O yüzden moralini bozma hiçÇok çok yeni oluşuyor predictor bunu algılamış harika gerçekten 2 günde bir minimum %60 artmış olması lazım değerin. Yani 19 unda ortalama 12 falan olması lazım
Bende az önce yaptım günaydın bu aradaSusluprenses2473 Zeytincii @ebraarrr @Dua ile kızlar bat 4 gün kaldı bugün sabah days comfort yaptım negatif çıktı
Bence aşkom erken yaaa benim 4 gün kala hiç çıkmamıştı sonra dedim testte uğraşmayacağım diyip 2 gün kala kan verdimBende az önce yaptım günaydın bu aradabat 4 loboguick ile yaptım negatif
Kaçla öğrenmiştinBence aşkom erken yaaa benim 4 gün kala hiç çıkmamıştı sonra dedim testte uğraşmayacağım diyip 2 gün kala kan verdim
2 gün kala 18Kaçla öğrenmiştin
Valla bende biliyorum erken de dayanamadım işteBence aşkom erken yaaa benim 4 gün kala hiç çıkmamıştı sonra dedim testte uğraşmayacağım diyip 2 gün kala kan verdim
Benim 6,6 çıkmış 4 gün var daha yani sevinemiyorum da2 gün kala 18adet günümde 94
Evet aşkım umutsuz olma bende umutsuzdum gerçekten de bunu laf olsun siye söylemiyorum kürtajdan sonra hemen olmaz diye düşündümValla bende biliyorum erken de dayanamadım işteama umutsuz değilim asla bi adet tarihi gelsin
Aşkooo aşırı erken öğrenmişsin bir şey olmaz yükselir oBenim 6,6 çıkmış 4 gün var daha yani sevinemiyorum da
Yaaa inşallahh yavrumda ne bileyim erken öğrenmekte bu açıdan kötüüAşkooo aşırı erken öğrenmişsin bir şey olmaz yükselir o
Estağfirullah aşkımUmudu elden bırakmıyoruzzz kanama olana kadarsoguknevalee sana da hayırlı olsun yükselir o merak etme E Esintii14 Zeytincii motivasyon için teşekkürler bize umut olmaya devam ediyorsun
İnşallahh canımm gerçekten şunu söyleyebilirim bende bu ay hiç umursamadım yani planlayıp isteyince sanki gerçekten özellikle olmuyor rahatlayınca stresten uzak olunca oluyorUmudu elden bırakmıyoruzzz kanama olana kadarsoguknevalee sana da hayırlı olsun yükselir o merak etme E Esintii14 Zeytincii motivasyon için teşekkürler bize umut olmaya devam ediyorsun
BirazYaaa inşallahh yavrumda ne bileyim erken öğrenmekte bu açıdan kötüü
Doğru diyosun da kimileri de görüyor erkenden anasını satayımAşkooo ben 4 gün kala falan yaptığımda hiç çift çizgi çıkmamıştı son 2 gün kala kan verdim öyle öğrendim
İnşallah, öyle yapıcam bakalımBirazama sen korkma bir şey olmazzzz pazartesi yada Salı günü tekrardan kan ver için rahatlsr
Jaajejsksssjajekdka bende yaaa olsun ümit kesmiyoruzzzzz bebeğimmmm
Belin kasıkların mı ağrıyorZeytincii du an bildiğin sancı yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?