Saten Yüz Germe yaptıranlar

Merhaba bende yeni üye oldum buradaki tecrübe paylaşımları ve yorumlar çok hoşuma gidiyor yol gösteriyor.Benim yüzümde de yorgun bir ifade vardı yanak sarkık gıdı sarkık dudak kenar sınırları belirgindi.Yüzümde ise derin plan yüz germe denen yüzdeki sarkmayı tam düzelten işlem yapıldı. Normalde bu işlem daha cok tecrübe gerektiriyor. Türkiye bu isi yapan yok. Dünyada da sayılı. Su an piyasada yüz germe yapanlar cildi veriyor ve doğal görüntü olmuyor. Gergin duruyor.
Bende çok araştırdım ve buna kara verdim doktor seçimimde de en doğru kararı verdiğimi ameliyat,iyileşme ve aldığım sonucu görünce anladım.Dr.Tevfik Sözen müthiş bir sonuca ulaştırdı beni.10 yaş fark etti.bir ay oldu ameliyat olalı çok iyi hissediyorum sağlıklı ve mutlu hissediyorum.İstersen fotoğraf paylaşabilirim

Yüz gençleştirme için kesin çözüm ameliyat kızlar ben oldum bir ay geçti şimdi mutluyum..seans filan yok sarkık yanak ve gıdıyla giriyorsun 10 yaş genç çıkıyorsun net sonuç ortada gözle görülür biçimde.Tabii ben doktor ve hastane seçimimde de şanslıydım..

benim de yanaklarım sarkmıştı.daha doğrusunazolabial çizgilerim iyice belirginleşmişti. yaşım daha 32. dün dolgu yaptırdım aşırı memnunum. çizgiler resmen yokoldu anında. şu an işteyim yüzüm şiş falan da değil

mrb .çok sevindim bana cvp yazdığınıza. resim leri görmek isterim tabii.öncesi ve sonrası halinde .sizinle telde görüşebilirmiyim

kime yaptırdınız.herhalde botox yaptırdınız.ücreti seansı hakkında bilgi verebilirmisiniz

mrb .çok sevindim bana cvp yazdığınıza. resim leri görmek isterim tabii.öncesi ve sonrası halinde .sizinle telde görüşebilirmiyim

mrb .dr unuzu bizede önerin .isim ve telini öğrenebilirmiyim

daha fazla bilgi nasıl alırım

Merhaba. Saten yüz germe yaptırmayın derim. Umutlarınız boşa çıkıyor. Yaptıralı 4 ay oldu. Bir kişi "iyi görünüyorsun." demedi. Belki çok kısa süre cilt bakımı yaptırmış gibi ışıltı oldu, o kadar. Sarkmaya iyi gelecek diye yaptırmıştım. Parama mı yanayım, zamanıma mı, umutlarıma mı? En çok da umutlarıma ...

saten yüz germe baya pahalı bi uygulama .dört seans dendi seans başı 1000 lira gibi bi rakam verdi doktor vazgeçtim bnde pahalı buldum.

nerede yaptırdınız bende de ağız kenarı çizgileri var doktor ve fiyat ismi verebilirmisiniz.

Herkes memnun olamıyor demek ki :) valla ben ikinci kez yaptırdığımı söylemiştim cildin sıkılığından bi o kadar memnun olduğum başka bir işlem yok bir saten iki sulu cilt bakımları bence sana başka bişi yapmışlardır bi araştır istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…