Aşko naptın gittin mi doktoraCanım ben martta hsg çekildim nisanda hamile kaldım moralini yüksek tutttt
Günaydınnn
Herkesin farklı işteDaha göstermedi benim de 29 nisan pik bu gün belki ya da yarın gösterir diye düşünüyorum bakalım
Ayy çok heyecanlı yaaaa herkes de mide bulantısı olmuyor yaa annem de bana hamileyken 1 kere bile istifra etmişliği bile yokmuşGünaydınnnson 9 gün yine geri sayım başladı bana mide bulantısı olmaması çok iyi bulantı gerçekten çok yoruyor insanı çünkü böyle gider umarım.
Kabak çekirdeğine eşin takmış bi süredir yiyoruz yaaa beni tıkıyo ama yiyorum yine deeHerkesin farklı iştegüzel beslenmeye çalış canım kabak çekirdeği ye bol bol aşırı faydalıymış yumurtlama döneminde bi de yeşillik. Ben öyle yaptım bi faydası olur umarım
Yaaaa 9 gün müüü Allahımmm çok heyecanlııı pik ten mi sayıyorsun yoksa bat mıGünaydınnnson 9 gün yine geri sayım başladı bana mide bulantısı olmaması çok iyi bulantı gerçekten çok yoruyor insanı çünkü böyle gider umarım.
Şimdi kan vereceğim sağlıkocağında öğleden sonra çarşamba da kadın doğuma gideceğim sen ne yapıyorsunAşko naptın gittin mi doktora
Bende dışardayım canım benim 10 gün sonra kontrolüm var benimde bel ağrısı kasık ağrısı devamkeeeeŞimdi kan vereceğim sağlıkocağında öğleden sonra çarşamba da kadın doğuma gideceğim sen ne yapıyorsun
Sende neler var belirti olarakŞimdi kan vereceğim sağlıkocağında öğleden sonra çarşamba da kadın doğuma gideceğim sen ne yapıyorsun
Ay valla bende aynıyım ya keseyi falan görsemde rahat etsemBende dışardayım canım benim 10 gün sonra kontrolüm var benimde bel ağrısı kasık ağrısı devamkeeee
Sanki böyle adet olacakmışım gibi his bir de belde o iğne batırılmış gibi ağrıAy valla bende aynıyım ya keseyi falan görsemde rahat etsem
Görürsün canım benim kesinlikle içini rahat tut senAy valla bende aynıyım ya keseyi falan görsemde rahat etsem
Kızzzz benim de 9 kaldıGünaydınnnson 9 gün yine geri sayım başladı bana mide bulantısı olmaması çok iyi bulantı gerçekten çok yoruyor insanı çünkü böyle gider umarım.
Teşekkür ederim canım şeninde anneler günün kutlu olsun ne olsun aşko kasık ağrısı bel ağrısı falan devamke midem bulanmıyor çok şükür annemin de midesi bulanmamış hiç bendeykenGünaydın canııım anneler günün kutlu olsun nasılsın nasıl geçiyor
Offff çok heyecanlı yaaaaaKızzzz benim de 9 kaldı
Zaten 6-7. Haftalardan sonra başlıyormuş aşkım her belirti olcak diye bişi yok iyi iyi dinlen güzelceTeşekkür ederim canım şeninde anneler günün kutlu olsun ne olsun aşko kasık ağrısı bel ağrısı falan devamke midem bulanmıyor çok şükür annemin de midesi bulanmamış hiç bendeyken
Nasip artık ya merakla bekliyoruz yeni döngüyüOffff çok heyecanlı yaaaaa
Bat 9 gün ama bu ay geçen ay ki gibi değilim geçen ay aşırı belirtim vardı o yüzden de çok umutlanmıştım bu ay olmasa bile 1 ay daha ovulasyon ile deneyecğim sonra mecbur hsg inisllah hiç gerek kalmazYaaaa 9 gün müüü Allahımmm çok heyecanlııı pik ten mi sayıyorsun yoksa bat mı
Evet çünkü geçen ayda birlikte beklemiştik aynı gündü 3 müzünKızzzz benim de 9 kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?