Aşkıııımm kaç yaşındasın sen başla bebeğim benim haberdar et beni de en son adet ne zaman oldunAmin inşallah. Dinleniyorum ders çalışıyorum öyle zman gelip geçiyor yarın ovulasyon testine baslayacam bakalım
Oh şükürler olsun bak endişe edecek hiçbir şey yokmuş Allah bizlere de sağlıkla güzel hayr sahibi evlatlar versinKalp atışlarını da gördüm herkese Rabbim en güzeli en sağlıklısı ile nasip etsin D Dua ilesoguknevalee ebraarrr @incim1 Susluprenses2473 E esrarengizl
İyi bendeee oyleeİyiyim şükür kuzu napayım sen nasılsın bebiş nasıl
Yaa çok duygulandım çok sevindim senin adına inşallah sağlıkla kucağına alırsın çok şükür bak bişey yokmuşKalp atışlarını da gördüm herkese Rabbim en güzeli en sağlıklısı ile nasip etsin D Dua ilesoguknevalee ebraarrr @incim1 Susluprenses2473 E esrarengizl
Çok korktum biliyor musun kese öyle gelişmemiş bir şekilde kalır diyeOh şükürler olsun bak endişe edecek hiçbir şey yokmuş Allah bizlere de sağlıkla güzel hayr sahibi evlatlar versin
Allah razı olsun birtanem Rabbim hayırlısını en güzeli sizlere nasip etsinYaa çok duygulandım çok sevindim senin adına inşallah sağlıkla kucağına alırsın çok şükür bak bişey yokmuş
İyi bendeee oylee bebisde iyyiiiİyiyim şükür kuzu napayım sen nasılsın bebiş nasıl
Korkma bak çok güzel ilerliyor sağlıkla gelcek minikÇok korktum biliyor musun kese öyle gelişmemiş bir şekilde kalır diye
Evet daha öncesinde yaşayan için o durumu yani o korku insanı bitiriyorÇok korktum biliyor musun kese öyle gelişmemiş bir şekilde kalır diye
Aşkıııım sana yemin ederim az once ben de karın ağrısıyla uyandım resmen regl oldum diye düşündüm öyle ağrıdı ve belim dünden beri kopuyor resmen allahım nolur hamiş olalımmmmKızlar dün hiç bişeyim yok demiştim ya şu an adet oldum sanıp tuvalete gittim o derece sancım ve bel ağrım var bi de aşırı bulantım var ama sadece beyaz akıntı geldi ve donuyorum elim ayağım buz kesti bunların hepsi adetten 1 gün önce olan belirtimsoguknevalee herşeyimiz aynı gidiyor ya ikimizde hamişiz ya da çok erken yaşadık bu ay belirtileri
belim kopuyor valla anlamadım neyin kafasını yaşıyor rahmimizAşkıııım sana yemin ederim az once ben de karın ağrısıyla uyandım resmen regl oldum diye düşündüm öyle ağrıdı ve belim dünden beri kopuyor resmen allahım nolur hamiş olalımmmm
Yumurtlaman oldu mu ne durumdasınAyyy Allahım çok şükür nasıl mutlu oldummmm sağlıkla gelsin bebişşşş
Ay evet ya koskoca 8 gün bu ay umursamadan ilişki yaşadım ama acaba hamile kaldım mı düşüncesi 2-3 gündür kafamdabelim kopuyor valla anlamadım neyin kafasını yaşıyor rahmimizdaha 8 gün var yani inşallah yerleşme filandır
25 yaşındayım canım 3 mayıs satAşkıııımm kaç yaşındasın sen başla bebeğim benim haberdar et beni de en son adet ne zaman oldun
Güzel Çiçeklerim sat 1 Nisan olarak başlattığım topik de herkes bu ay gebeliğini sağ Salim öğrenirSusluprenses2473 D Dua ile
soguknevalee
E esrarengizlGüzel Çiçeklerim sat 1 Nisan olarak başlattığım topik de herkes bu ay gebeliğini sağ Salim öğrenirSusluprenses2473 D Dua ile
Yok canım olmak üzere yaaYumurtlaman oldu mu ne durumdasın
Kesinlikle hamilesiniz aşkoooo benimde aynıydı sizinle neredeyse sadece mide bulantısı yokKızlar dün hiç bişeyim yok demiştim ya şu an adet oldum sanıp tuvalete gittim o derece sancım ve bel ağrım var bi de aşırı bulantım var ama sadece beyaz akıntı geldi ve donuyorum elim ayağım buz kesti bunların hepsi adetten 1 gün önce olan belirtimsoguknevalee herşeyimiz aynı gidiyor ya ikimizde hamişiz ya da çok erken yaşadık bu ay belirtileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?