- 25 Eylül 2024
- 1.663
- 897
- 38
- 29
Ay bilmiyorum yaa yine dünkü gibi ama daha az beyazımsı akıntı geldi gaz da var belki de üşüttüm bilmiyorumKesinlikle hamilesiniz aşkoooo benimde aynıydı sizinle neredeyse sadece mide bulantısı yok
Özellikle beline ve ayaklarına dikkat et canım yumurtlama doneminde vucut ısısı arttığı için anlamıyoruz ama tutunma için vs onemliymisAy bilmiyorum yaa yine dünkü gibi ama daha az beyazımsı akıntı geldi gaz da var belki de üşüttüm bilmiyorum
Eger gebe oluşuyorsa akintıda artış mi olması gerekiyorAy bilmiyorum yaa yine dünkü gibi ama daha az beyazımsı akıntı geldi gaz da var belki de üşüttüm bilmiyorum
3 gün vardı ilk kan verdiğimde beta hcg 18 çıkmıştıZeytincii senin bata kaç gün vardı öğrendiğinde
Ayaklarımı sıcak tutuyorum zaten hep ama belim ciddi ağrıyo böyle sırtıma doğru cıkıyor su an ağrısı vücut ısım da normal sadece ara ara sıcak basması olmuştu bugün de üşüme daha aktifÖzellikle beline ve ayaklarına dikkat et canım yumurtlama doneminde vucut ısısı arttığı için anlamıyoruz ama tutunma için vs onemliymis
Genelde öyleymiş, benim de ilk gebeliğimde aldıgım notlara baktım bende de her gün olmasa da döllenme sonrası bazı günler gelmiş akıntı sımdı de gelince acaba dedimEger gebe oluşuyorsa akintıda artış mi olması gerekiyor
Bana daha 8 gün var hahahahaha3 gün vardı ilk kan verdiğimde beta hcg 18 çıkmıştı
Ay hadi inşallah bu ayın ilk güzel haberi senden olurGenelde öyleymiş, benim de ilk gebeliğimde aldıgım notlara baktım bende de her gün olmasa da döllenme sonrası bazı günler gelmiş akıntı sımdı de gelince acaba dedim
Ama aşko benim bir hafta öncesinde bel ağrım başlamıştı senin de var dimiBana daha 8 gün var hahahahaha
Ay Amin ya artık bu başlıkta toplanan herkes gebe kalsın bu ayAy hadi inşallah bu ayın ilk güzel haberi senden olur
Senden de olur inşallahAy hadi inşallah bu ayın ilk güzel haberi senden olur
Evet özellikle dünden beri su an sırtıma doğru vuruyor ya sırt üstü yatıyorum ya dik oturuyorum ağrı hafiflesin diye. Sabah a karın ağrısıyla uyandım gaz başladıAma aşko benim bir hafta öncesinde bel ağrım başlamıştı senin de var dimi
Silik çizgi de mi yokKızlar pik 1-2 mayıstı 2 mayısta iliski yaşadım. Sat 15 Mayıs bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Pozitife dönme ihtimali var mı?
Ben döneni gördüm arkadaşım regl gecikmesi yaşadığı halde testler negatif çıkıyordu sonra hamile olduğunu öğrendi geç döllenme olmuşKızlar pik 1-2 mayıstı 2 mayısta iliski yaşadım. Sat 15 Mayıs bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Pozitife dönme ihtimali var mı?
Belli olmaz canım benim gerçekten de ben de 3 gün kala çok düşük değerle öğrendim ve testin aşırı silikti benden başkası görmüyorduHayır yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?