çıkar canım hayırlısı olsun
Evet tabi kiiKan testinde mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?