Eeee medikal bilgi sekerim nasil gidiyor saten yuzun
KızzzzEeee medikal bilgi sekerim nasil gidiyor saten yuzun
Medikal bilgi oncelıkle oparasyonunun basarılı gecmesını senın adına sevındım.Bende bu konuyu arastırdım ogrendıklerımı anlatayım: Bu cıhazlar exılıs elite ,ultraphy,ultra focus,radyofrekans cesıtlerı...vs bunlar genelde bırbırının gorevlerını yerıne getıren farklı marka cıhazlar.Yani birisi apple bılgısayar digeri samsung bılgısar olarak dusunelım.Hersene bır cıhaz cıkıyor,bunun uzerıne bır cıhaz daha cıkmaz dercesıne reklam yapılıyor sonra aynı apple 4,5,6 serısı gıbı arkası gelıyor, oyle bır metedıyorlarkı ıste buldum dıye dusunuyorsun sonrasında yanı etkısının 1 yıl surdugunu varsayalım, zannetmıyorum 1 yıl sursun tahmınım 6 ay,yaptıranların soyledıgı. Yuz kısmına yaptırdıysak yaptırmadan oncekı halını arar duruma gelıyoruz, bu durumda sureklı tekrarlamak gerekecek olmadı bellı bır sure sonra facelıft yada endoskopık yuz germe yaptırmak zorunda kalacagız.Daha oncekı cıhazların yuzde yag dokusunu erıttıgı cok kullanıcının sıkayetlerınde barız sekılde ortaya cıkmadımı cıkdı.O cıhazlar(ultrapy,ultrafocus,radyofrekans,vshape...vs)ıcın basta soyledılermı yag dokusunu azaltıyor dıye? hayır, nıye soylemedıler?ıllakı musterı potansıyelını olumsuz etkıleyecekdı.Inanıyorum sana yuzun cok guzel olmusdur ve suna ınanıyorum seanslardan cıkdıkdan sonra mukemmel olacagına,ben bunun etkısı gectıkden sonra yuzun son halının degısıklıge ugramasının verecegı uzuntuyu dıle getırıyorum.Ben bu bılgılerın bazılarını Ankarada bu ısle ugrasmıs profosorden aldım arastırdım ve en son dusuncelerım bu sekılde ınsallah yanılıyorumdur ama cok arastırdım.Sonucda su kanıya vardım yuz ıcın erken bırılerı yaptıracak henuz yenı gırdı Turkıyeye takı bırkac yıl sonra sıkayetler olmaz ıse o zaman dusunuyorum.Yuz ve boyun dısında problemım olmus olsa cekınmeden uygulatırım cunku dıger yerlerde yagın yanması gereklı.Yuz bolgesınde olusacak en ufak asımetrı yuz germe ıle sonuclanır.Kızzzznasılsın iyimisin ben ben mutluyummmm hehehhe. Anlattım zaten sonuçların nasıl olduğunu ee sen gittinmi adana da reklam veriyordu bi doktor dur faceden kopyalayıp yapıştırayım sana
Ne karizmatik adam ama
Ankarada profosorden aldıgım bılgı aynen su sekılde ıdı:Exılıs elite(saten yuz germe)apple bılgısayar,radyofrekans Endy meed 3 deep samsung bılgısayar arasında hıc bır fark goremıyorum bılakıs bunu Almanyada kullandım ve demecler verdım oda bılınen bır kısı.Peki o zaman ne oluyor gecmısde ve sımdı radyofrekansı kullananlar sıkayetcı degılmı en az 20 kısının sıkayetını okudum.Malesef cogu ama cogu doktor bılıyor sonrasını ama bılgı vermıyorlar.Sonrasında sen ne yaparsan yaptır ımza attınmı? attın kendılerı garantıde, sonrasını sen dusun pozısyonu oluyor.Mahkemelık olsan ne olur ısın ıcınden sıyrılır cıkarlar, yok yuzu zaten boyleydı olmadı, bu cıhazın oyle yan etkısı yok, odullu bır cıhazdır. Gelde cık ısın ıcınden.
