- 25 Eylül 2024
- 1.608
- 842
- 38
- 29
Yumurtlamadan ya 10 ya 11 geçti diye bi denedim ama bakalım regl günü belli olurBozma moralini bekle bı adet olana kdr umut var
Yumurtlamadan ya 10 ya 11 geçti diye bi denedim ama bakalım regl günü belli olur
13. Gün dene birYumurtlamadan ya 10 ya 11 geçti diye bi denedim ama bakalım regl günü belli olur
Senin kaçıncı gündü yumurtlamadan sonra13. Gün dene bir
Senin kaçıncı gündü yumurtlamadan sonra
13. Gün du benimkide silikti ama işte sabahına kan verdim 138 çıktıSenin kaçıncı gündü yumurtlamadan sonra
Erken yaptım o zaman yaa hoş senin beta güzel çıkmış aşko gayet. Benim önceki gebelik de 13.günde 23 değerle predictor early ile cıkmıştı cok silik13. Gün du benimkide silikti ama işte sabahına kan verdim 138 çıktı
Varsa yine o testten al canım yanılmaErken yaptım o zaman yaa hoş senin beta güzel çıkmış aşko gayet. Benim önceki gebelik de 13.günde 23 değerle predictor early ile cıkmıştı cok silik
Bi bakarım aşko bulabilirsem alırım da umudum pek yok. Keyfim kaçtı geneVarsa yine o testten al canım yanılma
Yaaa bozma moralini benimkide 4-5 gün önce negatifdi biliyorsun bende çok silik öğrendimBi bakarım aşko bulabilirsem alırım da umudum pek yok. Keyfim kaçtı gene
Ay ne bileyim 4 aydır deniyoruz kürtajdan sonra hala olmadı olmıcak gibi geliyo artıkYaaa bozma moralini benimkide 4-5 gün önce negatifdi biliyorsun bende çok silik öğrendim
Ya bı doktora git veya ovulasyon kullanAy ne bileyim 4 aydır deniyoruz kürtajdan sonra hala olmadı olmıcak gibi geliyo artık
Yumurta takibi yapılıyor işte düzenli çatlama görülüyor ama kalitesi düşük sanırım yumurtanın ki döllenme olmuyoYa bı doktora git veya ovulasyon kullan
Yaaa benimkide öyleydi sitolart ve pharmasupra life kullandım çok iyi geldi onlar yağlanma olmasına rağmenYumurta takibi yapılıyor işte düzenli çatlama görülüyor ama kalitesi düşük sanırım yumurtanın ki döllenme olmuyo
Onlar ne aşko nasıl kullanılıyorYaaa benimkide öyleydi sitolart ve pharmasupra life kullandım çok iyi geldi onlar yağlanma olmasına rağmen
Tabi doktoruna da danış bı ama dene derimOnlar ne aşko nasıl kullanılıyor
Tamam canım danışıcam folik asit harici kullandın dimi bunlarıYumurta kalitesi için vitamin askm sitolart toz suya katiliyor pharmasupra life da hem hap hem toz sabah hapı akşam tozu kullaniliyor
Tabi doktoruna da danış bı ama dene derim
Çok çok yeni oluşuyor predictor bunu algılamış harika gerçekten 2 günde bir minimum %60 artmış olması lazım değerin. Yani 19 unda ortalama 12 falan olması lazımKızlar regle 4 yada 5 gün var. 6.6 çıkmış beta
Tamam canım danışıcam folik asit harici kullandın dimi bunları
Aşkooo ben 4 gün kala falan yaptığımda hiç çift çizgi çıkmamıştı son 2 gün kala kan verdim öyle öğrendim@Susluprenses2473Zeytincii ebraarrr @Dua ile kızlar bat 4 gün kaldı bugün sabah days comfort yaptım negatif çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?