Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Canım bi sonraki aya hazırla vücudunu hiç sıkma canını
Ben artık diyete başlıcam aşko 55-58 aradı kiloda gezinirken 66 oldum hamilelikten önce fit olmam lazım yaz geldi gebelik deniyorum diye yapamıyordum artık takmıcam kafaya 3 aydır uğraşıyorum kürtajdan sonra zaten mental olarak cok yoruldum biraz kendimle ilgileneyim kendimi beğenmiyorum boyum 1.72 diye telkin ediyorum kendimi ama kilomu sevmiyorum artık

Kızlar ben sol kasıkta batma dolgunluk dışında hiç belirti yok biraz grip oldum 3-4 gün önce hala öksürüyorum kasık batması ondan kaynaklıda olabilir

Canım çok sevindim hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın ekstra bir şey yaptın mı bu ay kaç aydır deniyoaun tüyo ver bize
Yani öyle ekstra bir şey yapmadım benim bir tane çocuğum var zaten bu ikinci olacak 11 yıl olmadı 11 yıldır bekliyorum işte biraz kilom fazlaydı LH hormonu yüksekti yani yumurtam çatlamıyordu kilo vermem gerekiyordu tüp mide ameliyatı oldum yaklaşık 28 kilo verdim sonra akışına bıraktık yani ondan dolayı oldu galiba öyle düşünüyorum

Ben artık diyete başlıcam aşko 55-58 aradı kiloda gezinirken 66 oldum hamilelikten önce fit olmam lazım yaz geldi gebelik deniyorum diye yapamıyordum artık takmıcam kafaya 3 aydır uğraşıyorum kürtajdan sonra zaten mental olarak cok yoruldum biraz kendimle ilgileneyim kendimi beğenmiyorum boyum 1.72 diye telkin ediyorum kendimi ama kilomu sevmiyorum artık
Bende pilatese başlıycam bu ay olmadıysa ya bebek vardır diye kendimi kasıuorum Her ay olacağı varda tek ilişkide bile oluyor abartmıycam artık

Bende pilatese başlıycam bu ay olmadıysa ya bebek vardır diye kendimi kasıuorum Her ay olacağı varda tek ilişkide bile oluyor abartmıycam artık
Bence de böyle yapmalıyız ya kastıkca olmuyor Allah istedikten sonra tutunan bebek tutunuyor biz kendimizi mutlu edelim once

Kızlar dün bende test yaptım kocaman negatifi gördüm en son ilşkimden 9 gün geçti erkenmi yaptım testi acaba bugün de aşırı kasıklarım ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi

Ve beyaz akıntılar geliyor
Bat ne zaman bi de normalde de geliyor muydu ilk defa mı oluyor? Benim mesela adete 2 gün kalaya kadar beyaz süt gibi akıntım gelir son 2 gün kala kesilir lekelenmem başlar adet olurum hep kendimi bildim bileli böyledir. Normalde derler ki hamilelik belirtsi ama benim hep öyledir ilk hamileliğimde de gelmişti çok fark etmedi yani 🥺

Kızlar dün bende test yaptım kocaman negatifi gördüm en son ilşkimden 9 gün geçti erkenmi yaptım testi acaba bugün de aşırı kasıklarım ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi
Bende dün burda herkes yapınca bi gaza geldim yapmam sonra üzülüyorum diyordum sonra da aman yapayım nolcak sanki dedim kocaman negatif bata 4 gün var 😊 kalbim öyle çarptı ki güm güm etti resmen sonra dedim umudunu kaybetme daha çok var benim 2 gün kala çıkmamıştı 2 gün gecikmede 9 çıkmıştı. Onları aklıma getiriyorum

Amin canım Allah razı olsun 5 gün günüm geçiyor muhtemelen yeni daha ve adete yakın yumurtladim diye düşünüyorum canım
Senden de 🙏🏻 Akıntında değişim var mı peki ☺️ mesela su gibi akıntıı ya da kaygan yumurta akı gibi bi de kasık ağrıları filan devam mı bizle de paylaşırsan belki hepimize bi fikir olur 🙂

Çok erken ben de bugün pikten sonra 9 gün oldu benim 12. Gün çıkmıştı daha erken beklicez canım bikaç gün daha sabırr

Senden de 🙏🏻 Akıntında değişim var mı peki ☺️ mesela su gibi akıntıı ya da kaygan yumurta akı gibi bi de kasık ağrıları filan devam mı bizle de paylaşırsan belki hepimize bi fikir olur 🙂
Şuan ı soruyorsan evet su gibi geliyor ve sık idrara cikiyorum kasik ağrılarım var evet sanki birşeyler saplanıyor gibi 😍🌸😊

Bat ne zaman bi de normalde de geliyor muydu ilk defa mı oluyor? Benim mesela adete 2 gün kalaya kadar beyaz süt gibi akıntım gelir son 2 gün kala kesilir lekelenmem başlar adet olurum hep kendimi bildim bileli böyledir. Normalde derler ki hamilelik belirtsi ama benim hep öyledir ilk hamileliğimde de gelmişti çok fark etmedi yani 🥺
Canım ben kürtaj oldum ve döngülerim tam oturmadı bir de adet öncesi süt beyaz ve kremsi dokuda akıntım var önceden olmuyordu bende , bakalım kızzzzz ne olacak

Bende dün burda herkes yapınca bi gaza geldim yapmam sonra üzülüyorum diyordum sonra da aman yapayım nolcak sanki dedim kocaman negatif bata 4 gün var 😊 kalbim öyle çarptı ki güm güm etti resmen sonra dedim umudunu kaybetme daha çok var benim 2 gün kala çıkmamıştı 2 gün gecikmede 9 çıkmıştı. Onları aklıma getiriyorum
yaaaaaa inşallah canım şöyle belim ve kasıklarım ağrıyor baya kremsi akıntı mevcut bir de idrar da daha geç çıkıyor dimi cuma günü kan versem olup olmasa bile çıkar mı ki

Back
X