Aynen dedıgınız olayları cevremde yasayanlarda oldu. Özellıkle naz70 denılen arkadasın yazısını su lınkden bastan sona kadar okuyabılırsınız aynı lınkde baskalarıda ultrapy focus dan sıkayetcıler http://www.kadinlarkulubu.com/archive/index.php/t-469440-p-4.html buda su anlama gelıyor:exılıs elıte yabancı sıtelerde takıp ettım hedeflenen yağ birikimlerinin azaltılması agırlıkda olarakdan bahsedıldı, bıze gelınce exılıs elite saten yuz germe olarakdan dıkkat cekmeye ve musterı kıtlesıne bu sekılde kolay ulasılmaya calışıldı.Bence bu cok sıkı bır yuzu olan tombul yuzlu kısılerde etkısı olur ne yapar normal kısının zayıflama esnasında yuzunun zayıflaması ve kuculmesı nasıl oluyorsa o sekılde, esneklıgını kaybetmeden kuculebılır ama, sonrasında ondanda suphelıyım asımetrı olması acısından, mutlaka ılerıye donuk bır asımetrı olusacakdır.Yanı uygulamaya yakın gordugum tombul yuzlu sıkı cıldı olanlar bıle sonrasından bu uygulamadan dolayı husrana ugrayabılırler.Helekı kısının yuzunde az gevseme veya cıldı esneklıgını yıtırmısse o kısı en fazla 6 ay mutlu olur sonrasında ben ne yaptım dıyerek dırek yuz gerdırme yaptırmak durumunda kalır.Sonuc olarak saten yuz germe gıdıda fazlalıkmı var gıderır, yagı eritir, boynu gerer ne kadar 6 ay mutlusun sonra ne olacak derı fazlalıgın varsa altındakı yagda gıtdı, dolgu maddelerıylemı ugrasacaksın, kok hucre yag enjeksıyonumu yaptıracaksın olmadı yuz germemı.Aynı sekılde yuz bolgesınde neden gerdırme ıhtıyacı duyar ınsan gevsekse veya bolgesel yag bırıkımı varsa zaten bunların dısındakı yuzde gayet normaldır, aksıyon arayıp cıldı bunlarla bozmaya degmez.Gevsekse en fazla 6 ay gergın olur sonrası anlattıgım gıbı eskısınden daha kotu olacakdır uygulamaya devam etmeyınce.Bolgesel yag bırıkımı var ıse bu durumda altdan yag alınırsa yasınız 20 ıse kendını toplar dıyelım o yasdada o sorun olmaz zaten, ılerı yasdakı kısılerde yuz bolgesınde deri altı yag dokusu gıderse o derı sarkar,kendını toparlayamaz cılt esnekdır ama bellı yasa kadar. İşlemın etkı suresı gectıkden sonra,her 6 ayda bır yaptırırım tabıkı sonundada mutlaka yuz gerdırme yaptırmak zorunda olacagını bılenler yaptırabılırler.Bu benım arastırmalarımın sonucu edındıgım tecrubeler sızınle paylasmak istedım.Söylediklerinizi bizzat yaşadım.Geçen yıl radyo frekans uygulaması yapıldı. Yüzümde, göz altımda ve boynumda yağ erimesine bağlı hacim kaybı gevşeme ve özellikle ağız kenarı/çene etrafında cilt renginin koyulaşması sorunlarıyla karşılaştım.1 yıl bekledim, bu arada prp, dermaroller, mezoterapi yaptırdım cildin düzelmesi için ancak yağın bu yöntemlerle yerine gelmesi mümkün olmadığı için geçici parlaklık verip bir süre moral oldular sadece.Bu süreçte İstanbul'da bilinen plastik cerrahlara başvurdum, çözüm için.Biri hariç diğerleri bu yöntemleri uygulamadıklarını ve zararlı bulduklarını söylediler.Kalan bir doktor da yüz dışında bir dokuda önce test ettiğini ondan sonra uygulama yaptığını belirtti.Duruma alışamadığım için endoskopik face lift olmak zorunda kaldım.Ancak boyun için erken oldugundan ameliyata yanasmadı doktorlar.
