- 18 Nisan 2024
- 224
- 122
- 23
- 32
Gittin mi doktora ne dediler güzel haberlerle gelirsin umarımEvet kuzu en iyisi yarın doktora gitmek
Yok canım ya 4 te randevu inşallah bi üye mesajı gördün diyo yumurta olgunlaşmış ama pik olmamış bi umut işte belki öyledir diyorumGittin mi doktora ne dediler güzel haberlerle gelirsin umarım
Sanmıyorum da hadi bkalaım olursa sürpriz olurKız benimkide adete yakın yok gibiydi asiri azdı kesme umidi
Ne bileyim aşkım ya ben öncekinde rüyasını bile görmüştümbende hissetmiyorum ama hisle alakalı değil bence ya olcak bu ay hepimizinnn pozitifler havada uçuşucak
Valla bende kendime öyle demiştim gerçekten deAy ne bileyim ya ben hiç hamile gibi hissetmiyorumvarsa sürpriz olur artık
O psikolojik aşko biraz daha bende hissetmedim ne bileyim kürtajdan sonra hemen tutmaz diye düşündüm Allah’ın mucizesi, hiç hamile olacağım aklıma bile gelmezdi, kesinlikle sende ümidini kaybetmeNe bileyim aşkım ya ben öncekinde rüyasını bile görmüştüm
Yaaaa çok sevindim canım atsana testini merak ettimKızlarr pik olduuu acaba testte sorun mu vardı yoksa benim hormon ne yapacağını şaşırdı mı anlamadımmmm ay çok mutlu oldummm ama gitcem yine de doktora yumurta boyuna falan baksın muayene etsin bii ayy çok mutlu oldum hamile kaldığım ay gibi olmuş
Değerlendir bu 3 günü ne olur olmazHemen koyu oldu 5 dk dolmasını bekledim atmak içinnn
Bugün mü gidiyorsun doktoraHemen koyu oldu 5 dk dolmasını bekledim atmak içinnn
Tabii bugün yarın değerlendiririz ama pazar eşim işte olsunnDeğerlendir bu 3 günü ne olur olmaz
Evet acele randevu aldım gece üzüldüm dedim baksın bi 4 te randevuBugün mü gidiyorsun doktora
Benim de yarın itibarıyla dört gün kalmış oluyor test yapsam mı acaba erken mi olur3 gün kala test yaptım iki gün kala kan verdim
Ay kendiminmiş gibi sevindim valla dedim sana bak testte bişey vardır belki diyeYok canım ya 4 te randevu inşallah bi üye mesajı gördün diyo yumurta olgunlaşmış ama pik olmamış bi umut işte belki öyledir diyorum
Merak etme bugün yarın herşeyi yicem hahahah kız zaten yiyorum da işte sağol canımmm bebiş isteyen herkese içinde de bize nasip olsun valla bol bol dua ediyorumAy kendiminmiş gibi sevindim valla dedim sana bak testte bişey vardır belki diyesize sağlıklı beslenmeler avokado havuç kabak çekirdeğini ihmal etmeyin
Ayyy az kalmış inşAllahh beni ovulasyonda gördüğümü sen ve hepimiz gebelikntestinde görürüzzzBenim de yarın itibarıyla dört gün kalmış oluyor test yapsam mı acaba erken mi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?