- 25 Eylül 2024
- 1.609
- 842
- 38
- 29
Simdiki sağlıkla gelsin aşkım, benim de 9 haftalıkken 6 küsür cıkmıştı düşük başladıgı anlaşılmıştıTam bilemiyorum aşkım sadece bebeğin tutunması için 10 olması lazımmış benim önceki 0,6 çıktı Progesteron boş gebelik oldu
Ben de aldım ama yarın mı yaparım sonra mı bilmiyorum ama yarın yaparım gibiUf ben dayanamayıp yapacağım yarın gibiçıkmayacağını biliyorum ama yapmak da istiyorum
Benim sancı yok da arada kramp oluyo bel ağrısı oluyo bi de beyaz akıntı tekrar gelmeye başladı bugün hatta sabah hastanede ıslaklık hissettim dedim altıma işedim galiba sjdjdkfkfŞu an sancım geliyor bi umutsuzluğa kapıldım
Benim de yarın itibarıyla dört gün kalmış oluyor test yapsam mı acaba erken mi olur
Regle az kaldığı için gebelik varsa bile vücut regle hazırlandığını sanabiliyo sen sadece bekle canım umutsuzluk yokkŞu an sancım geliyor bi umutsuzluğa kapıldım
Aşko düşük belirtilerin nelerdiSimdiki sağlıkla gelsin aşkım, benim de 9 haftalıkken 6 küsür cıkmıştı düşük başladıgı anlaşılmıştı
Benim şiddetli bi ağrım tuttu aşkım karnım ve böbreklerimi oldugu yerler gaz sancısı şeklinde ama artık hareket edemez oldum 24 saati geçti ama ağrı kesilmedi sonra da hastaneye kaldırıldım düşük başlamış.Aşko düşük belirtilerin nelerdi
Yaaaa benim böyle kasıklarım belim ağrıyor normal midir ki iş yaptığım zaman yada özellikle ayakta kaldığımda oluyorBenim şiddetli bi ağrım tuttu aşkım karnım ve böbreklerimi oldugu yerler gaz sancısı şeklinde ama artık hareket edemez oldum 24 saati geçti ama ağrı kesilmedi sonra da hastaneye kaldırıldım düşük başlamış.
Yarın yap aşkoYarın 4 ama sancım gelince bi ümitsizliğe kapılıp gidiyorum hemen sence yapsam mı ki 3 tane testim var
Haffi ağrı normal canım benim dediğim çok şiddetli yatsan da ağrı devam eder giderek şiddetlenirYaaaa benim böyle kasıklarım belim ağrıyor normal midir ki iş yaptığım zaman yada özellikle ayakta kaldığımda oluyor
Günaydın bence var gibi duruyor kaç dakikada belirdi silik çizgi? Gözle daha net görünüyordurKızlar regle 4 gün var bakar mısınız bi
Burda fotoğraf kalitesi düşüyor ama yine de belirgin. Bence regl gününe kadar testle takip edin kimyasal vs olma ihtimaline karsı. Regl olmazsanız kan verin hem değer yükselmiş olur. Hangi marka test yaptınız?Hemen çıktı ya tam köşede gibi geldi yoktur yanlış görüyorumdur dedim ama şuan daha belli
O zaman %99 vardır canım hele ilk dakikalarda çıktıysa en iyisi o cunku su anAyy içim kıpır kıpır çok heyecanlıyım. Predictor early ile yaptım
Bize de haber verin, amin inşallahEvet hemen çıktı gideriz bugün kan vermeyeinşallahh sizden dee güzell haberler alalımmm
Bozma moralini bekle bı adet olana kdr umut varSusluprenses2473 Zeytincii ebraarrr D Dua ile kızlar bat 4 gün kaldı bugün sabah days comfort yaptım negatif çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?