- 18 Temmuz 2023
- 478
- 305
- 33
Canım gözükmüyor yani varsa da ben göremiyorum zaten buraya atılanları sen ışık tutArkadaşlar
Korkma bence gayet normalÇok değil ya böyle bir hap büyükliğimxs o boyutta geldi 2. Sildiğimde yoktu
Kan renginde değildi sarı desem değil toprak gibi bir renktiKorkma bence gayet normal
Kontrolün ne zaman doktordaKan renginde değildi sarı desem değil toprak gibi bir renkti
Haftaya çarşambaKontrolün ne zaman doktorda
Aşkım nolduBebeğim benim içimi rahatlattın önceden bir kürtajım oldu o yüzden böyleyim biraz eşim bir şey yoktur diyor ama bakalım
Aşkım toprak rengi lekelenmem geldi böyle çok değil de geldi işte sonra 2. Ye peçeteye sürdüğümde yoktuAşkım noldu
Haftaya sorarsın canım doktoraHaftaya çarşamba
Aşkım ilk haftalarda oluyor o yerleşme kanaması yaşanmadjgı için olması cok normal şiddetli ağrı yoksa korkma bitanem hiçbir şey yoktur su an yerleştiği için kılcal damarların zedeleniyor sadeceAşkım toprak rengi lekelenmem geldi böyle çok değil de geldi işte sonra 2. Ye peçeteye sürdüğümde yoktu
Gerçekten mi aşkım yaaaaAşkım ilk haftalarda oluyor o yerleşme kanaması yaşanmadjgı için olması cok normal şiddetli ağrı yoksa korkma bitanem hiçbir şey yoktur su an yerleştiği için kılcal damarların zedeleniyor sadece
Eveeeet hiç canını sıkma şiddetli ağrı olursa pıhtı olursa o zaman gidersin su an tek yapman gereken güzelce dinlenmek uzat bacakları aç tv den güzel bişeyler bak keyfine sürekli hastaneye gitme kendini strese sokmaGerçekten mi aşkım yaaaa
Tamam aşkom benimmmm teşekkür ederim Allah razı olsunEveeeet hiç canını sıkma şiddetli ağrı olursa pıhtı olursa o zaman gidersin su an tek yapman gereken güzelce dinlenmek uzat bacakları aç tv den güzel bişeyler bak keyfine sürekli hastaneye gitme kendini strese sokma
Senden de razı olsun canım benim kendini kasma stres yok bebiş var mutluluk varTamam aşkom benimmmm teşekkür ederim Allah razı olsun
Eveeeet hiç canını sıkma şiddetli ağrı olursa pıhtı olursa o zaman gidersin su an tek yapman gereken güzelce dinlenmek uzat bacakları aç tv den güzel bişeyler bak keyfine sürekli hastaneye gitme kendini strese sokma
Ya kızlar belim kopacak gibi ağrıyo yogun akıntım geldi iki kere bi de dizime ağrı vuruyor kalçalarımdan regl 8 gün var 6mayısta yumurtlama gördümKızlar az önce bi video buldum ytube da . Op.dr. Banu çiftçi yumurtlamadan döllenmeye die bi video allahımmm çok güzel anlatıyor kadın vaktiniz olursa izleyinsoguknevalee D Dua ile ebraarrr Zeytincii
Tamam izleyelim canım benimKızlar az önce bi video buldum ytube da . Op.dr. Banu çiftçi yumurtlamadan döllenmeye die bi video allahımmm çok güzel anlatıyor kadın vaktiniz olursa izleyinsoguknevalee D Dua ile ebraarrr Zeytincii
Yaaaa acaba hamilelik belirtsi miii kiYa kızlar belim kopacak gibi ağrıyo yogun akıntım geldi iki kere bi de dizime ağrı vuruyor kalçalarımdan regl 8 gün var 6mayısta yumurtlama gördüm
Ay bilmiyorum yaaa kaldı 8 günYaaaa acaba hamilelik belirtsi miii ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?