Aşko benim kese tam solda bildiğimizAyyy sağlıklı gelsin de hiç fark etmez
Aşkooo bi 6 hafta daha sabır bugün tam ben 6+0 a girdik ehehehe
Elbette tabikide sadece tahmin Çin takvimne göre de erkek diyor bende fıskekdksskdAşko benim kese tam solda bildiğimiz
Aşko benim kese tam solda bildiğimiz
Yaaa eşim de şimdiden alalım diyor da en azından bebek arabası ama ben 12. Haftaya kadar beklemek istiyorum tam bir bebek otursun toplansınBende 6+1 olduu bugunn sabirsizlandigim şey cinsiyeti değilde alışverişi
Yaaa iyiymissElbette tabikide sadece tahmin Çin takvimne göre de erkek diyor bende fıskekdksskd
Ben de bana kalsa hemen almaya baslarim eşimde diyor bı 3 ayı atlatalim en azından cinsiyeti kesinlessin diyorYaaa eşim de şimdiden alalım diyor da en azından bebek arabası ama ben 12. Haftaya kadar beklemek istiyorum tam bir bebek otursun toplansın
İlk 12 hafta kritik hafta bebeklerin elenme haftası gibi bir şey Allah’ın izniyle ondan sonra daha net daha güzel olurYaaa iyiymiss
Bebek arabasının pek cinsiyetle alakası yok alında ilk alınan eşya genelde o oluyorBen de bana kalsa hemen almaya baslarim eşimde diyor bı 3 ayı atlatalim en azından cinsiyeti kesinlessin diyor
İlk 12 hafta kritik hafta bebeklerin elenme haftası gibi bir şey Allah’ın izniyle ondan sonra daha net daha güzel olurAllah’ın izniyle bırakmazlar bizleri
Atlatırız canım benim bi 6 hafta daha dayanıcaz ehehehAy inşallah canım ya kritik dönemi bı atlatsaydik rahatlardik biraz
Bebek arabasının pek cinsiyetle alakası yok alında ilk alınan eşya genelde o oluyor
Ayyy aynen bundan önceki 6 haftayı nasıl atlattiysak sabırla onuda atlatırız yaAtlatırız canım benim bi 6 hafta daha dayanıcaz eheheh
Normal canım olması da olmaması da ki benim doktorum 6. Haftadan sonra başlıyor mide bulantısı demiştiKızlar benim hiç mide bulantım yok ya belirtilerim kasık, bel ağrısı, baş dönmesi ve sersemlik mide bulantısı olmaması normal mi sizce E esrarengizlsoguknevalee D Dua ile Susluprenses2473 ebraarrr
Yazıyoruz ya kızzzz günaydın bu arada herkeseKızlar neden kimse yazmıyor
Günaydın kızlarrrr nasılsınız bugün pik e az daha yaklaşmanın verdiği mutlulukla iyiyim bebiş varken bi gün böyle ertesi gün tam pik sonraki gün yine böyle ve silikleşme olmuştu yani 3 gün sürdü kiste döndüğü ay da bi gün böyle sonra silik oldu yani anlayacağınız ya çok yavaş ilerliyorum bebişin olduğu ay gibi ya da yarın silikleşirse yine çatlamadan normale döndük demektir dua edin kızlarYazıyoruz ya kızzzz günaydın bu arada herkese
BakınnGünaydın kızlarrrr nasılsınız bugün pik e az daha yaklaşmanın verdiği mutlulukla iyiyim bebiş varken bi gün böyle ertesi gün tam pik sonraki gün yine böyle ve silikleşme olmuştu yani 3 gün sürdü kiste döndüğü ay da bi gün böyle sonra silik oldu yani anlayacağınız ya çok yavaş ilerliyorum bebişin olduğu ay gibi ya da yarın silikleşirse yine çatlamadan normale döndük demektir dua edin kızlar
Muhtemelen yarın pik olur kuzu. Ertesi günde çatlar ve bebişin tutunur. İnşallah bu ay nasip olur. Bol havuç yemelerBakınn
İnşallah canım pik olsun öyle yiyim dedim geçen ay böyle olup silikleşti kist oldu ondan korkuyorumMuhtemelen yarın pik olur kuzu. Ertesi günde çatlar ve bebişin tutunur. İnşallah bu ay nasip olur. Bol havuç yemeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?