saten yüz germe baya pahalı bi uygulama .dört seans dendi seans başı 1000 lira gibi bi rakam verdi doktor vazgeçtim bnde pahalı buldum.
Bende de yaramadı. Kandırılmışlık duygusu ağır geldi.bence işe yaramıyor, en azından ben de yaramadı..
Nerde ve kime yaptırdığınızla alakalı o zaman iki senedir en az 6 arkadaşım yaptırdı ben ikinci kez aldım bir sene 2 ay sonra kimde yaptırdığınızı söyleyin baride o kişilere gitmesinler
istanbulda gayet iyi bir merkezde yaptırdım. Yerden ziyade cilt tipiniz, tedaviden beklentiniz ve sorununuzun ne olduğu önemli bence. Bu tarz uygulamların çok pahalı olduğunu ve fayda maliyet olarak bakıldıgında ne yazıkki o paraları haketmediğini düşünüyorum. Cerrahi yöntemler çoh daha başarılı ve kalıcı. Ama herkes cerrahi yöntem istemez tabiki, bu da normal.
Saten yüz germe/ultherapy/ultraskin vs.. hepsini yaptırdım.. ve etrafımda yaptıran insanlar var . hepimiz aynı fikirdeyiz.
Yapılabilir ama etkisi cilt bakımından öte değil bence. Sizde ekstradan fayda sağlamış isesiz nasıl bir cilt tipiniz oldugunu, hangi şikayetlerinizin giderildiğini yazarsanız daha faydalı olur diye düşünüyorum.
Yoksa benim burda kilinik adı kötülememin bir anlamı yok.
Buradaki fark bence olayı yanlış anlamış olmanız bahsetmiş olduğunuz üç işlemi üst üste yaptırmış olmanızın zaten fiziksel olarak ihtimali yok bunun dışında uygulamanın başarısı kliniğin ne kadar pahalı ya da iyi olduğuna değil uygulamanın yapılış şekline göre değişiyor bu da uygulayıcı doktora göre değiştiğini gösteriyor. Cilt bakımından öte değil dediğiniz ulthera ve saten yüz germe tüm dünya da bilinen işlemler bence araştırmadan yorum yapmasaydınız keşke. bu işlemlerin zaten amacı ameliyat olmak istemeyenler için ayrıca iki işlemin yaptığını ameliyat yapamıyor bununda altını çizmek lazım. iki işlemde amaç kolojen üretimi ama ameliyatta sadece cildi geriyorsunuz kalitesini değiştirmiyorsunuz poşet gibi gerilip cildimin kalitesi gideceğine ulthera ya da saten yüz germe yaptırırdım ki saten yüz germenin benim için daha mantıklı olduğuna karar verdim. Çünkü ikisini birlikte yaptırmak isteseniz de doktorlar zaten buna izin vermiyor siz iki fokuslu ultrason birde saten yaptırdım demişsiniz bu zaman imkansız. Ayrıca madem etki görmediniz niye iki kere fokuslu ultrason yaptırdınız. buda hangi amaçla yaptırdınız ve beklentiniz neydi sorunuza cevabımdır.
Kusura bakmayın direkt olarak size demiyorum ama bu forumda tek sinir olduğum şey bu doktorların ya da kliniklerin elemanları yazı yazıyor ya birşey bilmeden birbirlerini kötülüyorlar ya da birşey satmaya çalışıyorlar o sinirime dokunuyor.
Bence kadınlar kulubunden ayıklasınlar
Yazdıklarınıza aynen katılıyorum, aynı şeyleri yaşadım, aynı düşüncedeyim ve aynı şekilde kandırıldım.Üstüste yaptırmadım belirli aralıklarla yaptırdım. 1 er yıl kadar.. En son yaptıdıgım saten 'di. Valla kilinikler ve çalışanları o kadar ikna edici konuşuyorki, kendinizi bir anda uygulama masasında buluyorsunuz :)) Her biri yok bu makinan diğerini üstünlüğü şu.. Yok bunun atış derinliği şu kadar vs.. bir sürü şey. Saten için 6 ayda bir, focus ultrason işlemleri için yılda bir tekrar gerek dediler. Keşke o kadar zengin olsam. :) :)
Sonuç olarak kızmanıza gerek yok. Görüşümü belirtmekte özgürüm. Bende işe yaramadı. Sizde yaramış ne mutlu size. Etrafımda umdukları kadar fayda sağlamayan çok insan var. Bu anlamda şanslısınız demekki..
