Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Aynı zaman desene hadi güzel haberler hemencik geliversin yaaa
Letu kullandığım için böyle seninle denk geliyor olacak yoksa haziran 3 gibi olurdu. Letu öne çekiyor benim döngümü. Ayyy inşallah ya artık kendim için ev için değil bebeğime alışveriş yapmak istiyorum. Böyle oyuncaklar çoraplar falan

Kesinlikle ben de rüyamda arkadaşın oğlu vardı şimdi oğlu olcak başka arkadaşı gördüm aynen oğlu vardı ertesi gün paylaşım yapmış 3 aylık hamile ya o kadar çok hayal kuruyorum ki anlatamam bi de gurbette olunca ve nöbet usulü çalışınca eşim böyle yanımda bebişim olsun istiyorum

Muhtemel hepimiz öyleyiz. Bu ay o müthiş haberi alalım sonrada cinsiyetini sabırsızlıkla bekleriz. Allahım sen bize bu ay sağlıklı evlatlar nasip ettt

Ay aşkım umutlanmak da istemiyorum ki yaa zaten tutarsa da yeni tutunuyordur 6-7 mayısta yumurtlama oldu çünkü
Benimki 9-10 mayısta pik oldu 6-7 mayısta silikti zaten kistim içerden patlama yapmış onun ağrısı vardı büyümüş 7 cm olmuş kendileri o yüzden hiç denemedik ama sanırım pikten önce de denemek gerekiyormuş bu ovu olayını henüz çözememiş gibiyim tam pikte değerelrndirdik ama öncesinde de olması lazımmış mantığını anlayamadım

Benim geçen Salı kesem gözüktü kızzz 10 gün sonra kalp atışı için gideceğim kızzzzz sen nasılsın napıyorsun
Ben de kese için geçen Salı gittim. Haftaya da kalp atışı için randevu almıştım ama bugün kahverengi alıntım geldi. Ne yapsam daha önceden bi gitsem bilemedim. Yarınntsm 6+0 oluyor

Ben de kese için geçen Salı gittim. Haftaya da kalp atışı için randevu almıştım ama bugün kahverengi alıntım geldi. Ne yapsam daha önceden bi gitsem bilemedim. Yarınntsm 6+0 oluyor
Bence doktora görün progesteron başlatırlar belki kuzenimde öyle olmuştu progesteron ile geçmişti sancı eşlik etmiyor dimi

Pikten 2-3gün once ve pik günü ile devam eden 2 gün boyunca denemen lazım aşkım biz öyle yaptık ama bilinçli değildi denk gelmiş bize 2-3 mayıs oldu 4-5 yok 6-7-8-9 mayıs oldu ilk gebeliğimde de ilişkiler bu şekilde olmuş uygulamadan baktım bakalım tuttu mu tutmadı mı haftaya anlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…