- 18 Nisan 2024
- 224
- 122
- 23
- 32
Ya kistten dolayı stres oldum ya tam k olmazsa diye galiba inşAllah yaaa akşam da test yapcam yarın da
Korkma canım inşallah birsey olmazİnşallah canım pik olsun öyle yiyim dedim geçen ay böyle olup silikleşti kist oldu ondan korkuyorum
İnşAllahhh canım sen nasptın nasılsınKorkma canım inşallah birsey olmaz
Canım benimde muhtemelen ctesi ya da pazar catlar diye tahmin ediyorumİnşAllahhh canım sen nasptın nasılsın
Ben hiç 7 cm kistim var diye düşünmüyorum yokmuş gibi davranıyorumYa kistten dolayı stres oldum ya tam k olmazsa diye galiba inşAllah yaaa akşam da test yapcam yarın da
İnşAllahhh canımm önce tam pik olsun daCanım benimde muhtemelen ctesi ya da pazar catlar diye tahmin ediyorum
Ayyyy benim 3 cm ilk duydum şok olmuştumBen hiç 7 cm kistim var diye düşünmüyorum yokmuş gibi davranıyorum
Normali nasıl silik hali bilmiyorum ama belki yeni başlıyoruz benim hep silikti dün az bişi koyu oldu bugün biraz daha bakalım inşAllahh güzel yumurtlarız da bebiş oluşurr
Ya ben 3 günde bir ilişki düzeni kuruyorum. Sperm kalitesi için o yüzden genellikle 3 gün yumurtlayinca üst üste diye. O yüzden catlamaya göre ayarlıyorum.İnşAllahhh canımm önce tam pik olsun da
Seninki yumurtlamaya yakın gözüküyor. İnşallah ya burada senin hamileyim haberini görürüzNormali nasıl silik hali bilmiyorum ama belki yeni başlıyoruz benim hep silikti dün az bişi koyu oldu bugün biraz daha bakalım inşAllahh güzel yumurtlarız da bebiş oluşurr
Anladım canım ben bi gün boş iki gün üst üste yapıyorum valla sperm kalitesi derken geç kalırım diye tırsıyorumYa ben 3 günde bir ilişki düzeni kuruyorum. Sperm kalitesi için o yüzden genellikle 3 gün yumurtlayinca üst üste diye. O yüzden catlamaya göre ayarlıyorum.
Hepimizin inşAllahhh yaaaaSeninki yumurtlamaya yakın gözüküyor. İnşallah ya burada senin hamileyim haberini görürüz
Nasıl kist oluyor aşkımİnşallah canım pik olsun öyle yiyim dedim geçen ay böyle olup silikleşti kist oldu ondan korkuyorum
Ahahaha sende haklısın canım gerçekten allak bullak oldukAnladım canım ben bi gün boş iki gün üst üste yapıyorum valla sperm kalitesi derken geç kalırım diye tırsıyorum
Yumurta çatlamamış kiste dönmüş 3 cm miş öyle dedi kuzu ama engel değil Allahtan eğer 10 cm olursa ameliyat dediNasıl kist oluyor aşkım
Evet yaaaaAhahaha sende haklısın canım gerçekten allak bullak olduk
Sperm kalitesi içinde eşinin ultra beslenmesi gerekiyr. Biz bu ay hem vitamin takviyesi aldık hem omega 3 . O günlerde de işte yemesi gereken ne varsa yedik Allahım inşallah hiç birimizin kucağını boş bırakmazAnladım canım ben bi gün boş iki gün üst üste yapıyorum valla sperm kalitesi derken geç kalırım diye tırsıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?