Evet canımProgesteron ilacına başlamışmıydın?
O zman korkma normal bu surecte önlemini önceden almışsın zaten içini ferah tut.Evet canım
Yokkk ben değildim o insan karıştırıyor bazenBacim sen sakaryadaydin dimj
Şimdi gene acile gitsem mi kiO zman korkma normal bu surecte önlemini önceden almışsın zaten içini ferah tut.
Nerdesn sn cnm valla herkese cvb verdigim icin herkes karisiyor
Sen bilirsin için nasıl rahat olacaksa öyle yap canım.Şimdi gene acile gitsem mi ki
Biz de tayinciyiz ama ispartadayiz şimdi olsun ya önemli değil
Eşim birazdan gelecek ruh halime göre gideyim arkadaşım da da aynısı olmuş gitme bence dedi ama napayım kiSen bilirsin için nasıl rahat olacaksa öyle yap canım.
İlk çocuk ya herseyde yeni olunduğu için hep bi tedirginlik ama sakin ol normal çiçeğim bence bebeğin gayet sağlıklı annesinin karnında biraz daralır gibi olup yerini genisletiyordur insallahEşim birazdan gelecek ruh halime göre gideyim arkadaşım da da aynısı olmuş gitme bence dedi ama napayım ki
Isparta çok basit bi şehir ya inan kolay alışıyorsuntayincileri gorunce aglayasim gelir dur agliym biraz naslbi yer sevebildinizmi ispartayi cunku ben bi turlu alisamdm bu memlekete bari sen mutlu ol
Bebeğim benim içimi rahatlattın önceden bir kürtajım oldu o yüzden böyleyim biraz eşim bir şey yoktur diyor ama bakalımİlk çocuk ya herseyde yeni olunduğu için hep bi tedirginlik ama sakin ol normal çiçeğim bence bebeğin gayet sağlıklı annesinin karnında biraz daralır gibi olup yerini genisletiyordur insallah
Havası da kötü müüüü kirli sanırımZonguldak ve hic alisamadim cok dar trafk berbat hicbirsey yok sehir gibide deglheryer yokus
Canım benim hsg sonrası hiç akıntım olmadı ilaçta vermedi doktor sadece hsg öncesi birtane areveles içirdi anestezisiz oldum ben tıp fakültesindeCanım
Canım sen hsg olmuştun dimi. Benim bugün 3. Günüm hsg sonrası kahverengi akintim devam ediyor antibiyotik ilaç verdi iki tane kullanıyorum. Normal mi bugun de devam etmesi. Senin kaç gün sürdü lekelenmen?
Çok mu canım ara ara mı geliyorBenimde toprak rengi lekelenmem geldi neden ki yaa korktum bir şey yoktur dimi
İnan pregesteron alman çok iyi olmuş rahat olabilirsin sırf bu yüzden. Bol bol dinlenip şu iç. Eşin haklı hamileliginin tadını çıkarın birlikteBebeğim benim içimi rahatlattın önceden bir kürtajım oldu o yüzden böyleyim biraz eşim bir şey yoktur diyor ama bakalım
ArkadaşlarEki Görüntüle 3590642 kızlar siz de silik çizgi görüyor musunuz? Kalite düştü de bi çizgi görüyorum ama aynı ışıkta. Farklı yere farklı ışığa geçince görünmüyor
Ben tıp merkezinde oldum anestezili antibiyotik vardı lavaboya gidince peçeteye geliyor yumurtlama akintısı kıvamında kahve tonunda ama sık gittim özür olduğu için abdest alınca aralarda bakıyorum daha açık kırmızı ama oldukça az.Canım benim hsg sonrası hiç akıntım olmadı ilaçta vermedi doktor sadece hsg öncesi birtane areveles içirdi anestezisiz oldum ben tıp fakültesinde
Çok değil ya böyle bir hap büyükliğimxs o boyutta geldi 2. Sildiğimde yoktuÇok mu canım ara ara mı geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?