- 18 Nisan 2024
- 224
- 122
- 23
- 32
Benim göğüs ağrısı ve şişmesi var bu ay başka hiç bişeyim yok bi de yumurtlama döneminde ne bulsam sağlıklı diye yedim kilo aldım o kadarAy bilmiyorum yaaa kaldı 8 gün
Evet ya erken öğrenmek de deeert geç öğrenip yanlış yiyip içmiş olmak da dertBenim göğüs ağrısı ve şişmesi var bu ay başka hiç bişeyim yok bi de yumurtlama döneminde ne bulsam sağlıklı diye yedim kilo aldım o kadargeçen ay mide bulantıları efendim ne söylim kasık batmaları yanmaları vs olmuştu bu ay 1 belirti onu da asla belirtiden saymıyorum çünkü her ay aynı geçen sene 2. Hamileliğimde betam 169 ken kaset test yapmıştım hatıra kalsın diye silik çizgi bile çıkmamıştı o yüzden en kesin belirti bebişi görmek bunu bi kez daha hatırladım ilk gebeliğimde de kesesinin fotoğrafını seviyordum kesesi bile güzel miniğimin diye o da boş gebelik olmuştu umutluyum tabi ama artık bebeği görmeden paçaları sıvamayacağım sevinmek için sanırım
Kalp atışlarını da gördüm herkese Rabbim en güzeli en sağlıklısı ile nasip etsin D Dua ileKızlarrr dün lekelenmem var demiştim ya sabah ne olur olmaz diye doktora gittimmm bebek ve kalp atışını gördümmmmm pır pır ediyordu kalbi çok korkmuştum biliyor musunuz boş gebelik gene diye güzel RabbimmmmmSusluprenses2473
Ayyy ne kdr güzell sağlıkla gelsin inşallah benide 27 sinde çağırdı kalp atışı içinKalp atışlarını da gördüm herkese Rabbim en güzeli en sağlıklısı ile nasip etsin D Dua ilesoguknevalee ebraarrr I incim1 Susluprenses2473 E esrarengizl
Ayyy Allahım çok şükür nasıl mutlu oldummmm sağlıkla gelsin bebişşşşKalp atışlarını da gördüm herkese Rabbim en güzeli en sağlıklısı ile nasip etsin D Dua ilesoguknevalee ebraarrr I incim1 Susluprenses2473 E esrarengizl
Kaçıncı haftada gördün canimKızlarrr dün lekelenmem var demiştim ya sabah ne olur olmaz diye doktora gittimmm bebek ve kalp atışını gördümmmmm pır pır ediyordu kalbi çok korkmuştum biliyor musunuz boş gebelik gene diye güzel RabbimmmmmSusluprenses2473
5+6 da canım benimKaçıncı haftada gördün canim
Benim normalde kalp atışı için randevum 21 deydi ama dün lekelenmem olduğu için gittim sabah ne olur olmaz diye ama 21 de tekrar giderimAyyy ne kdr güzell sağlıkla gelsin inşallah benide 27 sinde çağırdı kalp atışı için
Amin birtanem tez zamanda hayırlısıyla sende güzel müjdeli haber alırsınAyyy Allahım çok şükür nasıl mutlu oldummmm sağlıkla gelsin bebişşşş
İnşAllah kuzum isteyen herkese nasip olsunAmin birtanem tez zamanda hayırlısıyla sende güzel müjdeli haber alırsın
Aynen randevun varken git nolucakkiBenim normalde kalp atışı için randevum 21 deydi ama dün lekelenmem olduğu için gittim sabah ne olur olmaz diye ama 21 de tekrar giderim
Kiz sen napiyorsun nasılsınİnşAllah kuzum isteyen herkese nasip olsun
İyiyim şükür kuzu napayım sen nasılsın bebiş nasılKiz sen napiyorsun nasılsın
Çok sevindim senin adına çiçeğimKalp atışlarını da gördüm herkese Rabbim en güzeli en sağlıklısı ile nasip etsin D Dua ilesoguknevalee ebraarrr I incim1 Susluprenses2473 E esrarengizl
Güzel Rabbim nasip etsin sanada bebeğimmmmÇok sevindim senin adına çiçeğimAllah uzun sağlıklı ömür versin bebişine
Öyle yapacağım aşkooo büyük ihtimalleAynen randevun varken git nolucakki
Amin inşallah. Dinleniyorum ders çalışıyorum öyle zman gelip geçiyor yarın ovulasyon testine baslayacam bakalımGüzel Rabbim nasip etsin sanada bebeğimmmmnapıyorsun canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?