- 25 Eylül 2024
- 1.594
- 834
- 38
- 29
Yok takip dediler sadece bakalım ya olmadı Bi özele gidicemPeki yükselmesi için bişeyler verdiler mi
Vallahi karnım ağrıyormuş gibi iki büklüm gidiyordum gebelik var mı diyorlardı bilmiyorum diyordum şüpheleniyorum diyordum hemen kan alıyorlardıBize de öğret o numaraları
Kız bana direkt bişi yapamayız diyolardıVallahi karnım ağrıyormuş gibi iki büklüm gidiyordum gebelik var mı diyorlardı bilmiyorum diyordum şüpheleniyorum diyordum hemen kan alıyorlardı
Vallahi kuzu o zaman gittiğin yeri değiştir çünkü 0,35 e takip değil rezerv attırıcı tarzı şeyler verip öyle takip etmeleri lazımYok takip dediler sadece bakalım ya olmadı Bi özele gidicem
Yerlerde sürünerek gitmen lazımKız bana direkt bişi yapamayız diyolardı
Hahahah demek ki ben eksik yapmışım o işi ay ne durumdasın senin çok az kaldıYerlerde sürünerek gitmen lazım
Askm bı ovulasyon yapsana bidahaki ay ben yapmasam belki gebelik olusmazdi bu ay onun payı yüksek yani dene istersen bı adet bitiminde bide şey dicem o takviyeleri sordunmu doktorunaBen elendim kızlar iki gün erken geldiSusluprenses2473
Kuzu bişi sorcam benim geçen hamilelikte de böyle olmuştu sanki ama pikten iki gün önce bi de bi gün sonrayı değerlendirdik tutar diye tahmin ediyorum sence ??Askm bı ovulasyon yapsana bidahaki ay ben yapmasam belki gebelik olusmazdi bu ay onun payı yüksek yani dene istersen bı adet bitiminde bide şey dicem o takviyeleri sordunmu doktoruna
İnşallah tutar hayatım yaa çatlama oldumu senin benim catlamadan üç dört gün sonra göğus ucu agrim başladı sende varmı biseylerKuzu bişi sorcam benim geçen hamilelikte de böyle olmuştu sanki ama pikten iki gün önce bi de bi gün sonrayı değerlendirdik tutar diye tahmin ediyorum sence ??
Ol der ve olur başka hiç bi açıklama yokKuzu bişi sorcam benim geçen hamilelikte de böyle olmuştu sanki ama pikten iki gün önce bi de bi gün sonrayı değerlendirdik tutar diye tahmin ediyorum sence ??
Çok çok normalİnşallah gebeliktendir hayatım benimde çok yoğun beyaz akıntım var normaldir umarım
Ay kuzu bende çok şaşırtıcı bir iki gün sonra sol kasık batması başladı hala devam ediyo ağrı değil batma var mide bulantı değil de yanmam var bi de ben 5 haftalıkken kasıklarım gergindi şuan ööyleçok erken olduğunu düşünüyorum belirti mi arıyorum diyorum ama çok erken yaaİnşallah tutar hayatım yaa çatlama oldumu senin benim catlamadan üç dört gün sonra göğus ucu agrim başladı sende varmı biseyler
İnşAllahhhh hepimizinnn biter canımmOl der ve olur başka hiç bi açıklama yokinşallah zamanıdır ve hasretin biter
Tamam canımVallahi kuzu o zaman gittiğin yeri değiştir çünkü 0,35 e takip değil rezerv attırıcı tarzı şeyler verip öyle takip etmeleri lazım
Daha soramadım canım sorucam bi de evet ovülasyon almayı düşünüyorum bu ayAskm bı ovulasyon yapsana bidahaki ay ben yapmasam belki gebelik olusmazdi bu ay onun payı yüksek yani dene istersen bı adet bitiminde bide şey dicem o takviyeleri sordunmu doktoruna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?