Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Yaaa eşim de şimdiden alalım diyor da en azından bebek arabası ama ben 12. Haftaya kadar beklemek istiyorum tam bir bebek otursun toplansın
Ben de bana kalsa hemen almaya baslarim eşimde diyor bı 3 ayı atlatalim en azından cinsiyeti kesinlessin diyor

Ya orası öyle işte eşimde biraz zaman geçsin taraftarı ilk trimester bı geçsin ıvır zıvır alışverişi yaparım son aylara dogruda araba beşik falan bakarım kiyafetleride kafama estikçe alıyorum zaten
Bebek arabasının pek cinsiyetle alakası yok alında ilk alınan eşya genelde o oluyor

Yazıyoruz ya kızzzz günaydın bu arada herkese
Günaydın kızlarrrr nasılsınız bugün pik e az daha yaklaşmanın verdiği mutlulukla iyiyim bebiş varken bi gün böyle ertesi gün tam pik sonraki gün yine böyle ve silikleşme olmuştu yani 3 gün sürdü kiste döndüğü ay da bi gün böyle sonra silik oldu yani anlayacağınız ya çok yavaş ilerliyorum bebişin olduğu ay gibi ya da yarın silikleşirse yine çatlamadan normale döndük demektir dua edin kızlar

Bakınn

Eklentiler

• 1000007370.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 11
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…