Benim eşim de beslenmesine dikkat eder güzel beslenir bi de keçiboynuzu özü yiyorum işte arada bana da yediriyor hahah inşAllah bu ay güzel haberleri alırız hepimiz yaaa az kalmış sizin benim pik olursa iyi normalde 29 u bat ama yumurtlama baya ileri gitti bu yüzden tahmin edemiyorum 26 sında randevum var bakalım nasipSperm kalitesi içinde eşinin ultra beslenmesi gerekiyr. Biz bu ay hem vitamin takviyesi aldık hem omega 3 . O günlerde de işte yemesi gereken ne varsa yedik Allahım inşallah hiç birimizin kucağını boş bırakmazson 5 gün kaldı bugünü saymazsak . Kistim de 11 cm ken kendi patladı benim çikolata kistiydi 5 ayda geri 7 cm oldu bıktım valla
Ay ben biraz hastayım uzanıyorum ya
Yumurta çatlamamış kiste dönmüş 3 cm miş öyle dedi kuzu ama engel değil Allahtan eğer 10 cm olursa ameliyat dedi
Yaaa doktor engel olmaz dedi ama inşallah sağlıklı gebelik geçiririz şimdi sol kasığım batıyor yaDoktor bebeğe bakarken benim de bir kistim olduğunu söyledi 3 cm
Bilemedim ki canım yarında gelmezse kan ver benceArkadaşlar merhaba bugün adet günüm 2 Mayıs çatlaka günüydü. Dün test yaptım negatif çıkti. Bugün adet olmadım ve hiç olacak gibi hissetmiyorum sancım vs yok. Belim değil ama sırtım anlam veremediğim bir şekilde ağrıyor. Karnımda da sürekli gaz ve kalp atisi gibi şeyler hissediyorum. Gebelik belirtileri olabilir mi geç dollenme vs??
Kesinlikle bende adet olmadım hamilelik oldu ondan mı çıktı acaba 3 cm önemli değil dedi boyutuna da öyle sen konu açınca aklıma geldiYaaa doktor engel olmaz dedi ama inşallah sağlıklı gebelik geçiririz şimdi sol kasığım batıyor ya
Ay ay hayırlı haberler inşallahAy ben biraz hastayım uzanıyorum yabugün regl olcak gibi ağrım oldu karnımda ama anlamış değilim sende ne durumlar var
Aşko sen 26 sında kadın doğuma neden gideceksin kiBenim eşim de beslenmesine dikkat eder güzel beslenir bi de keçiboynuzu özü yiyorum işte arada bana da yediriyor hahah inşAllah bu ay güzel haberleri alırız hepimiz yaaa az kalmış sizin benim pik olursa iyi normalde 29 u bat ama yumurtlama baya ileri gitti bu yüzden tahmin edemiyorum 26 sında randevum var bakalım nasip
Sen napıyorsun kuzum
Sanki çatlama günü yakınlaşmış aşko 2 güne çatlar gibi
Evet hissediyorum zaten büyüdüklerini. Yine sol taraftan gibi geçen ayda öyle olmuştu ama yapisiklik vardı tupumde bu ay hsg ile açıldı bakalım ne olacak?Sanki çatlama günü yakınlaşmış aşko 2 güne çatlar gibi
Allah Allahhh inşAllah sıkıntı çıkmasın daa canım sağlıklı gebeliğin hatta gabaliğimiz olsunnnKesinlikle bende adet olmadım hamilelik oldu ondan mı çıktı acaba 3 cm önemli değil dedi boyutuna da öyle sen konu açınca aklıma geldi
Hem kisti sormak için hem başka bir doktor bu aynı doktorumdan memnundum ama ta temmuzda gel dedi ben de bi muayene olmak için gitcemAşko sen 26 sında kadın doğuma neden gideceksin ki
Devlete mi gidiyorsunHem kisti sormak için hem başka bir doktor bu aynı doktorumdan memnundum ama ta temmuzda gel dedi ben de bi muayene olmak için gitcem
Evet canım burda özel baya uzakDevlete mi gidiyorsun
Doğrudur aşkım memnunsan sıkıntı yokEvet canım burda özel baya uzak
Memnunum ya şükürDoğrudur aşkım memnunsan sıkıntı yok
Bende de aynı ama sürekli değil bi bakıyorum hiç bişey yok bi bakıyorum adet oldum sanırım diyip sancılanıyorum geçen ayda böyle olmuştu benim o yüzden çok heveslenmiyorumAy ben biraz hastayım uzanıyorum yabugün regl olcak gibi ağrım oldu karnımda ama anlamış değilim sende ne durumlar var
Merhaba evet benim adetin 3-4 günü betam 9 çıkmıştı geç döllenme olmuştu yoğun lekelenmem vardı hatta. O yüzden kanaman olmadığı sürece umut varArkadaşlar merhaba bugün adet günüm 2 Mayıs çatlaka günüydü. Dün test yaptım negatif çıkti. Bugün adet olmadım ve hiç olacak gibi hissetmiyorum sancım vs yok. Belim değil ama sırtım anlam veremediğim bir şekilde ağrıyor. Karnımda da sürekli gaz ve kalp atisi gibi şeyler hissediyorum. Gebelik belirtileri olabilir mi geç dollenme vs??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?