Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Ay bilmiyorum yaaa kaldı 8 gün
Benim göğüs ağrısı ve şişmesi var bu ay başka hiç bişeyim yok bi de yumurtlama döneminde ne bulsam sağlıklı diye yedim kilo aldım o kadar geçen ay mide bulantıları efendim ne söylim kasık batmaları yanmaları vs olmuştu bu ay 1 belirti onu da asla belirtiden saymıyorum çünkü her ay aynı geçen sene 2. Hamileliğimde betam 169 ken kaset test yapmıştım hatıra kalsın diye silik çizgi bile çıkmamıştı o yüzden en kesin belirti bebişi görmek bunu bi kez daha hatırladım ilk gebeliğimde de kesesinin fotoğrafını seviyordum kesesi bile güzel miniğimin diye o da boş gebelik olmuştu umutluyum tabi ama artık bebeği görmeden paçaları sıvamayacağım sevinmek için sanırım

Evet ya erken öğrenmek de deeert geç öğrenip yanlış yiyip içmiş olmak da dert valla benim geçen ay Bebetime yalancı cıkardı ama su an yaşadığım şeyleri yaşamamıştım daha 8 gün varken böyle olunca ayyy hadi diyorum ya olsun sağlıklı doğsun cocuk düşüncem yoktu ilk kaldıktan sonra gelişimi durdu kürtaj oldum ondan sonra başladı bende bu her ay acaba duygusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…