Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

İnşAllahhh senin ne kadar kaldı ne zaman test yapcaksın
Benim son 3 bugünü saymazsak ama herhangi bir şey yok günler önce sancım gelip gitti bel ağrısı olsu ara ara işte göğüslerim şişti ağrıyor akıntım bi oluyor bi olmuyor bilemiyorum bu ay omega 3 ve multivitamin kullanmaya başladım o yüzden ektra bi enerji var normalde halsiz yorgun olurdum hep. Ha bi de en önemlisi 2-3 gün önce aşırı derecede üşüme oldu ısınamadım resmen bi türlü adete yakın zaten hep üşürdüm ama belirtiler erken olup gitti bu ay o yüzden anlayamıyorum. Geçen ay mide bulantıları beni çok yanılttı. Bu ay da sabırsız ve heyecanlıyım ams öyle aşırı bi umutlu değilim geçen ay ki gibi

Maalesef ki psikolojik belirtiler oluyo bizlerde çünkü her ay aşırı kendimizi dinliyoruz şuan benim sol kasık harici bişi hissetmiyorum artık ovulasyon yapmıcam öğlen yaptım o idrara pek güvenmedim şimdi de yaptım silik artık bi hafta sonra test yaparım bakalım neler olucakkk

Ama sen yapsana çıkar testteee

Susluprenses2473 yalancı pozitif verir kendimi avuturum diye artımed aldım sabah yaptım o bile tek çizgi çıktı kanka sen ne durumdasın
Ben adet gününe kadar da test yapmayacağım dün negatif görünce mutsuz oluyor insan adet gününe kadar bekleyeceğim adet olmazsam ertesi gün gidip direkt kan vereceğim yoruldum vallahi artık ha dünkünde kurma çizgisi bile çıkmadı ya bu nasıl bir şey

Bize cıktı mı böyle net negatif çıkıyo hahahah sabah ben artımed harici bi de albi marka kaset vardı onu yaptım onda gözle zor görünen bi çizgi var gibi ama anlamış değilim regl olcam diye bekliyorum ben de

Şenim regle de az kaldı dimi 2 gün falan biz seninle aynı zamanlarda oluyorduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…