Aşko benim belirtilerim bel ve kasık ağrısı arada göğüs ucu sızlamasıAkşama silik oldu pek sanmıyorum ya önceki gece pik oldu ya da hiç olmadı zaten yarın randevu aldım baktırcam yumurtalara ve kiste bi de sol kasığım batıyor gece de farklı bi batma hissettim
Olabilir aşkoooo yaaa benim kesede solda Ehehehe önceki de soldaydıKız benim 30 du yumurtlamanın 12. Günü çıkmıştı ama
Benim kasığım nasıl batıyo anlatamam yaniiAşko benim belirtilerim bel ve kasık ağrısı arada göğüs ucu sızlaması
Ohhh sağlıkla gelsin bebişşOlabilir aşkoooo yaaa benim kesede solda Ehehehe önceki de soldaydı
Burda okumuştum diye hatırlıyorum bazen yumurta olması gereken büyüklüğe gelmeden catlayabiliyormuş bu yüzden lh seviyesi az salgilandigindan tam pik gostermiyo olabilir bu yuzden yumurta kalitesini arttırıcı takviyeler kullan kuzu
Yarın doktora gidecekmissin yanlış bilgi vermeyeyim diye silmek istedim ama olmadı kuzu istersen kistinin ne tür olduğunu ve ovulasyon testlerinde tam pik göremiyorum sebebi yumurtaların kalitesi ve istenilen boyuta gelmemesi mi diye sorabilirsin. Doktor yardımcı olacaktır.
Gidip sorucam bakalım ne dicek canım ya nasipte öte yol yok bakalımYarın doktora gidecekmissin yanlış bilgi vermeyeyim diye silmek istedim ama olmadı kuzu istersen kistinin ne tür olduğunu ve ovulasyon testlerinde tam pik göremiyorum sebebi yumurtaların kalitesi ve istenilen boyuta gelmemesi mi diye sorabilirsin. Doktor yardımcı olacaktır.
Ay ne bileyim ya ben hiç hamile gibi hissetmiyorumYaa bak yine bu ay hemen pes ettinneden böyle yapıyorsun benim tuhaf bi şekilde kürtajdan sonraki ağrının aynısı oldu çok garipsedim akıntıya takılmıyorum çünkü ilkinde bişey gelmemişti ikinci de adet olcam sandım lekelenmem başladı hamişliğe dönmüştü 3 ya da 4. Günüydü betam 9 çıkmıştı öyle yani artık hiç bişeye güvrnim kalmadı
Hiç ovü testinden anlamıyorum ama belki test hatalıdır hayatım ya da dediğin gibi kistten dolayı mı acaba. En iyisi bi yarın doktora danış sen bize de haber ver
Evet kuzu en iyisi yarın doktora gitmekHiç ovü testinden anlamıyorum ama belki test hatalıdır hayatım ya da dediğin gibi kistten dolayı mı acaba. En iyisi bi yarın doktora danış sen bize de haber ver
Kist için bana doğum kontrol hapı vermişlerdi benim sıradan kistti doktor bu adetle atmazsan diğeriyle atarsın demişti böyle dediği için kullanmamıstım eger sana da öyle derse kullanmaman daha iyi olur eğer vücudun hassassa doğum kontrol hapı düzeni sarsabiliyor. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Bizi haberdar etmeyi unutmaEvet kuzu en iyisi yarın doktora gitmek
Yok kuzu ilk gittiğim doktor öyle dedi ilaç falan vermedi zatenKist için bana doğum kontrol hapı vermişlerdi benim sıradan kistti doktor bu adetle atmazsan diğeriyle atarsın demişti böyle dediği için kullanmamıstım eger sana da öyle derse kullanmaman daha iyi olur eğer vücudun hassassa doğum kontrol hapı düzeni sarsabiliyor. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Bizi haberdar etmeyi unutma
Kız benimkide adete yakın yok gibiydi asiri azdı kesme umidiBenim akıntı kesildi ya benim umudum yok su an cunku az da olsa her gün akıntım olmuştu onceki gebeliğimde
bende hissetmiyorum ama hisle alakalı değil bence ya olcak bu ay hepimizinnn pozitifler havada uçuşucakAy ne bileyim ya ben hiç hamile gibi hissetmiyorumvarsa sürpriz olur artık
Başka ne belirtiler vardı meselaKız benimkide adete yakın yok gibiydi asiri azdı kesme umidi
Catlamadan 1 hafta sonra göğüs uçlarım ağrımaya başlamıştı ve adete yakın kasıklarımda kramp vardıBaşka ne belirtiler vardı mesela
O benim her ay fix asla ayırt edemiyorum o yüzdenCatlamadan 1 hafta sonra göğüs uçlarım ağrımaya başlamıştı ve adete yakın kasıklarımda kramp vardı
Ya bende hiç olmazdı o yüzden kolay anladım yaniO benim her ay fix asla ayırt edemiyorum o yüzden
Ben ağır yaşadığım için adet belirtilerini o yüzden pek mümkün olmuuyor ayırt edebilmek bugünü saymazsak 4 gün bakalım kaç gün kala test yapmıştın unuttumYa bende hiç olmazdı o yüzden kolay anladım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?