Yani tabi ölmeyiz sonuçta içmezsek sende haklısın ya of insan bi değişik oluyo bu süreçteOnuda icme nolacak kontrole gittigide doktoruna sorarsin ona gore sorun yok derse devam edersin
Yk bacim bebisler saglikli olsunda biraz agzimiza midemize dikkat edelim gercegi bende bulantilar basladi aglamalar cij zor gececk gibi sende bulanti varmiYani tabi ölmeyiz sonuçta içmezsek sende haklısın ya of insan bi değişik oluyo bu süreçtecevap verdiğin için teşekkür ederim yani özellikle size sormuştum yakınız diye ama
Doğru önemli olan bebişin sağlığı :) şimdilik iyiyim arada bulantı geliyor yaYk bacim bebisler saglikli olsunda biraz agzimiza midemize dikkat edelim gercegi bende bulantilar basladi aglamalar cij zor gececk gibi sende bulanti varmi
Mide bulantım keşke hiç olmasa diye dua ediyorum benim normal hayatımda da çok midem bulanır ve afedersin bende hiç kusamamBende son 3 gundur var kussam afedersn rahatlicm kusamiyorum ustune bide agliyorum
Kimi kadinlarin cok rahat bulanti olmadan geciyormus hamileligi bnm yavastan sinyal veriyor insallah durur cunku hicbirsey yapamiyorumMide bulantım keşke hiç olmasa diye dua ediyorum benim normal hayatımda da çok midem bulanır ve afedersin bende hiç kusamam
İnşallah ilerlemeden durur ya gerçekten zor bulantıKimi kadinlarin cok rahat bulanti olmadan geciyormus hamileligi bnm yavastan sinyal veriyor insallah durur cunku hicbirsey yapamiyorum
Bende çarşambayı yapamadım yaBi an once kntrole gtmek istiyorum eakiden gunler hizla gecerdi suan hic gecmiyor gibi
Sayili gunler cabuk gecermisBende çarşambayı yapamadım yaburda herkes herkese cevap vermiyor galiba pek konuşulmuyor herkesle
Sen ne zaman gidecektin ayyyBi an once kntrole gtmek istiyorum eakiden gunler hizla gecerdi suan hic gecmiyor gibi
Bende öyleSayili gunler cabuk gecermisBen elimden geldigince herkese yardimci olmaya calsiyorm bilmediklermide soruyorum
Tamam olmazsa bu ay öyle deneyeceğimPikten 2-3gün once ve pik günü ile devam eden 2 gün boyunca denemen lazım aşkım biz öyle yaptık ama bilinçli değildi denk gelmiş bize2-3 mayıs oldu 4-5 yok 6-7-8-9 mayıs oldu ilk gebeliğimde de ilişkiler bu şekilde olmuş uygulamadan baktım bakalım tuttu mu tutmadı mı haftaya anlarız
Benimde peçete sürdüğümde toprakımsı bi leke geldi birazdan yemek yedikten sonra eşimle acile gideceğimBen de kese için geçen Salı gittim. Haftaya da kalp atışı için randevu almıştım ama bugün kahverengi alıntım geldi. Ne yapsam daha önceden bi gitsem bilemedim. Yarınntsm 6+0 oluyor
Umarım hemen geçer ama progestan başlaman lazım hemen bence riske atma doktora gidemiyorsan kendin al başla çünkü lekelenme olmasa bile doktorlar önlem amaçlı zaten veriyorlarYok allahtan sancı değil sadece lekelenme
Benimde toprak rengi lekelenmem geldi neden ki yaa korktum bir şey yoktur dimiUmarım hemen geçer ama progestan başlaman lazım hemen bence riske atma doktora gidemiyorsan kendin al başla çünkü lekelenme olmasa bile doktorlar önlem amaçlı zaten veriyorlar
Progesteron ilacına başlamışmıydın?Benimde toprak rengi lekelenmem geldi neden ki yaa korktum bir şey yoktur dimi
Canım sen hsg olmuştun dimi. Benim bugün 3. Günüm hsg sonrası kahverengi akintim devam ediyor antibiyotik ilaç verdi iki tane kullanıyorum. Normal mi bugun de devam etmesi. Senin kaç gün sürdü lekelenmen?Geçen hafta pazartesi verdim en son 245 di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?