Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Askm bı ovulasyon yapsana bidahaki ay ben yapmasam belki gebelik olusmazdi bu ay onun payı yüksek yani dene istersen bı adet bitiminde bide şey dicem o takviyeleri sordunmu doktoruna
Kuzu bişi sorcam benim geçen hamilelikte de böyle olmuştu sanki ama pikten iki gün önce bi de bi gün sonrayı değerlendirdik tutar diye tahmin ediyorum sence ??

Kuzu bişi sorcam benim geçen hamilelikte de böyle olmuştu sanki ama pikten iki gün önce bi de bi gün sonrayı değerlendirdik tutar diye tahmin ediyorum sence ??
İnşallah tutar hayatım yaa çatlama oldumu senin benim catlamadan üç dört gün sonra göğus ucu agrim başladı sende varmı biseyler

İnşallah tutar hayatım yaa çatlama oldumu senin benim catlamadan üç dört gün sonra göğus ucu agrim başladı sende varmı biseyler
Ay kuzu bende çok şaşırtıcı bir iki gün sonra sol kasık batması başladı hala devam ediyo ağrı değil batma var mide bulantı değil de yanmam var bi de ben 5 haftalıkken kasıklarım gergindi şuan ööyleçok erken olduğunu düşünüyorum belirti mi arıyorum diyorum ama çok erken yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…