Benim sanki olmadı bu ayAy inşallah hepimizin
Evet ilk yaptığınızda net bır sekılde çıkmış ama ikincide goremedımBenim sanki yumurta yine tam büyümedi
Bence kasette çıkar yaaaErken gebelik mi alsam sizinki gibi de alsam çıkar mı acaba ?
Bence birdaha dene kuzu biraz ara veripBenim sanki olmadı bu ay
Ben iki tane alayım en iyisiBence kasette çıkar yaaa
Ovulasyon yarın da denicem sonra bırakcam bu ay boşa yapmayayım ama ilişki düzenli olsun regle kadar ama sol kasığım nasıl hareketliiiBence birdaha dene kuzu biraz ara verip
Bence dee daha kesinnBen iki tane alayım en iyisi
Yaa bak yine bu ay hemen pes ettinBenim akıntı kesildi ya benim umudum yok su an cunku az da olsa her gün akıntım olmuştu onceki gebeliğimde
Benim 5 gün var ama güvenip yapamıyorum test çıkmazsa moralim bozulmasın diyeErken gebelik mi alsam sizinki gibi de alsam çıkar mı acaba ?
Sonuç negatifBence dee daha kesinn
Sonuç negatif
Çok tuhaf bir test hemen ortasındaki şey kağıt yırtıldı
Evet sabah ki biraz daha koyu gibiydi yarın da yap bakalım bi merak ettim
Test bozuk olabilir o zaman canımÇok tuhaf bir test hemen ortasındaki şey kağıt yırtıldı
Erken gebelik al canım benim kaset test genelde daha büyük beta hcg de çıkıyorErken gebelik mi alsam sizinki gibi de alsam çıkar mı acaba ?
Ebet büyük ihtimal damlattığım an parçalandı ortasındaki kağıt zaten gözüküyor resımdeTest bozuk olabilir o zaman canım
Erken almadımErken gebelik al canım benim kaset test genelde daha büyük beta hcg de çıkıyor
Kız benim 30 du yumurtlamanın 12. Günü çıkmıştı amaErken gebelik al canım benim kaset test genelde daha büyük beta hcg de çıkıyor
Akşama silik oldu pek sanmıyorum ya önceki gece pik oldu ya da hiç olmadı zaten yarın randevu aldım baktırcam yumurtalara ve kiste bi de sol kasığım batıyor gece de farklı bi batma hissettimEvet sabah ki biraz daha koyu gibiydi yarın da yap bakalım bi merak ettim
Daha erkendir belki ya yarın dene ama test bozuk bence deeSonuç negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?