İnşAllah gerek kalmaz canım yaBat 9 gün ama bu ay geçen ay ki gibi değilim geçen ay aşırı belirtim vardı o yüzden de çok umutlanmıştım bu ay olmasa bile 1 ay daha ovulasyon ile deneyecğim sonra mecbur hsg inisllah hiç gerek kalmaz
İnşallahİnşAllah gerek kalmaz canım ya
Ay ben de sanki 10 tane ekmek yemiş gibi nefes alamıyorum yiyince şişiyorum bebiş için yiyoruz yaaaİnşallahkabak çekirdeğini internette her yerde görüyorum erkeğe de kadına da öneriyorlar benim de midemi kıyıyor ama bende ilk defa yedim bu ay normalde çok sevdiğim bişey değildi . Gidip yine alayım bari
Bizde neredeyse 1 ay oldu düzenli yiyoruz her gün. Ama benim çok hoşuma gidiyor. Pik gördün mü canimAy ben de sanki 10 tane ekmek yemiş gibi nefes alamıyorum yiyince şişiyorum bebiş için yiyoruz yaaa
Kesinlikle görünür aşkoKızlar betam 2751 çıktı bugün çarşamba doktora gideceğim kese görünür mü
Ay umarım çarşamba gideceğim bakalımKesinlikle görünür aşko
En son betan kaçtı bu değerden önceKesinlikle görünür aşko
Geçen hafta pazartesi verdim en son 245 diEn son betan kaçtı bu değerden önce
Bendede oluyor oKızlar bende böyle bi baş dönmesi oluyor arada normal mi ki
Yok kuzu görmedim daha yarın 15. Gün muhtemelen yarın falanBizde neredeyse 1 ay oldu düzenli yiyoruz her gün. Ama benim çok hoşuma gidiyor. Pik gördün mü canim
Hadi inşallah. Sat ne zmandı çiçeğimYok kuzu görmedim daha yarın 15. Gün muhtemelen yarın falan
29 mayıs başladı akıntılar yavaş yavaş yaaa sen pik gördün mü kuzuHadi inşallah. Sat ne zmandı çiçeğim
Yok canım ovu testi kullanmıyorum ki hala hafif lekelenmem var kırmızı ve kahverengi arası birsey zaten doktor 5 gün yasakladı. Çarşamba ovulasyon testi kullanmaya baslarim29 mayıs başladı akıntılar yavaş yavaş yaaa sen pik gördün mü kuzu
Yaaa hafi hayırlısı olsun ben de 26 sına başka doktora randevu aldım bakalım kist ne alemde hem bişi varsa belki görür az da olsa rahim duvarı kalınlaşmış der en kötüYok canım ovu testi kullanmıyorum ki hala hafif lekelenmem var kırmızı ve kahverengi arası birsey zaten doktor 5 gün yasakladı. Çarşamba ovulasyon testi kullanmaya baslarim
Belki regl ile gitmiştir iyi düşünelim iyi olsun inşallah.Yaaa hafi hayırlısı olsun ben de 26 sına başka doktora randevu aldım bakalım kist ne alemde hem bişi varsa belki görür az da olsa rahim duvarı kalınlaşmış der en kötü
İnşAllahhh canım yaaa senin bat ne zamandıBelki regl ile gitmiştir iyi düşünelim iyi olsun inşallah.
Tahmini 29 ama geçen ay gibi düzensiz olabilirİnşAllahhh canım yaaa senin bat ne zamandı
Aynı zaman desene hadi güzel haberler hemencik geliversin yaaaTahmini 29 ama geçen ay gibi düzensiz olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?