Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Kızlar dün hiç bişeyim yok demiştim ya şu an adet oldum sanıp tuvalete gittim o derece sancım ve bel ağrım var bi de aşırı bulantım var ama sadece beyaz akıntı geldi ve donuyorum elim ayağım buz kesti bunların hepsi adetten 1 gün önce olan belirtim soguknevalee herşeyimiz aynı gidiyor ya ikimizde hamişiz ya da çok erken yaşadık bu ay belirtileri

Aşkıııım sana yemin ederim az once ben de karın ağrısıyla uyandım resmen regl oldum diye düşündüm öyle ağrıdı ve belim dünden beri kopuyor resmen allahım nolur hamiş olalımmmm

Aşkıııım sana yemin ederim az once ben de karın ağrısıyla uyandım resmen regl oldum diye düşündüm öyle ağrıdı ve belim dünden beri kopuyor resmen allahım nolur hamiş olalımmmm
belim kopuyor valla anlamadım neyin kafasını yaşıyor rahmimiz daha 8 gün var yani inşallah yerleşme filandır

Kesinlikle hamilesiniz aşkoooo benimde aynıydı sizinle neredeyse sadece mide bulantısı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…