- 25 Eylül 2024
- 1.609
- 842
- 38
- 29
Aşkım senin progesteron kaç çıkmıştıValla bende kendime öyle demiştim gerçekten de
Hala test almadım kendime direniyorum yapmamak için hahahshs sen yapcak mısın
Aşko 4+6 dayken 11 çıktı sonra baktırmadım bebeği görünceAşkım senin progesteron kaç çıkmıştı
Yaaaa yapınnnnn 5 gün vardı dimiHala test almadım kendime direniyorum yapmamak için hahahshs sen yapcak mısın
Benim de bugün 10.6 cıktı 21.günümAşko 4+6 dayken 11 çıktı sonra baktırmadım bebeği görünce
Sabırla yapmıyorum ya hahahaha iki gün daha geçsin 3 kala yaparım belkiYaaaa yapınnnnn 5 gün vardı dimi
Ayyyyyy olabilir mi ki hihihBenim de bugün 10.6 cıktı 21.günüm
Bilmiyorum ya geçen ay da 14.1 çıkmıştı yani yumurtlama yaşanıyor bunu gördük 4 aydır ama gebelik daha göremedikAyyyyyy olabilir mi ki hihih
Yaaa geçen ay daha fazla çıkmış he buradan birisini görmüştüm 20ydi değeri ama hamilelik olmadı neden ki acabaBilmiyorum ya geçen ay da 14.1 çıkmıştı yani yumurtlama yaşanıyor bunu gördük 4 aydır ama gebelik daha göremedik
Bu tek başına gebelik demek değilmiş referans aralıgında olması yeterliymiş bana da doktor öyle dedi. O yüzden seninkini tam hatırlayamadım ondan sordum kaçtı diye. Suanda da kabız oldum mesela affedersin bilmiyorum artık nolcakYaaa geçen ay daha fazla çıkmış he buradan birisini görmüştüm 20ydi değeri ama hamilelik olmadı neden ki acaba
Mesela geçen gebeliğimde benim 4+5 ken Progesteron 0,6 çıkmıştıBu tek başına gebelik demek değilmiş referans aralıgında olması yeterliymiş bana da doktor öyle dedi
Anladım aşko demekki doktorun dediği gibi progesteron tek başına bi gösterge değil referans aralıgında olması yeterliymiş. 4.11 üstü olmadı gerekiyormuş zaten luteal fazda benim de öyle cıktı. Hamilelikte de her tirmesterda kendi referans aralıgı varmış o aralıkta olması lazımmışMesela geçen gebeliğimde benim 4+5 ken Progesteron 0,6 çıkmıştı
Tam bilemiyorum aşkım sadece bebeğin tutunması için 10 olması lazımmış benim önceki 0,6 çıktı Progesteron boş gebelik olduAnladım aşko demekki doktorun dediği gibi progesteron tek başına bi gösterge değil referans aralıgında olması yeterliymiş. 4.11 üstü olmadı gerekiyormuş zaten luteal fazda benim de öyle cıktı. Hamilelikte de her tirmesterda kendi referans aralıgı varmış o aralıkta olması lazımmış
Benimki beta 9 ken 7 küsürdü yine tutunmamıştıTam bilemiyorum aşkım sadece bebeğin tutunması için 10 olması lazımmış benim önceki 0,6 çıktı Progesteron boş gebelik oldu
Uf ben dayanamayıp yapacağım yarın gibiSabırla yapmıyorum ya hahahaha iki gün daha geçsin 3 kala yaparım belki
Yaaaa gerçekten miBenimki beta 9 ken 7 küsürdü yine tutunmamıştı
Kaç gün var bataUf ben dayanamayıp yapacağım yarın gibiçıkmayacağını biliyorum ama yapmak da istiyorum
Yarın 4 ama sancım gelince bi ümitsizliğe kapılıp gidiyorum hemen sence yapsam mı ki 3 tane testim varKaç gün var bata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?