- 18 Nisan 2024
- 224
- 122
- 23
- 32
Günaydın hayır öyle bi algıya kapılma belki o gün yaptığın testte bişey vardı bilemezsin kiYa pik görseydim çok daha rahat olurdum ama şimdi bilmiyorum pek dert etmiyorum nasılsa pik görmedim yumurtlamadım boşa beklemişim gibi bi algıya kapıldım sanırım inşAllahh hepimiz güzel haber alırız ya
Belki de canım yaa günaydınnn ya nasip beklicez artıkkGünaydın hayır öyle bi algıya kapılma belki o gün yaptığın testte bişey vardı bilemezsin ki
Bugün ovu testinde çıkmadı mı?Belki de canım yaa günaydınnn ya nasip beklicez artıkk
Daha yapmadım kuzu bugün ama sanmam yaBugün ovu testinde çıkmadı mı?
Ben 2 gibi yaparım hep testiBugün ovu testinde çıkmadı mı?
Her gün aynı saatte yapmak gerekiyormuş zatenBen 2 gibi yaparım hep testi
Anladım canım inşallah bugün çıkar.Ben 2 gibi yaparım hep testi
Senin sat ne zamandı bugün akıntım artmış ama bilmiyorum yaaAnladım canım inşallah bugün çıkar.
Bende bugün ilk yaptım daha yok birseyler muhtemelen cuma yumurtlar pazar çatlar diye tahmin ediyorum.
Evet canım ben hem de gün ortası diye 2 de yaparım benim bakalım yumurtlama belirtileri var ama inşallah güzel pik görürümHer gün aynı saatte yapmak gerekiyormuş zaten
3mayıs canımSenin sat ne zamandı bugün akıntım artmış ama bilmiyorum yaa
Bazen kayma olabilir sıkma canını olur inşallahSenin sat ne zamandı bugün akıntım artmış ama bilmiyorum yaa
Valla saldım olursa olur olmazsa da nasip canım yaaaBazen kayma olabilir sıkma canını olur inşallah
Hmm doğru letu öne almıştı iyi bakalım kuzu beklicez güzel haberler alalım daaa3mayıs canım
Amin inşallah canimHmm doğru letu öne almıştı iyi bakalım kuzu beklicez güzel haberler alalım daaa
Aşkım benimde sürekli olmuyor bulantı bu arada keseme baksana bi seninki nasıldıKızlar benim hiç mide bulantım yok ya belirtilerim kasık, bel ağrısı, baş dönmesi ve sersemlik mide bulantısı olmaması normal mi sizce E esrarengizlsoguknevalee D Dua ile Susluprenses2473 ebraarrr
Aşkım benimde sürekli olmuyor bulantı bu arada keseme baksana bi seninki nasıldı
Aşkooooo keseye göre kız gibi ama normal duruyor benim kesem baya büyük ovalAşkım benimde sürekli olmuyor bulantı bu arada keseme baksana bi seninki nasıldı
Notmal normal rahat ol canım sıkıntı yok nasılsa bebişi gördün kendini çok dinlemelere çalışKızlar benim hiç mide bulantım yok ya belirtilerim kasık, bel ağrısı, baş dönmesi ve sersemlik mide bulantısı olmaması normal mi sizce E esrarengizlsoguknevalee D Dua ile Susluprenses2473 ebraarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?