İnşAllahhh senin ne kadar kaldı ne zaman test yapcaksınAz kaldı hepimiz yavrumuza kavuşacağız
Senin ne kadar kaldı aşkoooİnşAllahhh senin ne kadar kaldı ne zaman test yapcaksın
Bat a 10 gün kadar var daha yaaa çok varrrr haftaya cuma falan yaparım testSenin ne kadar kaldı aşkooo
Benim son 3 bugünü saymazsak ama herhangi bir şey yok günler önce sancım gelip gitti bel ağrısı olsu ara ara işte göğüslerim şişti ağrıyor akıntım bi oluyor bi olmuyor bilemiyorum bu ay omega 3 ve multivitamin kullanmaya başladım o yüzden ektra bi enerji var normalde halsiz yorgun olurdum hep. Ha bi de en önemlisi 2-3 gün önce aşırı derecede üşüme oldu ısınamadım resmen bi türlü adete yakın zaten hep üşürdüm ama belirtiler erken olup gitti bu ay o yüzden anlayamıyorum. Geçen ay mide bulantıları beni çok yanılttı. Bu ay da sabırsız ve heyecanlıyım ams öyle aşırı bi umutlu değilim geçen ay ki gibiİnşAllahhh senin ne kadar kaldı ne zaman test yapcaksın
Maalesef ki psikolojik belirtiler oluyo bizlerde çünkü her ay aşırı kendimizi dinliyoruz şuan benim sol kasık harici bişi hissetmiyorum artık ovulasyon yapmıcam öğlen yaptım o idrara pek güvenmedim şimdi de yaptım silik artık bi hafta sonra test yaparım bakalım neler olucakkkBenim son 3 bugünü saymazsak ama herhangi bir şey yok günler önce sancım gelip gitti bel ağrısı olsu ara ara işte göğüslerim şişti ağrıyor akıntım bi oluyor bi olmuyor bilemiyorum bu ay omega 3 ve multivitamin kullanmaya başladım o yüzden ektra bi enerji var normalde halsiz yorgun olurdum hep. Ha bi de en önemlisi 2-3 gün önce aşırı derecede üşüme oldu ısınamadım resmen bi türlü adete yakın zaten hep üşürdüm ama belirtiler erken olup gitti bu ay o yüzden anlayamıyorum. Geçen ay mide bulantıları beni çok yanılttı. Bu ay da sabırsız ve heyecanlıyım ams öyle aşırı bi umutlu değilim geçen ay ki gibi
Ama sen yapsana çıkar testteeeBenim son 3 bugünü saymazsak ama herhangi bir şey yok günler önce sancım gelip gitti bel ağrısı olsu ara ara işte göğüslerim şişti ağrıyor akıntım bi oluyor bi olmuyor bilemiyorum bu ay omega 3 ve multivitamin kullanmaya başladım o yüzden ektra bi enerji var normalde halsiz yorgun olurdum hep. Ha bi de en önemlisi 2-3 gün önce aşırı derecede üşüme oldu ısınamadım resmen bi türlü adete yakın zaten hep üşürdüm ama belirtiler erken olup gitti bu ay o yüzden anlayamıyorum. Geçen ay mide bulantıları beni çok yanılttı. Bu ay da sabırsız ve heyecanlıyım ams öyle aşırı bi umutlu değilim geçen ay ki gibi
Aşko içini açıp baktın mıSusluprenses2473 yalancı pozitif verir kendimi avuturum diye artımed aldım sabah yaptım o bile tek çizgi çıktı kanka sen ne durumdasın
Baktım aşkım baktım çok ince bi çizgi vardı da onu kaale almıyorumAşko içini açıp baktın mı
Ben adet gününe kadar da test yapmayacağım dün negatif görünce mutsuz oluyor insan adet gününe kadar bekleyeceğim adet olmazsam ertesi gün gidip direkt kan vereceğim yoruldum vallahi artık haSusluprenses2473 yalancı pozitif verir kendimi avuturum diye artımed aldım sabah yaptım o bile tek çizgi çıktı kanka sen ne durumdasın
Bize cıktı mı böyle net negatif çıkıyo hahahah sabah ben artımed harici bi de albi marka kaset vardı onu yaptım onda gözle zor görünen bi çizgi var gibi ama anlamış değilim regl olcam diye bekliyorum ben deBen adet gününe kadar da test yapmayacağım dün negatif görünce mutsuz oluyor insan adet gününe kadar bekleyeceğim adet olmazsam ertesi gün gidip direkt kan vereceğim yoruldum vallahi artık hadünkünde kurma çizgisi bile çıkmadı ya bu nasıl bir şey
Şenim regle de az kaldı dimi 2 gün falan biz seninle aynı zamanlarda oluyordukBize cıktı mı böyle net negatif çıkıyo hahahah sabah ben artımed harici bi de albi marka kaset vardı onu yaptım onda gözle zor görünen bi çizgi var gibi ama anlamış değilim regl olcam diye bekliyorum ben de
Bugünle 3 kaldı aşko 21 bat ama belki 20si gelir 24-25 gün döngümŞenim regle de az kaldı dimi 2 gün falan biz seninle aynı zamanlarda oluyorduk
Nabersiniz kızlarebraarrr naber kızzz nasıl gidiyor kızzz
Aşkooo uzanıyorum gebelik diyetine başladım kxskekskjekskaİyyiii ağrı sızı yok bugün sen nasılsınnnnnn
Kilomu aldın kiAşkooo uzanıyorum gebelik diyetine başladım kxskekskjekska
Yok aşko da 3 4 kilo vermek istiyorum yaKilomu aldın ki
Yok aşko da 3 4 kilo vermek istiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?