Merhaba banada dr tavsiye etti bugün; boyun bölgesi 4 seans 1500 fiyat verdi sizin nasıldı fiyat tüm yüz mü yaptırsam; çok değişirmi acaba fiyatı birde nereye yaptırdınız istanbulda mıYaptırdım canım bi 4 seans daha aldım son seansım bu hafta bitiriyorum. Valla ilkindede memnundum bundan da gayet memnunum burada okuyorum bir çok uygulamayı da üzülüyorum insanlar ya araştırmıyorlar ya da kandırılıyorlar. Ben gayet memnun bir şekilde saten yüz germe yaptıyorum riski yok acısı ağrısı yok sonrasında takip etmem gereken bişi yok şu kremi kullancan yok şunuda yapacaksın gibi ilaveleri yok, yüzüm gergin ve daha canlı bence cildime yaptırdığım sulu cilt bakımlarından sonra en sevdiğim.
Siz ulthera yaptrmıstınız dımıMerhaba banada dr tavsiye etti bugün; boyun bölgesi 4 seans 1500 fiyat verdi sizin nasıldı fiyat tüm yüz mü yaptırsam; çok değişirmi acaba fiyatı birde nereye yaptırdınız istanbulda mı
Yeni gördüm kusura bakmayın evet ulthera yaptırdım ama çok acılı bi okadar da pahalıydı ben memnun kalmamıştım şimdi yine araştırma içindeyim pek güveni kalmıyor tabi insanın böyle olunca, biçok doktor gezip görüş almak en iyisi galibaSiz ulthera yaptrmıstınız dımı
Beni mahfetti yanaklarımı eritti size bi sey yapmadı mı ulthera.o kdr uzgunum ki keske yapıldıgı tarıhe donebılsemYeni gördüm kusura bakmayın evet ulthera yaptırdım ama çok acılı bi okadar da pahalıydı ben memnun kalmamıştım şimdi yine araştırma içindeyim pek güveni kalmıyor tabi insanın böyle olunca, biçok doktor gezip görüş almak en iyisi galiba
Merhaba, kime yaptırdınız acaba? Teşekkürlerbenim de yanaklarım sarkmıştı.daha doğrusunazolabial çizgilerim iyice belirginleşmişti. yaşım daha 32. dün dolgu yaptırdım aşırı memnunum. çizgiler resmen yokoldu anında. şu an işteyim yüzüm şiş falan da değil
Harika bilği paylaşımlarınız bende şu an kararsız kaldım ..2 sene önce fokus yaptırdım hiç fayda görmedim ...Gelelim öğrendiklerime....
Öncelikle yurtdışı tecrübeler mükemmel geldi. Araştırmalarımı doğru yönde yapmışım ve yanılmamışım.
Kafamda hala sorular var ama onlarıda gideririz inşallah
Öncelikle Saten Yüz Germe Türkiyede yeni avrupada ve amerikada uzun zamandır varmış sadece başka isimleymiş onu öğrendim. Direkt cihazın ismi ile tanılıyormuş Exilis Elite ama malesef Canımmm ülkemizeneden bu kadar geç gelmiş anlayamadım firma yetkilisine soracağım sorulardan birisi.
Cihaz ne diye sordum bilenler beni bilir herşeyine kadar araştırırım. fokuslu Radyofrekans + Ultrason muş yanii
Bilmeyenler için geçen sene yüzüme fokuslu ultrason yaptırdım çok güzel olmuştu ve bununla ilgili açtığım konu bile var bu iki farklı cihazın birleşimiymiş. Peki ne farkı var dedim bir sürü şey saydılar inandıklarımı ve arada kaldıklarımı yazıcam ki sizde karar verin istedim.
1) göz kapağına uygulama yapabilen tek sistem dedilerbu konuda haklılar sanki benim bildiğim yok sizin varsa yazın lütfen.
2)FDA onayı var dedilerher cihazın var dedim artık wrinkle reduction olarak varmış. ulterapininde aynı onayı var dedim. sustular
3)Ağrısı acısı yok dediler. Bak bu iyi dedim ama görmeden denemeden inanmam önceki uygulamada ağrısız demişlerdi yatana kadar sonra canı yanan ben oluyorum görecezzzzz dedim
4) Yüzün her yerine yapılıyor dediler bu aklıma yattı çünkü fokuslu ultrasonda dudak çevresi ve alın yapılmıyordu.
5) 2014 ün en iyi kırışıklık giderme cihazı ödülünü almış nereden bileyim dedim kim vermişsitesini verdiler
Bilmiyorum şimdi baktığımda araştırmalarım bi yandan iyi bi yandan göreceli cumartesi günü estetik koçumla birlikte beni bekliyorlaryazacağım.... Eğer tutturursam bu trendi de ohhhh ilk ben olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?