Uygulama bana yanlış yapıldı desem de bir arkadasımız da bilinen bir doktora ultherapy yaptırdı ve asimetri oluştu yanağında.
Gittiğim güzellik merkezini ilgili bakanlığa şikayet ettim.Aylar sürdü soruşturma ancak dediğiniz gibi işin içinden sıyrıldılar.
.
Aynen dedıgınız olayları cevremde yasayanlarda oldu. Özellıkle naz70 denılen arkadasın yazısını su lınkden bastan sona kadar okuyabılırsınız aynı lınkde baskalarıda ultrapy focus dan sıkayetcıler http://www.kadinlarkulubu.com/archive/index.php/t-469440-p-4.html buda su anlama gelıyor:exılıs elıte yabancı sıtelerde takıp ettım hedeflenen yağ birikimlerinin azaltılması agırlıkda olarakdan bahsedıldı, bıze gelınce exılıs elite saten yuz germe olarakdan dıkkat cekmeye ve musterı kıtlesıne bu sekılde kolay ulasılmaya calışıldı.Bence bu cok sıkı bır yuzu olan tombul yuzlu kısılerde etkısı olur ne yapar normal kısının zayıflama esnasında yuzunun zayıflaması ve kuculmesı nasıl oluyorsa o sekılde, esneklıgını kaybetmeden kuculebılır ama, sonrasında ondanda suphelıyım asımetrı olması acısından, mutlaka ılerıye donuk bır asımetrı olusacakdır.Yanı uygulamaya yakın gordugum tombul yuzlu sıkı cıldı olanlar bıle sonrasından bu uygulamadan dolayı husrana ugrayabılırler.Helekı kısının yuzunde az gevseme veya cıldı esneklıgını yıtırmısse o kısı en fazla 6 ay mutlu olur sonrasında ben ne yaptım dıyerek dırek yuz gerdırme yaptırmak durumunda kalır.Sonuc olarak saten yuz germe gıdıda fazlalıkmı var gıderır, yagı eritir, boynu gerer ne kadar 6 ay mutlusun sonra ne olacak derı fazlalıgın varsa altındakı yagda gıtdı, dolgu maddelerıylemı ugrasacaksın, kok hucre yag enjeksıyonumu yaptıracaksın olmadı yuz germemı.Aynı sekılde yuz bolgesınde neden gerdırme ıhtıyacı duyar ınsan gevsekse veya bolgesel yag bırıkımı varsa zaten bunların dısındakı yuzde gayet normaldır, aksıyon arayıp cıldı bunlarla bozmaya degmez.Gevsekse en fazla 6 ay gergın olur sonrası anlattıgım gıbı eskısınden daha kotu olacakdır uygulamaya devam etmeyınce.Bolgesel yag bırıkımı var ıse bu durumda altdan yag alınırsa yasınız 20 ıse kendını toplar dıyelım o yasdada o sorun olmaz zaten, ılerı yasdakı kısılerde yuz bolgesınde deri altı yag dokusu gıderse o derı sarkar,kendını toparlayamaz cılt esnekdır ama bellı yasa kadar. İşlemın etkı suresı gectıkden sonra,her 6 ayda bır yaptırırım tabıkı sonundada mutlaka yuz gerdırme yaptırmak zorunda olacagını bılenler yaptırabılırler.Bu benım arastırmalarımın sonucu edındıgım tecrubeler sızınle paylasmak istedım.
