Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Eşim birazdan gelecek ruh halime göre gideyim arkadaşım da da aynısı olmuş gitme bence dedi ama napayım ki
İlk çocuk ya herseyde yeni olunduğu için hep bi tedirginlik ama sakin ol normal çiçeğim bence bebeğin gayet sağlıklı annesinin karnında biraz daralır gibi olup yerini genisletiyordur insallah

İlk çocuk ya herseyde yeni olunduğu için hep bi tedirginlik ama sakin ol normal çiçeğim bence bebeğin gayet sağlıklı annesinin karnında biraz daralır gibi olup yerini genisletiyordur insallah
Bebeğim benim içimi rahatlattın önceden bir kürtajım oldu o yüzden böyleyim biraz eşim bir şey yoktur diyor ama bakalım

Canım
Canım sen hsg olmuştun dimi. Benim bugün 3. Günüm hsg sonrası kahverengi akintim devam ediyor antibiyotik ilaç verdi iki tane kullanıyorum. Normal mi bugun de devam etmesi. Senin kaç gün sürdü lekelenmen?
Canım benim hsg sonrası hiç akıntım olmadı ilaçta vermedi doktor sadece hsg öncesi birtane areveles içirdi anestezisiz oldum ben tıp fakültesinde

Bebeğim benim içimi rahatlattın önceden bir kürtajım oldu o yüzden böyleyim biraz eşim bir şey yoktur diyor ama bakalım
İnan pregesteron alman çok iyi olmuş rahat olabilirsin sırf bu yüzden. Bol bol dinlenip şu iç. Eşin haklı hamileliginin tadını çıkarın birlikte

Canım benim hsg sonrası hiç akıntım olmadı ilaçta vermedi doktor sadece hsg öncesi birtane areveles içirdi anestezisiz oldum ben tıp fakültesinde
Ben tıp merkezinde oldum anestezili antibiyotik vardı lavaboya gidince peçeteye geliyor yumurtlama akintısı kıvamında kahve tonunda ama sık gittim özür olduğu için abdest alınca aralarda bakıyorum daha açık kırmızı ama oldukça az.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…