Ay inşallah bi sorun yokturAşkooooo keseye göre kız gibi ama normal duruyor benim kesem baya büyük oval
Yoktur aşkımAy inşallah bi sorun yoktur
Kız ne güzel rahat hamilelik geçiriyorsun. İnşallah sonuna kadar böyle olurKızlar benim hiç mide bulantım yok ya belirtilerim kasık, bel ağrısı, baş dönmesi ve sersemlik mide bulantısı olmaması normal mi sizce E esrarengizl @soguknevalee @Dua ileSusluprenses2473 ebraarrr
Aşkım beni bu kadar yakınlaştırmadı belki ondandır ama dedi içinde bebek var
Bilemedim ki aşko ya ekrandan gördüm bende kalp atışlarını yanıp sönüyorduAşkım beni bu kadar yakınlaştırmadı belki ondandır ama dedi içinde bebek var
Yakınlaştırdığı içindir dediğin gibi eheheAşkım beni bu kadar yakınlaştırmadı belki ondandır ama dedi içinde bebek var
Gayet normal hatta çok da iyiKızlar benim hiç mide bulantım yok ya belirtilerim kasık, bel ağrısı, baş dönmesi ve sersemlik mide bulantısı olmaması normal mi sizce E esrarengizl @soguknevalee @Dua ileSusluprenses2473 ebraarrr
Normal bence sıkıntı değil bende de aşırı baş ağrısı varKızlar benim hiç mide bulantım yok ya belirtilerim kasık, bel ağrısı, baş dönmesi ve sersemlik mide bulantısı olmaması normal mi sizce E esrarengizl @soguknevalee @Dua ileSusluprenses2473 ebraarrr
Kız benimkinwde bak biiAşkooooo keseye göre kız gibi ama normal duruyor benim kesem baya büyük oval
Erkek kesesi gibiKız benimkinwde bak biiEki Görüntüle 3591378
Erkek kesesi gibi
Erkek de oval kız da yuvarlak oluyor genedleKızda naskl oluyor erkekte nasıl oluyor
Erkek de oval kız da yuvarlak oluyor genedle
Benim eşim de kızım diyor bende oğlum bakalım eheheheAnladım canimmm eşim oğlum diye seviyor karnımı demekki içine doğmuş gibi jshsdhdbhshs
Bende kız hissediyorum bilmiyorum ama eşime diyorum ben anayım ben hissederimBenim eşim de kızım diyor bende oğlum bakalım ehehehe
Ama genelde annelerin hissettikleri çıkoyorAnladım canimmm eşim oğlum diye seviyor karnımı demekki içine doğmuş gibi jshsdhdbhshs
Ayyy sağlıklı gelsin de hiç fark etmezAma genelde annelerin hissettikleri çıkoyor
Aşkooo bi 6 hafta daha sabır bugün tam ben 6+0 a girdik eheheheAyyy sağlıklı gelsin de hiç fark etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?