Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

İyi akşamlar dilerim. Benim de sat 1 Nisan bugün kan verdim. Bhcg 344 çıktı sizce düşük mü değer?

30 gün hemen hemen bazen 28 yaa senin ne zamandı
Sat 26 nisan işte pik 9-10 mayısta gördüm şu an adetim sökülcek sanıyorum sababtan beri öyle bi his var . Senin demek ki uzun sürüyor biraz daha yarın ya da sonraki gün olabilir o zaman. Eşin yanında değildi sanırım ne zaman gelecek

Yanımda ya bir gün arayla ilişki oluyo iyimiş senin ya ben daha pik görsem bi rahatlıcam

Ben kullandım bu ay canım ama iğne olmuyorum catlatma için. Asıl kullanma sebebim kaliteli yumurtlama için. Ama bende ki diğer etkisi adet döngümü kısaltıyor.
Ben de bu ay ilk defa kullandım çatlatma bende vurulmuyorum. Yumurta sayısı az benim de kaliteli olsun diye deniyorlar şu anlık sizde ultrasonda nasıl göründü folikülleriniz sayısı boyutu

Silik kuzu ya ya daha olmadı ya da regl bitince 8 ya da 9. Gün oldu Allahtan değerlendirdik beklicem bakalım yaaa
Aynen öyle değerlendirdiysen sorun yok bi hafta 10 gün daha bekleyeceğiz beklemek çok zor düşünmemeye çalışıyorum ama yok eminim hepimiz böyleyiz unutmaya çalışıyoruz bu düşünceyi ama çat diye bi yerde aklımıza geliyor

Bu arada ben pepapp kullanıyorum takip için öneririm ovu günümü biliyor her belirtiyi de girebiliyorum siz neler kullanıyorsunuz uygulama olarak

Ya pik görseydim çok daha rahat olurdum ama şimdi bilmiyorum pek dert etmiyorum nasılsa pik görmedim yumurtlamadım boşa beklemişim gibi bi algıya kapıldım sanırım inşAllahh hepimiz güzel haber alırız ya

Ben de bu ay ilk defa kullandım çatlatma bende vurulmuyorum. Yumurta sayısı az benim de kaliteli olsun diye deniyorlar şu anlık sizde ultrasonda nasıl göründü folikülleriniz sayısı boyutu
Geçtiğimiz ctesi hsg öncesi muayenede oldukça iyi dedi canım. Ben geç yumurtluyorum o yüzden erkene çekmesi döngüyü beni en çok rahatlatan oluyor

Amin aminnn :) sancım bi geliy bi gidiy noluyor anlamıyorum ya o strese sokuyor aslında beni 7 gün kaldı testlere ne zaman başlayacağız ahahah bu arada ben ovu yapmayı bıraktım dün bişey çıkmayınca
İyi yapmışsın zaten çatlama olup bitmiştir artık coktan, test yapmaya da cuma cumartesi başlayalım bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…