Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Uf ben dayanamayıp yapacağım yarın gibi çıkmayacağını biliyorum ama yapmak da istiyorum
Ben de aldım ama yarın mı yaparım sonra mı bilmiyorum ama yarın yaparım gibi awox vardı o da 25 üzeri ölçüyor diyolar bilmiyorum artık 6-7 mayısta çatlama oldu çünkü tuttuysa da beta ne durumda bilemiyorum

Yaaaa benim böyle kasıklarım belim ağrıyor normal midir ki iş yaptığım zaman yada özellikle ayakta kaldığımda oluyor

Hemen çıktı ya tam köşede gibi geldi yoktur yanlış görüyorumdur dedim ama şuan daha belli
Burda fotoğraf kalitesi düşüyor ama yine de belirgin. Bence regl gününe kadar testle takip edin kimyasal vs olma ihtimaline karsı. Regl olmazsanız kan verin hem değer yükselmiş olur. Hangi marka test yaptınız?

Ayy içim kıpır kıpır çok heyecanlıyım. Predictor early ile yaptım
O zaman %99 vardır canım hele ilk dakikalarda çıktıysa en iyisi o cunku su an istersen bugün kan ver istersen dediğim gibi test tekrarla yarın veya diğer gün ki koyulaşmayı takip edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…