Sabah yulaflı bowl hazırladım ara öğün meyve akşam da tavuklu salata yaparım diye düşünüyorumAnladım bende öyleyim aynı benimde vermem gerek biraz 1 kilo kadr vermisim biraz daha versem yeter
İyyiiii ya ben yemeği değilde şekeri çikolatayı azaltıp bol su içinde kilo veriyorum zaten diyete gerek kalmıyor fazlaSabah yulaflı bowl hazırladım ara öğün meyve akşam da tavuklu salata yaparım diye düşünüyorum
Görsel atsana heyecanlandım bizde bakalımBize cıktı mı böyle net negatif çıkıyo hahahah sabah ben artımed harici bi de albi marka kaset vardı onu yaptım onda gözle zor görünen bi çizgi var gibi ama anlamış değilim regl olcam diye bekliyorum ben de
Of beklemek çok zorMaalesef ki psikolojik belirtiler oluyo bizlerde çünkü her ay aşırı kendimizi dinliyoruz şuan benim sol kasık harici bişi hissetmiyorum artık ovulasyon yapmıcam öğlen yaptım o idrara pek güvenmedim şimdi de yaptım silik artık bi hafta sonra test yaparım bakalım neler olucakkk
Ben zor görüyorum burda nasıl görünsün diye düşünüp atmadım hahahahs bi deneyimGörsel atsana heyecanlandım bizde bakalım
Ben saldım ya hobi olarak test yapıyorum kafasındayımOf beklemek çok zor
Kız senin bi kaç gün kalmış ya ben napimmmm 10 gün var yalancı belirtiler de başladııOf beklemek çok zor
on gün olunca en azından diyorsun ki daha çok var ama 1-2 gün ya da üç gün kalınca böyle şafak sıkıştırması oluyorKız senin bi kaç gün kalmış ya ben napimmmm 10 gün var yalancı belirtiler de başladıı
At belki biz görürüzBen zor görüyorum burda nasıl görünsün diye düşünüp atmadım hahahahs bi deneyim
Aşko öyle olunca tabi herkes kilo verir, benimki dengede tutma işiİyyiiii ya ben yemeği değilde şekeri çikolatayı azaltıp bol su içinde kilo veriyorum zaten diyete gerek kalmıyor fazla
Siz benim testi görseniz herhalde negatif derdiniz herhaldeBen saldım ya hobi olarak test yapıyorum kafasındayım
HaklısınAşko öyle olunca tabi herkes kilo verir, benimki dengede tutma işi
Hahah zor valla neyse sabrın sonu selamet diyelim güzel haberler alalım da bekliyoruz napalım yaaa ama çatlıcammmon gün olunca en azından diyorsun ki daha çok var ama 1-2 gün ya da üç gün kalınca böyle şafak sıkıştırması oluyor
Telefonu aşağı edince az görünmeye çalışıyo kız nerde gördün görünmüyor yaaaaa olsun şimdi var ya bebişşşGörebildiniz mi ben bile zor görmüştüm o gün
soguknevalee D Dua ile Susluprenses2473 Vanilya7 E esrarengizl
Eki Görüntüle 3593129
Dedim ya çok zor gördüm diyeTelefonu aşağı edince az görünmeye çalışıyo kız nerde gördün görünmüyor yaaaaa olsun şimdi var ya bebişşş
Bu kadar beklemedim ama olsun vardır ya sonuçtaaaaaDedim ya çok zor gördüm diye
Asla göremedimGörebildiniz mi ben bile zor görmüştüm o gün
Eki Görüntüle 3593129
Benim de öyle ben görmeye çalıştığım için gördüğüme karar verdimAt belki biz görürüzdün yaptigima gelip gidip bakıyorum yok arkadaş tertemiz bembeyaz bir sayfa gibi kendisi
Görebiliyor musunuz benim gözüm bana oyun yapıyoGörebildiniz mi ben bile zor görmüştüm o gün
Eki Görüntüle 3593129
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?