Evet misch yani bu guclu ısı kas hasarı yapıyorsa yag nasıl erımesın.Yag kesınlıkle erır. Eger yuzde dolgu maddelerı varsa onuda erıttıgını doktorlar kendılerıde kabul edıyor.Ben bu saten yuz germe yapan doktora elmacık kemıklerımde kok hucre yag dokusu var 3 yıl once yaptırdım bu ıslemden sonra erırse bozusuruz dedım, bıraz dusundukden sonra o zaman oraya makınayı degdırmeyız elmacık kemıklerı yok sayarakdan altdan baslarız dıyınce,ya dedım emın degıl, yagları erıtıp erıtmedıgınden yada, erıttıgını bıldıgı ıcın sonradan bozusmayalım dıye boyle soyledı.tahmınım bılmemesı ımkansız.Yaptırmadım tabıkı .Yanı ozetlersek saten yuz germe yaptıranların % 80 ılk 6 ay cok mutlu,%20sı ılkyapıldıgı andan ıtıbaren cok mutsuz naz 70 gıbı arkadaslar.6 ay yada 8 aydan sonra % 100 mutsuzdur dıyebılırım benım gorusum.Yani botoks gıbı.Botoks etkısı gectıgı zaman yıne yaptırmadan oncekı halınızı alırsınızda bu elektrık ve elektronık cıhazlarla yapılanlar tamamen uzun vadede husran bence.aynı sonuçlara varmışız privyet..40 yaşından sonra yağ alınırsa sarkıyor cilt, iki dr da bunu doğruladı..cilt dokusu kalın sert ve yüz topluysa sonuç iyi olabilir..Radyofrekansta yağların ısınıp erimesiyle ortaya çıkan enerji kas altına kadar etki ediyor ve geçici bir gerginlik yaratıyor. Aylarca çenemde yanaklarımda aşırı derecede gerilme hissettim.Ayrıca hasar gören yağ deri kas vb kendini onarmaya çalışırken mutasyona uğrarsa ne olacak..Bunun cevabını verebilen de yok..İlaveten bende cene altında kas fıtığı meydana geldi.İşlemden 3 ay sonra yutkunduğumda çenemin altında yumru oluştuğunu fark ettim.Çene altındaki lenflerin şişmesi çok tehlikeli hastalıkların belirtisi olabiliyor malum Apar topar KBB dr una gittim, doçentti dr ve ilkin ne olduğunu anlayamadı .Hayatında ilk kez böyle bir vakayla karşılaştığını söyledi.Ultrason çekildi, radyolog anlayamadı meslektaşlarını çağırdı. Derken kas hasarına bağlı bir tür fıtık oluştuğunu söylediler. Normal yollardan böyle bir şeyin olmasının mümkün olmadığı da belirttiler..Arada sırada hafif ağrı da yapıyor bu yumru..
önümüzdeki yıllarda bu yöntemlerim rafa kalkacağına inanıyorum..olan bizim gibilere olmuş olacak.Naz'ı biliyorum hala muzdarip asimetri ve yağ erimesinden.
Resıgnet yaslanma ıllakı olacak ama bunu gecıktırmenın yolları var mesela benım uygun gorduklerım:botoks,peeling,yuzdekı kızarıklıklar kılcal damar ıse onları yaktırmak lazer ıle,kok hucre yag enjeksıyonu elmacık kemıklerıne yapılır ve yuzu, yuzune gore bellı mıktar yukarı dogru toplar ama, kok hucre seklınde yag uygulaması lazım ,onceden sadece karın bolgesınden alınıyordu herhangı bır ıslemden gecmeden yuze uygulanıyordu onu asla yaptırmayın derım, o tam bır felaket, 2 ayda erır tekrar yaptırırsın tekrar erır, en son yuzde asımetrı olur bu sefer lazer lıpolız yaptırıp aldırmak zorunda kalırsın aldırırsın bu seferde derıde gevseme olur tam cıkmaz sokak.Sıvı yuz germe dedıklerı son zamanlarda bıldıgımız gecıcı dolgu maddelerıyle boslukları doldurmak bence bu dolgu maddelerının yerıne kok hucre yag enjeksıyonu daha mantıklı.Dolgu maddelerı yuzde bellı yerlere cok az yapılırsa uygun olur,botoks lifting buda ekstradan boyun bolgesınede yapılıyor,mezoterapi canlılık acısından,bunların dısında elektrıklı lazer cıhazlarından uzak durmanızı tavsıye ederım.son olarakda mecbursak mini face lift son cozum.Son yazılanlardan sonra korktum. Ah bu yaşlanma, çaresi yok bu yaşlanmanın.
