Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Onuda icme nolacak kontrole gittigide doktoruna sorarsin ona gore sorun yok derse devam edersin
Yani tabi ölmeyiz sonuçta içmezsek sende haklısın ya of insan bi değişik oluyo bu süreçte cevap verdiğin için teşekkür ederim yani özellikle size sormuştum yakınız diye ama

Yani tabi ölmeyiz sonuçta içmezsek sende haklısın ya of insan bi değişik oluyo bu süreçte cevap verdiğin için teşekkür ederim yani özellikle size sormuştum yakınız diye ama
Yk bacim bebisler saglikli olsunda biraz agzimiza midemize dikkat edelim gercegi bende bulantilar basladi aglamalar cij zor gececk gibi sende bulanti varmi

Mide bulantım keşke hiç olmasa diye dua ediyorum benim normal hayatımda da çok midem bulanır ve afedersin bende hiç kusamam
Kimi kadinlarin cok rahat bulanti olmadan geciyormus hamileligi bnm yavastan sinyal veriyor insallah durur cunku hicbirsey yapamiyorum

kızlar siz de silik çizgi görüyor musunuz? Kalite düştü de bi çizgi görüyorum ama aynı ışıkta. Farklı yere farklı ışığa geçince görünmüyor

Eklentiler

• IMG_8812.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 10
Tamam olmazsa bu ay öyle deneyeceğim

Ben de kese için geçen Salı gittim. Haftaya da kalp atışı için randevu almıştım ama bugün kahverengi alıntım geldi. Ne yapsam daha önceden bi gitsem bilemedim. Yarınntsm 6+0 oluyor
Benimde peçete sürdüğümde toprakımsı bi leke geldi birazdan yemek yedikten sonra eşimle acile gideceğim

Canım
Geçen hafta pazartesi verdim en son 245 di
Canım sen hsg olmuştun dimi. Benim bugün 3. Günüm hsg sonrası kahverengi akintim devam ediyor antibiyotik ilaç verdi iki tane kullanıyorum. Normal mi bugun de devam etmesi. Senin kaç gün sürdü lekelenmen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…