- 25 Eylül 2024
- 1.601
- 835
- 38
- 29
Bel ağrım var kabızım arada kasıklar da ağrıyo ama seyrek. Daha cok karnım ağrıyo böyle sancı gibi wc çıkamıyorum diye sanırımBelin kasıkların mı ağrıyor
Bende şuan kabızım ya afedersin 2 günde 1 yapıyorum, benim bunlar hep gebelik belirtileriydi, bence sende de var Allah’ın izniyleBel ağrım var kabızım arada kasıklar da ağrıyo ama seyrek
Bence de bunlar gebelik belirtileri kuzu belki idrara geçmedi tam belki de testle alakalıBel ağrım var kabızım arada kasıklar da ağrıyo ama seyrek. Daha cok karnım ağrıyo böyle sancı gibi wc çıkamıyorum diye sanırım
Ben sadece solda yaşıyorum 5 gündür hala var vi aklımı çelmiyo değil yani acaba gebelik mi başlıyo diye inşAllahh vardır canımKızlar benimde yumurtlamam geçti her iki kasığımda da ağrı var normalde her ay farklı taraftan yumurtlama yaşıyordum bu defa sol ağrıyor 10 dk sonra sağa geçiyor ağrı, yaşayan var mı acaba her iki kasıkta
Pek yemek yemediğim için oldugumu düşünüyorum ya iştahsızım çünkü biraz soguk algınlığı oldum ondan. Ama su cok içiyorum sadece yemek yiyemiyorum. Bulantı da bu yüzden zatenBende şuan kabızım ya afedersin 2 günde 1 yapıyorum, benim bunlar hep gebelik belirtileriydi, bence sende de var Allah’ın izniyle
Hiç bilmiyorum hayatım ama bugün aşırı sancı var karnımda midemde yani ya dediğiniz gibi ya da vücut hastalıktan dolayı sarsıldı şaşırdıBence de bunlar gebelik belirtileri kuzu belki idrara geçmedi tam belki de testle alakalı
Eşimin kuzenininde öyleydi hatta erken olcam sanırım diyordu 4 gün geçti adetinden beta 240 filan çıkmıştı. Yani karın ağrısı da bi belirti olabiliyorHiç bilmiyorum hayatım ama bugün aşırı sancı var karnımda midemde yani ya dediğiniz gibi ya da vücut hastalıktan dolayı sarsıldı şaşırdı
Ay benimkini tarif edemiyorum kuru bi ağrı aşkım ya yemek de yiyemiyorum kusacak gibiyim açım yani en son dün gündüz bi lokma yemek yedim ondan beri sadece sıvı. Bence o yüzden işteEşimin kuzenininde öyleydi hatta erken olcam sanırım diyordu 4 gün geçti adetinden beta 240 filan çıkmıştı. Yani karın ağrısı da bi belirti olabiliyor
Çiçeğim dünden yatılı misafirlerim vardı. Dışarı falan çıkarttık derken vakit geçiriyorum.napıyorsun aşkooo hiç sesin çıkmıyor E esrarengizl
İnşAllah gebeliktendir canım hayırlısıylaBen sadece solda yaşıyorum 5 gündür hala var vi aklımı çelmiyo değil yani acaba gebelik mi başlıyo diye inşAllahh vardır canım
Evett dışarıdayım eve gidince yine yapcam buna güvenmedim vakitsiz yaptım çünkü
İnşAllahh canım hiç fikir yürütemedim artık beklicez 8 10 gün aminnnİnşAllah gebeliktendir canım hayırlısıyla
Çünkü hala koyuEvett dışarıdayım eve gidince yine yapcam buna güvenmedim vakitsiz yaptım çünkü
Ay valla bilmiyorum kuzu ama dün doktor çatlamış dedi ya 4 e kadar çatlamıştı ya da bilmiyorum yaaa ama ben yumurtlama ya da çatlama neyse 5 gündür o sancıyı hissettimÇünkü hala koyu
Yaaa timam canım kolay gelsinÇiçeğim dünden yatılı misafirlerim vardı. Dışarı falan çıkarttık derken vakit geçiriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?