Anladım canım. Ben zaten botox yaptırıyorum. Çok sorunlu bir cildim var. Kızarıklık, kılcal damar, lekelenme, kırışıklık, çöküntü... offf offf. Bunları halledecek bir yöntem yok. Ben0 ölmeden de olmayacak heralde:))Resıgnet yaslanma ıllakı olacak ama bunu gecıktırmenın yolları var mesela benım uygun gorduklerım:botoks,peeling,yuzdekı kızarıklıklar kılcal damar ıse onları yaktırmak lazer ıle,kok hucre yag enjeksıyonu elmacık kemıklerıne yapılır ve yuzu, yuzune gore bellı mıktar yukarı dogru toplar ama, kok hucre seklınde yag uygulaması lazım ,onceden sadece karın bolgesınden alınıyordu herhangı bır ıslemden gecmeden yuze uygulanıyordu onu asla yaptırmayın derım, o tam bır felaket, 2 ayda erır tekrar yaptırırsın tekrar erır, en son yuzde asımetrı olur bu sefer lazer lıpolız yaptırıp aldırmak zorunda kalırsın aldırırsın bu seferde derıde gevseme olur tam cıkmaz sokak.Sıvı yuz germe dedıklerı son zamanlarda bıldıgımız gecıcı dolgu maddelerıyle boslukları doldurmak bence bu dolgu maddelerının yerıne kok hucre yag enjeksıyonu daha mantıklı.Dolgu maddelerı yuzde bellı yerlere cok az yapılırsa uygun olur,botoks lifting buda ekstradan boyun bolgesınede yapılıyor,mezoterapi canlılık acısından,bunların dısında elektrıklı lazer cıhazlarından uzak durmanızı tavsıye ederım.son olarakda mecbursak mini face lift son cozum.
Privyet anladığım kadarıyla sen bu konuları baya araştırmışsın. Ben yüz için yeni nesil lpg yaptırmayı düşünüyordum.Bu ısıtıcı bir yöntem değil.Lenfatik dolaşımı arttırıyormuş sanırım. Onda yağ dokusunda erime olacağını düşünmüyorum ama sana da sormak istedim bu konuda bilgin var mı?Evet misch yani bu guclu ısı kas hasarı yapıyorsa yag nasıl erımesın.Yag kesınlıkle erır. Eger yuzde dolgu maddelerı varsa onuda erıttıgını doktorlar kendılerıde kabul edıyor.Ben bu saten yuz germe yapan doktora elmacık kemıklerımde kok hucre yag dokusu var 3 yıl once yaptırdım bu ıslemden sonra erırse bozusuruz dedım, bıraz dusundukden sonra o zaman oraya makınayı degdırmeyız elmacık kemıklerı yok sayarakdan altdan baslarız dıyınce,ya dedım emın degıl, yagları erıtıp erıtmedıgınden yada, erıttıgını bıldıgı ıcın sonradan bozusmayalım dıye boyle soyledı.tahmınım bılmemesı ımkansız.Yaptırmadım tabıkı .Yanı ozetlersek saten yuz germe yaptıranların % 80 ılk 6 ay cok mutlu,%20sı ılkyapıldıgı andan ıtıbaren cok mutsuz naz 70 gıbı arkadaslar.6 ay yada 8 aydan sonra % 100 mutsuzdur dıyebılırım benım gorusum.Yani botoks gıbı.Botoks etkısı gectıgı zaman yıne yaptırmadan oncekı halınızı alırsınızda bu elektrık ve elektronık cıhazlarla yapılanlar tamamen uzun vadede husran bence.
Medikal bilgi merak ettıgım husus,saten yuz germe verılen ısılardan dolayı yuzdekı yag dokusunu erıtmezmı eger erıtecek olursa cıldın altı bos olacagından yuzde sarkma olur ve bu sarkmayı gıdermek ıcın tekrar tekrar yaptırmak gerekmezmı?uygulamanın etkısı ne kadar suruyormus.bırde Silhouette Soft askı bana cok mantıklı geldı bu konu hakkında dusuncelerınızıde alabılırmıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?