Benim hep solda ya hamile kaldığımda da soldu
Bende işten çıktım anneme yemeğe gidiyorum şimdi adet olcakmış gibi oluyorum ama bişey yok bugünü saymazsak son 5Sen napıyorsun kuzum
Benim akıntı kesildi ya benim umudum yok su an cunku az da olsa her gün akıntım olmuştu onceki gebeliğimde
Bugün neredeyse hiç su içmedim doğru sonuç vermesi yüksek olabılır mı sizceKızlar ben hala test yapmadım epey geçti ılıskı uzerınden
İki gündür çok fecı bır sekılde ayaklarım bacaklarım ve sol kolumda uyuşma var
Birde aşırı açlık hissi ve baş donmesi var sizce uyuşma hamılelıkle alakalı olabilir mi ?
Birazdan test alacagım
Birde testı aldığımda yapsam dpgru sonuç verır mı sözce yoksa sabah idrarıyla mı daha net olur
Bat ne zaman eğer geçtiyse ve idrarda yüksekse şimdi de çıka ama sabahı beklesen daha iyi benceBugün neredeyse hiç su içmedim doğru sonuç vermesi yüksek olabılır mı sizce
Adet tarihime daha varBat ne zaman eğer geçtiyse ve idrarda yüksekse şimdi de çıka ama sabahı beklesen daha iyi bence
Çünkü en son eşli denemede başarılıydıAdet tarihime daha var
24 ünde oluyorum
Ama ara sıra olacakmışım gibi kramp görüyor çok azıcık şuan bile var
Ve normalde asla miğdem bulanmaz ama bulanmaya başladı
Daha 9 gün var pek çıkacağını sanmam yine de sen bilirsin canımAdet tarihime daha var
24 ünde oluyorum
Ama ara sıra olacakmışım gibi kramp görüyor çok azıcık şuan bile var
Ve normalde asla miğdem bulanmaz ama bulanmaya başladı
Canım İlişkiden kaç gün sonra belli olur 12 günü epey geçti benımDaha 9 gün var pek çıkacağını sanmam yine de sen bilirsin canım
İlişki değil yumurtlamadan 12 gün sonra çıkmıştı benimCanım İlişkiden kaç gün sonra belli olur 12 günü epey geçti benım
Yumurtlama demek istemiştim adetım bittikten 2 gün sanırım yanlış olmasın sonrasında olmustuİlişki değil yumurtlamadan 12 gün sonra çıkmıştı benim
E tamam o zaman çıkar kuzu yap epey geçtiyse şimdi bile çıkar benceYumurtlama demek istemiştim adetım bittikten 2 gün sanırım yanlış olmasın sonrasında olmustu
Ay inşallah olmustur bu sefer almaya gıdecegım az sonra sizinle paylaşırımE tamam o zaman çıkar kuzu yap epey geçtiyse şimdi bile çıkar bence
Kesinlikle paylaş bekliyorummmmm inşAllahhhh bebişin seninledirrAy inşallah olmustur bu sefer almaya gıdecegım az sonra sizinle paylaşırım
Ay inşallah hepimizinKesinlikle paylaş bekliyorummmmm inşAllahhhh bebişin seninledirr
Benim sanki yumurta yine tam büyümediAy inşallah hepimizin
Erken gebelik mi alsam sizinki gibi de alsam çıkar mı acaba ?Kesinlikle paylaş bekliyorummmmm inşAllahhhh bebişin seninledirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?